Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(aaagnex @ 2010 07 03, 13:57)
Lapus naudot gali naudot, ziedus rekomenduojama nuskint ir kol jauni galima panaudot, bet per daug jau is ju nesitikek - jau baigia gyvenima  ax.gif

Supratau smile.gif
Skaičiau, kad skaniai kvepia žiedai, tai vieną tikrai pasiliksiu kaip gėlę bigsmile.gif
Atsakyti
Pomidorams lapus nuraškiau, nes per džiungles jau ir saulės nebesimatė doh.gif Ir radau 3 pomidoriukus thumbup.gif (iš 28 daigų doh.gif ). Dabar laukiu, gal daugiau pradės augt blush2.gif
Atsakyti
Pries 15 minuciu mano balkoninis Venus atrode va taip biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
ou je, koks gerulis thumbup.gif
Atsakyti
help.gif kas tai per biesai puola mano prieskonius??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

čia tokie lyg ir nudegimai g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

čia kažkokios skylės g.gif
user posted image
user posted image

čia kažkokie garbanojimaisi g.gif
user posted image

čia juodi plėmai g.gif
user posted image

aš čia kaip minimum įžiūriu du skirtingus dalykus - juodi plėmai, panašūs į nudegimus, bet tai nudega ne kiekvienas lapas... ir tos skylės

ir dar dėl žemuogių noriu paklausti, lapeliai tokie kiek pasibangavę, ale žemuogėles mezga
user posted image
Atsakyti
Siandien valgiau melotrija ir padariau isvada,kad rausiu,nes neskanu schmoll.gif Skonis,kaip ankstyvu peraugusiu agurku t.y.kieta zieve ir rugstus blink.gif Dera gausiai,bet tik vieta uzima doh.gif
user posted image
user posted image
ir dar auginu agurka,kurio kotas vis storeja blink.gif Tik nesuprantu kodel g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 07 05, 18:52)
help.gif kas tai per biesai puola mano prieskonius???  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pas mane tokie plemai juodi buvo ant braskiu lapu, bet taip ir neissiaiskinau kas cia. ieskojau info, tai nusistaciau kazkokia sviesmarge, bet ten buna tokios bordavos demeles su baltu viduriuku, tai cia gal ir ne tas, nes tik viena panasia demele iziuriu g.gif

karrinta, o tos melotrijos tokios mazulytes ir buna? bigsmile.gif cia gal dar kokios nedanokusios blush2.gif

o as siandien apsitvarkiau darza. ismeciau spinatus, ridikelius, nes prazydo jau o ridikeliu taip ir nesulaukiau-plonos saknys, laiskinius svogunus, nes situs kazkokia zaraza buvo uzpuolus ir vis tiek jie nelabai auga, siulai tokie. atsilaisvino vietos, isrikiavau pomidorus palei siena, tai mano vilmukas keliais cm praaugo betaluxa lotuliukas.gif teks ir sita parist, o pagalio neturiu doh.gif stovejo jisai ant palanges, paskui isnesiau i balkona, bet gavosi ten jam dalinis pavesis, turbut del to isstypo. bet ziedais aplipes rolleyes.gif o i vilmuko vieta pastaciau paprika, nes ant palanges jinai visa savo gyvenima stovejo ir toliau sau ziedus meta, nepadejo vis delto persodinimas verysad.gif tikiuosi gal lauke kitokios salygos, sviesos daugiau, gal bent viena paprikiuka uzmegs. nu ir idedu savo darzo pasididziavimo fotke blush2.gif turbut jam reikia lapus isskabyt, nes tie pomidoriukai nelabai saules mato? o nieko tiem pomidoram kai lapus taip nulupineji? kazkaip gaila draskyt, as tik apatinius suvargusius pastoviai nuskinu blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
dantiste, liuks pomidoras smile.gif

QUOTE(karrinta @ 2010 07 05, 18:37)
ir dar auginu agurka,kurio kotas vis storeja  blink.gif Tik nesuprantu kodel  g.gif

raaadiaaaacijaaa blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 07 05, 19:37)
Siandien valgiau melotrija ir padariau isvada,kad rausiu,nes neskanu  schmoll.gif 

Auginau šiais metais šiltnamyje, bet pradėjo plėstis, pasidarė baisi betvarkė, neaišku nei kaip apgenėt, nei kaip surišt tokį susivėlusį šiaušių, tai nelaukiau net vaisių, išroviau ir be gailesčio išmečiau. Žaidimas, geriau normalus agurkas....

P.S. bet kad pas tave ir tas normalus agurkas - nenormalus..... blink.gif gal tikrai sėklos iš Černobilio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 06 liepos 2010 - 11:39
nepamirškit pakomentuoti mano bazilikų ligų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 07 06, 12:38)
nepamirškit pakomentuoti mano bazilikų ligų  4u.gif

Nežinau ką pasakyt... blush2.gif Pas mane taip pat kai kurie ir su skylėm, kai kurie irgi kažkokie neaiškūs...bet aš jų daug prisėjusi, tai jei koks ir nukeipsta, tai išraunu ir metu lauk. Va taip sprendžiu bazilikų problemą....
Atsakyti
o negalėjo jie saulėje nudegti?
Atsakyti