Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

Sveikos, daržininkės 4u.gif

Visada mielai apžiūriu jūsų augmenijos nuotraukas, pasidalinsiu ir savo kukliu balkoniniu darželiu.

Agurkai. Kažko apiatiniai lapai skursta g.gif

user posted image

Čiobreliai ir melisos:

user posted image
user posted image

Žydintys bazilikai:
user posted image

Pomidoriukai "Vilma":
user posted image

Paprikų ir pomidorų eilutė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2010 06 30, 16:19)

Paprikų ir pomidorų eilutė:

user posted image

Norėčiau pasidomėti kokios talpos vazonuose augini paprikas. Nes jau iš tolo matosi, kad vietos joms pakanka. Labai gražiai, tvarkingai jos čia auga, prižiūrėtos ir nenuskurdusios.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 06 30, 15:40)
Bet  yra žiedų nudžiūvusių. Laistau kiekvieną dieną.

pas mane ir ziedus nudziuvusius ir pumpurus numesdavo. dabar persodinau i didesni vazona, tai viena ziedeli prazydino, su teptuku paknibinejau, nuvyto, bet kol kas nekrenta. Tai manau padejo tas persodinimas g.gif

Princas irgi dideliu vazonu dziaugiasi thumbup.gif ant rytojaus prazydo, o jau koki gera menesi stovejo su mazais pumpureliais. betaluxas 2 pomidorus nokina, dar kelis tokius mikroskopiniu uzmezges wub.gif bet gerai kad vakar vakare dar sugalvojau i balkona nueit, tai radau as ji nugriuvusi ant sono. pasirodo nebuvau prie kuolo parisus doh.gif parisau, toliau dziaugiasi gyvenimu biggrin.gif

Darse, vilmukas kiek pomidoriuku sukroves thumbup.gif maniskis tai po ilgesnes pertraukos vel prazydo, bet dar nieko nemezga. o bazilikams galima leisti zydeti? g.gif ant seklu pokelio raso, kad gali but naudojamas maistui lapu ir ziedu misinys, bet as tai nuskinu virsuneles kai jau bando pumpurus kraut g.gif
Atsakyti
Edexa, vazonų skersmuo 25 cm, o aukštis maždaug 18 cm, manau, ten kokie 4 litrai telpa g.gif
Pirkau kažkada Norfoje, vienas kainavo apie 4 Lt su nuolaida, o man kažkaip tas mano daržas labiau dėl grožio, tai norėjau vienodų dailių vazonų ax.gif

Dantiste, mano vilmukai ne visi tiek daug turiu pomidoriukų primezgę, kai kurie daugiau, kai kurie mažiau. O bazilikai pražydo tie, kurių viršūnių nespėjom nuvalgyti- na ir tegul žydi, man gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2010 06 30, 15:19)
Sveikos, daržininkės 4u.gif

Visada mielai apžiūriu jūsų augmenijos nuotraukas, pasidalinsiu ir savo kukliu balkoniniu darželiu.

Tikrai,labai grazus ir tvarkingas darzelis wub.gif Mano pomidoriukai irgi pagaliau pradejo megzt vaisiukus cool.gif ilgai jau buvo uzsizydeje doh.gif Ciliukai irgi jau baigia isizydet,tikiuosi kad ir vaisiukai neuzilgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 30, 17:10)
Ciliukai irgi jau baigia isizydet,tikiuosi kad ir vaisiukai neuzilgo smile.gif

Taip taip, jau ir taviškis oranžinis pas mane taip įsibėgėjo, kad pažint gražuolį sunku darosi...žiūriu vieną rytą, ogi kad net suprakaitavęs krauna jis pumpurus, skuba nuo kitų neatsilikt... wub.gif
Atsakyti
Šiandien pamačiau žemuogės žiedelį assa.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 06 30, 16:22)
Šiandien pamačiau žemuogės žiedelį assa.gif  lotuliukas.gif

Sveikinam su ziedeliu 4u.gif Mes jau net keleta zemuogeliu ragavom mirksiukas.gif Iseini i balkona,nusiskini zemuogyte ir geri kavyte tarp visu grozybiu...kas gali buti geriau rolleyes.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 06 30, 16:18)
Taip taip, jau ir taviškis oranžinis pas mane taip įsibėgėjo, kad pažint gražuolį sunku darosi...žiūriu vieną rytą, ogi kad net suprakaitavęs krauna jis pumpurus, skuba nuo kitų neatsilikt... wub.gif

Jo,mano tasai oranzinis irgi jau pumpurelius krauna,bet palyginus pries kitus jis toks lilipuciukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Va tokia siandien mano prieskoniu vonele. biggrin.gif Suvesejo labai, reikia retint. g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 30 birželio 2010 - 17:52
QUOTE(Irvel @ 2010 06 30, 18:51)
Va tokia siandien mano prieskoniu vonele.

Vaizdas super thumbup.gif
Atsakyti
Irvel thumbup.gif

aš išsiaiškinau priežastį, kodėl mano bazilikai išstypėliai mažais lapeliais. ogi todėl, kad veislė bloga. dabar išdygo schatelligo sėklų gražūs, plačialapiai bazilikai, kaip pas jus biggrin.gif
Atsakyti
As seklas baziliku buvau Maximoje pirkus. Sudygo 100 procentiniai.
Atsakyti