QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 22, 20:00)
Sveikos mergytės
Aš bandysiu jungtis prie jūsų. Panašu, kad mane gydys nenustatytu AFS. Mano istorijoje pirmasis sėkmingas

Paskui du iš eilės nesivystantys - visi tyrimai daryti, jū tarpe ir AFS (jo nerasta). Dabar ketvirtas skaitosi

Gydytojas vėl mato per mažą vaisiuką (gali būti, kad jį ir vėl prarasiu greičiausiai). Nes savaitęlių matote kiek, o aspiriną tik šiandien pradedu gerti kaip paskutinę priemonę. Jei ir šis

bus nesėkmingas, nuo pirmosios planavimo ciklo dienos pradėsiu aspiriną gerti.
Tai toks mano trumpas prisistatymas
Noriu paklausti ar yra kuriai buvę, kad AFS pradėtų "gydyti" taip vėlai jau pastojus ar visoms prieš planavimus gydymas pradėtas? Ačiū
sveikutės,
kadais ir aš šioje temelėje guodžiaus.... ir gan ilgai.... po to po ilgų išbandymų, trukusių daugiua nei 10 metų, persikėliau į AFS nėštukių temelę, o dbr jau sėkmingai su antruoju

(tikiuos ir šis bus sėkmingas) jau antri metai (pirmajai dukrelei 1,2m) bendrauju AFS mamyčių temelėj...
užsukau ir Jus paguosti, bei nudžiuginti, jog nusiteikit laimingai pabaigai... mes turėjom 5... netektis... dvi su gydymu.... vilčių 0... iš daktarų šansų sėkmingam išnešiojimui taip pat vos keli proc.... ir ... tie keli procentai nugalėjo
taigi, nepraraskit nė viena vilties. viskas bus

tik reikia daug kantrybės, laiko bei nusiteikimo... nepasiduokit liūdnoms mintims... pas mus iki galo kovoti jau buvau belikus tik aš viena... visi jau sakė, prisibandėt, užteks ir pan.... deja... dbr jau džiaugsmas ale visiems... ai, geriau neprisiminti...
Žinokit, Abercrombie, aš aspiriną prieš pastojant gėriau tuomet, kai intensyviai planavom, bet ... persileisdavau... priežastys mano atveju buvo tame, kad per vėlai pradėti leistis leidžiami vaistukai... nors daugeliui ir pakanka, kai vaistus pradeda leistis nuo širdelės veiklos pradžios... yra keletas , kurioms pakako vien tik aspirino... man to nepakako... o vat prieš du paskutiniuosius sėkmingus

, kadangi jie buvo visai neplanuoti, aspirino negėriau- pradėjau gerti tik pamačiusi teigiamą nėštumo testą... taip kad dėl aspirino negėrimo prieš pastojimą, bent jau mano atveju jokios didelės įtakos tai nesudarė... man buvo svarbiau leidžiami vaistai...
o Jums neskyrė leidžiamų? jei dar kyla kokių klausimų, rašykit man į až., nes čia retokai užsuku... tik jau neprašykit pakomentuoti tyrimų skaičiukų, nes aš jų analizavimus palieku daktarų žiniai, pati labai į tai nesigindama- man svarbiausia gydymas ir jo rezultatai