Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 18, 20:04)
Sveikos merginos,
antradieni operavausi nosyte ir sake po triju dienu nosyte pradet valyt bandziau siandien bet baisu man net silpna pasidaro kai pradedu valyt su krapstuku tarp tu mesu i vidu kisu kraujuotu:( po kiek jum laiko issivalet nosyte? iki tvarscio nuemimo? isivalet?bijau as kad jei neissivalysiu nuejus i konsultacija man prades krapstyt ten brrrrrrrrrrrrrr net bijau...
o kaip merginos jum siulus eme ilgai?
bijau///

Giliai nekrapstyk pradzioj. Tik tiek kiek neskauda ir kuo daugiau drekink juros vandeniu.
As iki gipso nuemimo issikrapsciau viska, nes laaaabai bijojau, kad man krapstys. Tai is tos baimes sedejau ir valiausi biggrin.gif
Siulus istraukia per kokias pora min. Truputi skauda, bet nestipriai tikrai smile.gif Nebijok smile.gif
Atsakyti
Cha cha prajuokino mane labai viena panele lotuliukas.gif , kuri rase, kad laukdama dirzauskienes mate dvi po op merginas suvargusias, tai speju, jog viena is ju buvau as biggrin.gif . Suvargusi tai tikrai nebuvau, tiesiog maciau, kad salia sedi panele tai kuo labiau nusisukus nuo jos sedejau, nes nenorejau savo subintuotu veidu gasdinti, ir siaip geda buvo biggrin.gif . Isoperavo mane treciadieni ir kolkas nei jokie mane skausmai kankina, nei depresuot del savo melyniu pradejau. Net sesutes ir daktaras stebejosi kaip man taip nieko neskauda. Negana to kad pati neblogai jauciaus tai jau pacia diena ir savo palatos kolegei padejau tai viena, tai kita dalyka atnesdama. Taigi pasiskaicius ankstesniu merginu isgyvenimus buvau pasiruosus vos ne su mirtim vaduotis, bet to visai neprireike smile.gif. Dar db netikeciau, kad esu po op, jei ne tie siulai ir bjaurios melynes biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 06 19, 14:21)
Cha cha prajuokino mane labai viena panele  lotuliukas.gif , kuri rase, kad laukdama dirzauskienes mate dvi po op merginas suvargusias, tai speju, jog viena is ju buvau as biggrin.gif . Suvargusi tai tikrai nebuvau, tiesiog maciau, kad salia sedi panele tai kuo labiau nusisukus nuo jos sedejau, nes nenorejau savo subintuotu veidu gasdinti, ir siaip geda buvo biggrin.gif . Isoperavo mane treciadieni ir kolkas nei jokie mane skausmai kankina, nei depresuot del savo melyniu pradejau. Net sesutes ir daktaras stebejosi kaip man taip nieko neskauda. Negana to kad pati neblogai jauciaus tai jau pacia diena ir savo palatos kolegei padejau tai viena, tai kita dalyka atnesdama. Taigi pasiskaicius ankstesniu merginu isgyvenimus buvau pasiruosus vos ne su mirtim vaduotis, bet  to visai neprireike smile.gif. Dar db netikeciau, kad esu po op, jei ne tie siulai ir bjaurios melynes biggrin.gif .

Tave šį trečiadienį operavo?Kada išleido iš ligoninės? Primink ką tau darė ax.gif
Atsakyti
Taip si smile.gif. Pagulde antradieni, isleido siandien. Sunku nupasakoti ka dare, tai buvo pilna operacija. Pasalinta iskrypusi pertvaros dalis, atliktas nosies kaulines ir kremzlines kupreles dalies bei dalies soniniu kremzliu pasalinimas ( cia taip parasyta buvo). Siaip dariau nes norejau trumpesnes smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 06 19, 15:38)
Taip si smile.gif. Pagulde antradieni, isleido siandien. Sunku nupasakoti ka dare, tai buvo pilna operacija. Pasalinta iskrypusi pertvaros dalis, atliktas nosies kaulines ir kremzlines kupreles dalies bei dalies soniniu kremzliu pasalinimas ( cia taip parasyta buvo). Siaip dariau nes norejau trumpesnes smile.gif.

Beje, gal kuri galetumete priminti kas per daiktas tas tepaliukas nosiai valyti ir kaip butent kiek kartu i diena reikia valyti? Nes jau niekaip nebeatseku, o jankunas man nieko neminejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanukia @ 2010 06 19, 11:39)
Sveikute wink.gif tai tau tik kremzle kreivoka kol kas yra?O pats galiukas simetriskas?Nera vienoje puseje labiau idubes nei kitoje? unsure.gif Kazkuri is paneliu kazkokius pleistriukus nakciai naudojo,kad simetrija greiciau atsirastu. O su pirstais svelniai suspausti ar pamasazuoti (nezinau kaip pavadinti blush2.gif ), kad randeliai greiciau susileistu, neleido? Nes juk buna ta antisimetrija,del vidiniu randu, o jie kiekvienai ar kiekvienam susiguli skirtingai: vienoms greiciau, kitoms leciau  mirksiukas.gif

yra idube vienoj pusej labiau,o kitoj lyg gumbelis.o galas tai yra pasisukes.o kokius pleistriukus dejo gal atsimeni?pabandyciau gal atsistatytu.
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 06 19, 14:59)
Beje, gal kuri galetumete priminti kas per daiktas tas tepaliukas nosiai valyti ir kaip butent kiek kartu i diena reikia valyti? Nes jau niekaip nebeatseku, o jankunas man nieko neminejo  g.gif

Rhinopanteinas, berods. As tepliojaus juo tris kartus per diena, plius juros vandeniu purksti nosi. Dirzauskiene aiskino taip: ipurski i nosi ir per burna isspjauni tongue.gif Nes man ten kitaip isbegdavo tas vanduo o visos bjaurybes likdavo doh.gif Tai tas metodas kur itrauki ir per burna isspjauni pasiteisino 4u.gif Nors slykstu, ne karta net sutampydavo nuo tokios proceduros doh.gif Bet rezultatas - tuscia nosyte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dijux @ 2010 06 19, 16:11)
yra idube vienoj pusej labiau,o kitoj lyg gumbelis.o galas tai yra  pasisukes.o kokius pleistriukus dejo gal atsimeni?pabandyciau gal atsistatytu.

Cia as meginau su pleistriukais del kreivumo ax.gif Manau, kad nepadeda blush2.gif viena panele klijavo del odos prispaudimo, tai padeda, bet del tiesumo - manau, kad nea 4u.gif Man irgi megino istiesinti nosies asi, bet taip ir liko ne visiskai netiesi doh.gif Idubimas, atsirades po op, siek tiek suvienodejo, bet dar yra siek tiek (gumbelio pas mane nebuvo).
P.S. Pas Jankuna as konsultacijoje nebuvau asmeniskai, bet jis mate mano foto pries op ir nesieme operuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 06 19, 17:21)
Rhinopanteinas, berods. As tepliojaus juo tris kartus per diena, plius juros vandeniu purksti nosi. Dirzauskiene aiskino taip: ipurski i nosi ir per burna isspjauni  tongue.gif  Nes man ten kitaip isbegdavo tas vanduo o visos bjaurybes likdavo  doh.gif  Tai tas metodas kur itrauki ir per burna isspjauni pasiteisino  4u.gif  Nors slykstu, ne karta net sutampydavo nuo tokios proceduros  doh.gif  Bet rezultatas - tuscia nosyte  mirksiukas.gif
Papildyta:

Cia as meginau su pleistriukais del kreivumo  ax.gif  Manau, kad nepadeda  blush2.gif  viena panele klijavo del odos prispaudimo, tai padeda, bet del tiesumo - manau, kad nea  4u.gif  Man irgi megino istiesinti nosies asi, bet taip ir liko ne visiskai netiesi  doh.gif  Idubimas, atsirades po op,  siek tiek suvienodejo, bet dar yra siek tiek (gumbelio pas mane nebuvo).
P.S. Pas Jankuna as konsultacijoje nebuvau asmeniskai, bet jis mate mano foto pries op ir nesieme operuot  ax.gif
yra
pas mane kur buvo kuprele ta puse atrodo kaip patinus bet isiziurejus matosi kad ten odos perteklius kuris liko kai nueme kuprele.kazin kada jis susileis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 06 19, 14:38)

O tau biuletenį davė ar tau jo nereikėjo? Ar prašei, kad šeštadienį išleistų ar patys ilgiau nelaikė? Man kitą mėn.op ir galvoju vis ar išleis šeštadienį namo, nes visai nesinori ligoninėj būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 06 19, 18:21)
O tau biuletenį davė ar tau jo nereikėjo? Ar prašei, kad šeštadienį išleistų ar patys ilgiau nelaikė? Man kitą mėn.op ir galvoju vis ar išleis šeštadienį namo, nes visai nesinori ligoninėj būti  biggrin.gif

Na man biuletenis neaktualu dar tai nzn kaip ten su juo buna 4u.gif . As pati nieko neprasiau, is pradziu sake, kad laikys iki pirmadienio, bet tikriausiai mate, kad gerai jauciuos lb tai isleido anksciau smile.gif. Patikek man irgi ten nesinorejo buti, labiau kankinausi ne del pooperaciniu pojuciu o del nuobodulio.
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 06 19, 12:24)
Giliai nekrapstyk pradzioj. Tik tiek kiek neskauda ir kuo daugiau drekink juros vandeniu.
As iki gipso nuemimo issikrapsciau viska, nes laaaabai bijojau, kad man krapstys. Tai is tos baimes sedejau ir valiausi biggrin.gif
Siulus istraukia per kokias pora min. Truputi skauda, bet nestipriai tikrai smile.gif Nebijok smile.gif

liabukas Proud mommy ,
dar turiu klausimeli o kaip jau tau ta itvara nueme patenkinta buvai rezultatu? vis dar melynes mates paakiuose?pasiziurejau ogi mano zandai istine kaip chameko biggrin.gifD
Atsakyti
O po kiek laiko galima degintis?
Atsakyti