Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 16, 13:25)
Issitepiau siandien galiukus linu semenu aliejum, ant isplautu nusausintu plauku...nesuriebalino, graziai suglotnino...nu bet rupuzes smirdz riebalionke  lotuliukas.gif

Ahaaa, šitas žiauriai smirda g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 04, 21:45)
avokadai man lb lb patinka sitam reikalui  thumbup.gif  dabar naudoju argano- jis skystesnis nei avokadai, tai dar geriau. Labai lengvai pasiskirsto ant galiuku, reikia lasiuko, ir zvilga plaukai  thumbup.gif

Aciu uz patarima, reikes pabandyt 4u.gif
Atsakyti
aš prisipyliau į Rasos aliejuką su silikonu, dar papildomai natūralių aliejų truputį. Man jis pats vienas per lengvas atrodė, kaip vanduo, o dabar geriau daug sudrėkina (bent taip atrodo biggrin.gif ). Kaip manot ar nepadariau kokios nesamonės ir nebus blogiau? kaip tas silikonas su aliejais reaguoja? g.gif
Atsakyti
O jis poto praplaunate dar kartą linų aliejų ar ne paliekat, kad plaukai išdžiūtų?
Atsakyti
Aš pabandžiau tai išsiploviau galvą su šampūnų, tada nusausinau truputį ir patepiau aliejuku linų sėmenų, palaukiau truputį, o poto nuploviau su vandeniu, nu ir ką nenusiplovė. Pramiegojau su šlapiais plaukais ir ką, liko lyg riebaluoti plaukai tokie, visiškai nesigavo nieko.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 11, 18:26)
Aš pabandžiau tai išsiploviau galvą su šampūnų, tada nusausinau truputį ir patepiau aliejuku linų sėmenų, palaukiau truputį, o poto nuploviau su vandeniu, nu ir ką nenusiplovė. Pramiegojau su šlapiais plaukais ir ką, liko lyg riebaluoti plaukai tokie, visiškai nesigavo nieko.

tai žinoma, kad liko riebaluoti. Aliejinės kaukės būtinai turi būti nuplaunamos šampūnu.
O po plovimo galima tik vos vos patepti pačius galiukus ir reikia labai stengtis nepadauginti, nes kitaip liks riebumo pojūtis
Atsakyti
O tai galima šlapius plaukus sutept, palaikyt truputį ir poto jau su šampūnų. Nesinori du kartus naudot šampūno.
Atsakyti
O kam juos slapinti? Sausus tepkite, pabukite ir plaukit.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 10 11, 21:53)
O kam juos slapinti? Sausus tepkite, pabukite ir plaukit.

drinks_cheers.gif aš taip visada darau.
Bet girdėjau, kad jeigu naudoji daug priemonių plaukams (formavimo ar pan), tai per jas aliejai sunkiai patį plauką pasiekia poto. Bet aš kadangi nenaudoju nieko labai daug, tai man ant sausų geriausia tept smile.gif
Atsakyti
sveikos gal galit pasakit cia tas kokoso aliejus tai jis buna kietas kur ir kuna tepti galma? ar kitas yra? aciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 12 spalio 2010 - 10:39
QUOTE(giedruze @ 2010 10 12, 10:38)
sveikos gal galit pasakit cia tas kokoso aliejus tai jis buna kietas kur ir kuna tepti galma? ar kitas yra? aciu blush2.gif

Tas pats kietas, kur ir kūnui, tiesiog pašildyti jį reiktų po karštu vandeniu šiek tiek prieš naudojimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 12, 11:42)
Tas pats kietas, kur ir kūnui, tiesiog pašildyti jį reiktų po karštu vandeniu šiek tiek prieš naudojimą  mirksiukas.gif

aciu jum 4u.gif 4u.gif
Atsakyti