o kas nors naudojo palmiu alieju plaukams

O aš atradau geriausią plaukų galiukų aliejų Rasa toks su oranžiniu kamšuku. Kirpau galiukus liepos mėnesį ir nusipirkau iškart tą aliejų pabandyt, tai vėl prieš tris savaites nuėjau į kirpyklą, kirpėja sako 'nereikia dar jums galiukų kirpt'. Tai aš ir išsižiojau, nes visad kas mėnesį kirpdavau - labai šakodavosi. Čia arba sutapimas arba tikrai geras daiktas, nes esu išbandžius nuo visokių Avon'ų ir natūralių aliejų iki kainuojančių po 80 lt. už buteliuką, tai kolkas tik šitam 10 balų duočiau 
Papildyta:
Kažkada labai naudojau tuos natūralius aliejus visokius plaukams, tai kažkur skaičius buvau, kad geriau tepti sausą plauką, bet dabar jau tikrai nebeprisimenu kodėl

Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 11, 22:03)
O tai galima šlapius plaukus sutept, palaikyt truputį ir poto jau su šampūnų. Nesinori du kartus naudot šampūno.
Kažkada labai naudojau tuos natūralius aliejus visokius plaukams, tai kažkur skaičius buvau, kad geriau tepti sausą plauką, bet dabar jau tikrai nebeprisimenu kodėl
Sveikos,
cia norejau paklausti apie tuos plauku galiukus. Reikalas tame kad pas mane plaukai luzineja jau nuo virsugalvio, tepu visokiais aliejais bet neka padeda, mano plauku virsutinis sluoksnis toks apsiures, nutrupejes, ka patartumet daryt? Dabar naudoju is kirpyklos pirkta alieju galiukams su semenimis kelis menesiu bet neka padeda.
cia norejau paklausti apie tuos plauku galiukus. Reikalas tame kad pas mane plaukai luzineja jau nuo virsugalvio, tepu visokiais aliejais bet neka padeda, mano plauku virsutinis sluoksnis toks apsiures, nutrupejes, ka patartumet daryt? Dabar naudoju is kirpyklos pirkta alieju galiukams su semenimis kelis menesiu bet neka padeda.
QUOTE(Saule26 @ 2010 10 24, 19:34)
Sveikos,
Kokiais visokiais?

QUOTE(fuksė @ 2010 10 24, 20:15)
na pries plovima tepu saknis kad augtu ir sutvirtetu vokisku plauku stiprinimo aliejumi, o po plovimo galus tepu aliejumi su semenimis Biotraitement. Bet jau kiek laiko visus samunus isnaudojau bet vistiek plaukai slenka ir sauseja, bandziau ir namines kaukes. tuoj virsugalvis prades sviesti..
Sveikos
Aš taip pat tepu plaukų galiukus įvairiais aliejais : semenų,migdolų,zolotoj solk, alyvuogių (bet retokai juo)...Ir nieko
vis tiek šakojasi . Svarbiausia,ne vien galiukai skilinėja,bet ir pats plaukas nuo pusės šakojasi
Nesuprantu,nuo ko taip man?

Saule26, gal sampunas prastas, daug chemijos uztat ir netinka plaukui, slenka, luzineja

QUOTE(Saule26 @ 2010 10 24, 20:34)
Sveikos,
gal beda plauku tiesinime, dziovinime ar sviesinime? be priezasties nuo virsugalvio plaukai neturetu siurti

QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 30, 08:10)
na va ilgesni laika panaudojau biotreiment aliejuka, ir iskilo klausimas man po jo tokie galai pasidaro plauku siurkstus tokie keisti net buvo susimazge galai gal blogai tepu ,nors tepu tik viena du paspaudimus ant galu 

taip taip, ir man lygiai tas pats. sunaudojau gal truputi daugiau nei puse to biotreitment aliejuko, ir daugiau nenaudosiu.. man galai nuo jo visai issauseje pasidare, nors pradzioj atrode, kad labai tinka ir neskilineja galiukai.
labiausiai patiko Alfaparf, nors irgi su daug daug silikono, bet bent jau nesausejo galai, ir Loreal absolut repair serumas.

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 24, 21:17)
Saule26, gal sampunas prastas, daug chemijos uztat ir netinka plaukui, slenka, luzineja 

na dabar naudoju sampuna Pregaine, kuris skirtas retejantiems plaukams, na jis kaip ir tiktu saknims, bet patys plaukai vistiek sausi lieka, kaip siaudai. Daug visokiu sampunu esu naudojusi ir kaukes, balzamus, bet kai isdziusta plaukai, rezultatas toks pats. Na as juos dazau sviesiom sruogelemis kirpykloje jau senokai. seniai naudoju skatinanti augima losjona Alpecin, tai nors plaukai siek tiek greiciau auga, nes jei kirpciau kas menesi, tai buciau trumpais plaukais o dabar yra iki peciu.
QUOTE(Eleina @ 2010 10 25, 13:35)
taip taip, ir man lygiai tas pats. sunaudojau gal truputi daugiau nei puse to biotreitment aliejuko, ir daugiau nenaudosiu.. man galai nuo jo visai issauseje pasidare, nors pradzioj atrode, kad labai tinka ir neskilineja galiukai.
Ilgainiui naudojant priemones, kurios palieka nuosėdas ant plaukų (pvz., purumo, apimties suteikiantys šampūnai, aliejukai, kondicionieriai, plaukų formavimo priemonės t.t.), tos nuosėdos ("build- up") ima sausinti plauką. Dėl to ir atrodo, kad iš pradžių kažkokia priemonė tinka, o paskui ima sausinti. Reiktų pakaitalioti šampūnus, pvz., vieną dieną paprastą, kitą be kondicionuojančių, nuosėdas paliekančių medžiagų naudoti, kad plaukas karts nuo karto būtų visiškai išvalytas.
Aš buvau atradus sau tinkamą šampūną, atrodė puikus, o po pusmečio naudojimo taip plaukai išsausėjo, pradėjo veltis, lūžinėti, kad teko nuo menčių vidurio iki pasmakrio nurėžti. Pastudijavau sudėtį ir paaiškėjo problema. Dabar kaitalioju šampūnus, tai kol kas viskas tvarkoj.
QUOTE(himalaia @ 2010 10 26, 08:11)
Aš buvau atradus sau tinkamą šampūną, atrodė puikus, o po pusmečio naudojimo taip plaukai išsausėjo, pradėjo veltis, lūžinėti, kad teko nuo menčių vidurio iki pasmakrio nurėžti. Pastudijavau sudėtį ir paaiškėjo problema. Dabar kaitalioju šampūnus, tai kol kas viskas tvarkoj.
Aš irgi kaitalioju visad bent du šampūnus
man tas pats su kondicionieriumi buvo. Vieną buteliuką nusipirkau - jau toks geras, galvojau, kad jau atradau savo priemonę - plaukai kaip šilkas būdavo, dabar nusipirkau antrą - nieko panašaus, net nesinori naudoti, o gal partija kokia kita su broku išleista