Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(Marzde @ 2010 07 07, 15:30)
Taip norėjau pasidaryti braškių uogienę su čiliais, bet nei parduotuvėj, nei turguje nerandu. doh.gif

Gal receptuka galima blush2.gif Ir su kuo ji valgoma? Gal arbata ziemai nuo ligu g.gif
Atsakyti
Prieš porą puslapių dėjau nuorodą, paieškokite wink.gif
Atsakyti
Aš ir norėjau pagirt liūtą karalių prie džiunglių biggrin.gif jatus kiek visko daug..
mano salotos baigė savo amžių, tai trys indai keliavo šiukšlinėn. nežinau ar nuo karščio, ar perliejo b per tą meilę kai nebuvau, bet nulinko į šonus viskas, ir išsitraukė su visom šaknim blink.gif pavasarį labiau tų salotų norėjos, dabar jau nebesodinau daugiau, tik į vieną mažiuką induką, paliksiu dar vieną jei išaugs.

o šiaip pas mane čilis likęs, beje, kai išmešiau į balkoną, galvoju vėjas ir bitutės savo darbą padarys, ir nė velnio schmoll.gif tuos žiedus, kuriuos pati "dulkinau" iš jų iš kart mezgės čiliukai, ir dabar auga geriausiai, o tuos kur palikau, iš pradžių matėsi kažkokie pimpiukai, galvoju bus gerai, bet ne, tik žiedas nužydėjo, ir niekas nebeauga, ir su visa šakute nukrito. tai reiškias jie taip patys neapsidulkino g.gif na iš vis yra gal 10 čiliukų,užteks paragavimui, kt kart žinosiu cool.gif
dar yra bazilikai, kurie auga įdomiai, į viršų ir lapeliai visai ne tokie kaip kad tikro baziliko. turiu ir iš parduotuvės kur pirkau, nukarpiau, palikau tai atauginėja.
petražolės - pasiteisino labiausiai, kelis kart jau kirpau viską ir į šaldiklį, ir krapai jau trečią kart atsodinau laukiu kol sudygs.
ir viskas.
Atsakyti
Aciu uz pagyras mano dziunglems 4u.gif O kad ten karalius guli,neatkreipiau demesio. Jau prie to pratusi,nes visada ten guli blush2.gif Melotrija isnesiau. Stai kas is jos liko mirksiukas.gif
user posted image
O viotoj jos pastaciau agurka greiciausiai is Cernobylio g.gif Matavau jo kota 3,5 cm doh.gif Man atrodo jo virsune uzsismaugs,nes kazkoks bumbulas gaunasi blink.gif
Aciu ,Marzde,tuoj paieskosiu recepto smile.gif
Atsakyti

Vasara isibegejo ir pagal augalelius,ju augima bei derliu jau galima daryt isvadas smile.gif Taigi as pastebejau,kad reikia daugiau setis prieskoniniu zoleliu(reiks matyt kitiems metams pasiskolint ideja juos sodint i vonele blush2.gif ),pomidoriukai manes nenuvilia jau kelinti metai,tik siemet per daug gal ju prisisodinau g.gif ,melotrijos kazkokios idomios,kitamet reiks kitokiu agurkeliu bandyt,zemuoges puikiai auga,manau augs ir kitamet mirksiukas.gif Bet isvada viena,balkonininkyste veza thumbup.gif
Atsakyti
Mane tai piprai su pomidorais veza. Kitais metais butinai auginsiu... O prieskoninems reikia kazka sugalvot - nu, kad ir kiek butu - man per mazai... svieiam vartojimui uztenka, o vat pasidiovint ziemai nelabai yra is ko... Reiks gal koki daugiaauksti stoveli susikonstruot, kad mazai vietos uzimtu ir daug vazoneliu tilptu ax.gif

Su agurkais gavosi fiasko, melotrija dar nezydi - tikiuosi pavyks bent paragaut - tai zinociau ka daryt kitais metais... ax.gif

Papriku paprastu turbut visgi neauginsiu kitais metais, tas pats liecia ir baklazanus ax.gif

Labai patiko spinatai is pavasario, salotos ivairios - pavasari kita butinai didesniais kiekiais uzsiveisiu...

Zemuoges vis po uogyte sunokina - kadangi siu metu sejimo, tai as jomis patenkinta ax.gif

Del braskiu - turbut nepasiteisins...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 10:23)
Mane tai piprai su pomidorais veza. Kitais metais butinai auginsiu... O prieskoninems reikia kazka sugalvot - nu, kad ir kiek butu - man per mazai... svieiam vartojimui uztenka, o vat pasidiovint ziemai nelabai yra is ko... Reiks gal koki daugiaauksti stoveli susikonstruot, kad mazai vietos uzimtu ir daug vazoneliu tilptu  ax.gif

Su agurkais gavosi fiasko, melotrija dar nezydi - tikiuosi pavyks bent paragaut - tai zinociau ka daryt kitais metais...  ax.gif

Papriku paprastu turbut visgi neauginsiu kitais metais, tas pats liecia ir baklazanus ax.gif

Labai patiko spinatai is pavasario, salotos ivairios - pavasari kita butinai didesniais kiekiais uzsiveisiu...

Zemuoges vis po uogyte sunokina - kadangi siu metu sejimo, tai as jomis patenkinta  ax.gif

Del braskiu - turbut nepasiteisins...

Braskes jau pernai bandziau,nepasiteisino,tai siemet ju neturiu,o zemuogem esu patenkinta,nedaug uogyciu,bet vaikuciams po keleta po pusryciu yra,siandien pvz 8 nuskynem smile.gif Melotrijos mano kazka daro,matosi mazuciai agurkyciai su ziedeliais,ziuresim kas bus toliau,bet manau galima ir geresniu veisliu rast mirksiukas.gif Bet ciliukai ir pomidoriukai bus tikrai ir kitamet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 11:23)
Reiks gal koki daugiaauksti stoveli susikonstruot, kad mazai vietos uzimtu ir daug vazoneliu tilptu  ax.gif

Man tai patinka tie stovai, kur kambaryje montuojasi iki pat lubų. Manau, tiktų puikiai ir balkone. Ten ant jų galima labai tankiai prikabint padėkliukų vazonėliams susistatyt. Jei gerai prisimenu, SENIUOSE mačiau. Turint laiko ir medžiagų įmanoma ir patiems kažką panašaus susikonstruot.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 09, 12:19)
Man tai patinka tie stovai, kur kambaryje montuojasi iki pat lubų. Manau, tiktų puikiai ir balkone. Ten ant jų galima labai tankiai prikabint padėkliukų vazonėliams susistatyt. Jei gerai prisimenu, SENIUOSE mačiau. Turint laiko ir medžiagų įmanoma ir patiems kažką panašaus susikonstruot.

Tu apie kazka tokio kalbi?
http://www.e-senukai...40x175cm_1.html

Mano uosvis megsta pavirint siek tiek, tai sake jei nupiesiu brezini su ismatavimais - kitiems metams man suvirins bet koki stova ax.gif
mastau apie koki nors kampini varianta... kur butu galima ir padet ir pakabint augaliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 12:25)
Tu apie kazka tokio kalbi?

schmoll.gif nea. Ten toks trisienis, 2,5 m aukščio, iš trijų ilgų strypų sujungtų tarpusavyje, viskas tvirtinasi ir prie grindų ir prie lubų... Joks prisvaigęs svečias nenuverstų smile.gif Padėkliukų paskui prikabini kiek patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 09 liepos 2010 - 11:42
QUOTE(Edexa @ 2010 07 09, 12:35)
schmoll.gif nea. Ten toks trisienis, 2,5 m aukščio, iš trijų ilgų strypų sujungtų tarpusavyje, viskas tvirtinasi ir prie grindų ir prie lubų... Joks prisvaigęs svečias nenuverstų smile.gif Padėkliukų paskui prikabini kiek patinka.

blush2.gif įtariu,kad apie tokį kalbi ax.gif tai nuversti n etaipir sunku,o telpa 11vazonėlių mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 07 09, 15:55)
blush2.gif  įtariu,kad apie tokį kalbi  ax.gif  tai nuversti n etaipir sunku,o telpa 11vazonėlių  mirksiukas.gif

bigsmile.gif o, atsirado viena šaunuolė su spalvota ir labai gražia nuotraukyte smile.gif
Taip, taip, būtent šis. Jau kaip tvarkingai atroooodo wub.gif
Sakai neatlaikys linksmuolio kokio?.. g.gif Ai, nu bet mes gi vazonus statysim.. smile.gif

Gal klystu, bet man atrodo, kad reikalui esant ten dar galima ir savadarbiais laikikliais patankinti vazonėlių skaičių. Arba tiesiog vyrukui savaitgaliais imt, pasiaukot vardan hobio ir grožio ir pameistraut pačiam ax.gif
Aišku, gal stovas ir nebus toks delikatnas kaip pirktinis, bet gal drūtesnis.....

Dėkui už nuotraukėlę 4u.gif
Atsakyti