Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 25, 14:59)
o avokadu ar ricinos aliejus, kurid geriau smile.gif

ricinos bent man tai tik suklijuoja tuos galiukus ir nieko gero.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 25, 13:45)
Efektyviausias galiuku "stebuklas" yra avokadu aliejus wub.gif  arba argano...reikia laaabai nedaug, bet poveikis nelyginamas su sintetika schmoll.gif

Kur perkat siuos aliejus ir kiek mokat?
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 25, 16:02)

Ekologisku prekiu parduotuvese buna arba internetu galima isigyti.
AromaNatural.lt man rodos pigiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 25, 13:59)

avokada, su juo lengviau, jis skystesnis, lengviau pasiskirsto, o del poveikio tai gal kiekvienai skirtingai... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 25, 16:02)

Naujojoj Barmunei. 4u.gif Siaip ten ea, kt aliejai lyg ir nelb vertinami cia SM, bet va avokadu apkalbetas kai visai geras. Arganas yra siaip lb brangus aliejus, o barmunei pamaciau nedideli induka uz 11 lt, raso kad salto spaudimo, nerafinuotas tai sakau kodle nepandzius... smile.gif lb lb patiko! Jis toks skystas skystas, net kvepia kazkaip i saldumo puse...ir man lb tinka jis...plaukams... 4u.gif
Atsakyti
O ką manot apie šį TBS galiukų serumą? Labai vilioja kada nors jį išbandyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 10 03, 21:04)
O ką manot apie šį TBS galiukų serumą? Labai vilioja kada nors jį išbandyti  ax.gif

Turiu šį serumuką. Skaniai kvepia, nėra labai riebus ir gerai pasiskirsto. Suteikia žvilgesio ir laikinai pagerina plaukų galiukų būklę... tačiau, kadangi mano galiukai linkę siaubingai šakotis, man labiausiai tinka ricinos aliejus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 25, 13:59)

na as tik ricinos naudoju ir thumbup.gif , apie avokadu aliejaus veiksminguma nebuvau girdejusi, bet jau manau greitu laiku isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 04, 21:21)
na as tik ricinos naudoju ir thumbup.gif , apie avokadu aliejaus veiksminguma nebuvau girdejusi, bet jau manau greitu laiku isbandysiu smile.gif

avokadai man lb lb patinka sitam reikalui thumbup.gif dabar naudoju argano- jis skystesnis nei avokadai, tai dar geriau. Labai lengvai pasiskirsto ant galiuku, reikia lasiuko, ir zvilga plaukai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,

cia lyg kazkuri klause,bet nepamenu,ar kas zino atsakyma,zodziu,ar verta tepti alieju ant sausu plauku,jei ant ju yra (is pries diena ar 2 d) teptas aliejukas silikonu pagrindu,dar kazkokios priemones (ne formavimo)? ar tokiu atveju reiketu issiplauti plaukus,tada alieju tepti,laikyti,tada vel plauti?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 04, 22:32)
Merginos,

cia lyg kazkuri klause,bet nepamenu,ar kas zino atsakyma,zodziu,ar verta tepti alieju ant sausu plauku,jei ant ju yra (is pries diena ar 2 d) teptas aliejukas silikonu pagrindu,dar kazkokios priemones (ne formavimo)? ar tokiu atveju reiketu issiplauti plaukus,tada alieju tepti,laikyti,tada vel plauti?

as kai pamisus tuo klausimu, tai anksciau, kai naudodavau silikona, visada isplaudavau tada naturaliai isdziudavo jie, tada tik tepdavau aliejais...Uztrunka, bet nors galva rami biggrin.gif
Atsakyti
Reikės nusipirkti avokadų aliejuko. Ricinos jau turiu. Galus tepdavau dabar su sėmenų aliejumi, tačiau jį pirkau natūralų/valgomą, tai jis galioja nedaug, jau greitai galiojimas baigsis, vos pusę išnaudojau, teks lauk pilti, nes nemanau, kad koks nors poveikis bebus ;/ Man tie galai amžina problema, kaip šiaudai atrodo, nušiurę tokie, pažeisti verysad.gif Nebežinau kaip gydyti, ir kerpu... Ko tik nedarau aš dėl jų...
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2010 10 05, 20:59)
Reikės nusipirkti avokadų aliejuko. Ricinos jau turiu. Galus tepdavau dabar su sėmenų aliejumi, tačiau jį pirkau natūralų/valgomą, tai jis galioja nedaug, jau greitai galiojimas baigsis, vos pusę išnaudojau, teks lauk pilti, nes nemanau, kad koks nors poveikis bebus ;/ Man tie galai amžina problema, kaip šiaudai atrodo, nušiurę tokie, pažeisti  verysad.gif  Nebežinau kaip gydyti, ir kerpu... Ko tik nedarau aš dėl jų...

semenu aliejus greitai apkarsta ir nebeskanus valgyti buna ,bet plaukams gal tinkamas? g.gif
Atsakyti