Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

man taip buvo su kauke. jau kokia man is pradziu gera buvo, o pries kelias dienas nusprendziau prie jos grizti, uzbaigti likuti, ir kaip rezultatas - suvelti plaukai, nepaklusnus ir pasisiause bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 10 25, 20:35)
taip taip, ir man lygiai tas pats. sunaudojau gal truputi daugiau nei puse to biotreitment aliejuko, ir daugiau nenaudosiu.. man galai nuo jo visai issauseje pasidare, nors pradzioj atrode, kad labai tinka ir neskilineja galiukai.
labiausiai patiko Alfaparf, nors irgi su daug daug silikono, bet bent jau nesausejo galai, ir Loreal absolut repair serumas.  4u.gif

Silikonas - blogis ax.gif siulau mesti
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 26, 16:12)
Silikonas - blogis  ax.gif siulau mesti

o kokiuose nera silikono? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 26, 15:12)

O kodėl taip teigiat? Man nuo aliejaus su silikonu kaip tik galiukai nustojo skilineti ir plaukai gražiaua trodo, tik svarbiausia, šaknims kad jo nekliūtų
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 26, 15:12)

taip, blogis biggrin.gif tik kuo siulot keisti, jei praktiskai visuose aliejukuose (jei ne naturalus) yra tu silikonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 10 26, 19:32)
taip, blogis biggrin.gif tik kuo siulot keisti, jei praktiskai visuose aliejukuose (jei ne naturalus) yra tu silikonu  ax.gif

Naudojant silikonus savaime aisku, kad jie aptraukia plauka apsaugine plevele, taciau ilgainiui susidaro nemazas sluoksnis, kuris mikroskopinemis dalelemis nusilupa ir nukrenta nuo plauko. Taip plaukai ir vel tampa siurenomis, todel mamkos veliau ir raso ,,naudojau, naudojau - atejo laikas ir vel vaizdelis niilabai, ka daryt...":blink:
Siulau bandyti natur produkt, pvz. kokosu alieju.
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2010 10 26, 16:44)
O kodėl taip teigiat? Man nuo aliejaus su silikonu kaip tik galiukai nustojo skilineti ir plaukai gražiaua trodo, tik svarbiausia, šaknims kad jo nekliūtų

Laikinas efektas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deisse @ 2010 10 26, 15:34)
o kokiuose nera silikono? g.gif

Skaitykite sudeti, taciau vargu ar rasite, tad lieka tik naturalus aliejai ir butinai nerafinuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 26 spalio 2010 - 19:19
Kaitaliojant priemones to silikono blogio nelieka. Be to, ne tik silikonas džiovina, kai jo prisikaupia ant plauko.
O šiaip, teisingai silikonines priemones naudojant, jos gali padėti apsaugoti plauką, panašiai, kaip nagų lakas gali nagus apsaugoti. Nesugydys, nesulipins, neatstatys, kaip reklamuoja, bet būtent nuo išorinės žalos kažkiek apsaugos, kaip prevencija.
Atsakyti
naudoju aliejuka plauku galiukams, ir tikrai plaukai neskilineja(vienas kitas)
dar aisku naudoju kokosu ir avokadu alieju, bet aliejukas manau tikrai apsaugo plauka, o naudoju jau 3 buteliuka, daugiau nei pusantru metu ir nieko blogo pasakyti negaliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 26 spalio 2010 - 20:27
QUOTE(fuksė @ 2010 10 26, 20:21)
Naudojant silikonus savaime aisku, kad jie aptraukia plauka apsaugine plevele, taciau ilgainiui susidaro nemazas sluoksnis, kuris mikroskopinemis dalelemis nusilupa ir nukrenta nuo plauko. Taip plaukai ir vel tampa siurenomis, todel mamkos veliau ir raso ,,naudojau, naudojau - atejo laikas ir vel vaizdelis niilabai, ka daryt...":blink:
Siulau bandyti natur produkt, pvz. kokosu alieju.

naudojau kokosu netrumpai. nulis efekto. sakyciau net dar sausesni plauku galiukai. dabar bandau arganu, veliau bandysiu pagal sios temos 6 psl aprasyta recepta pasidaryt misini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 26, 21:20)
teisingai silikonines priemones naudojant,

koks yra teisingas naudojimas?
Atsakyti
na kaip bebutu keista man geras efektas nuo ricinos aliejaus, po ilgo laiko galiukai tikrai ne sausi, o sia kaukyte laikaiu pernakti ir tik dar viena karta bigsmile.gif o isbandzius esu nuo pigiu iki brangiu pirktiniu aliejuku, dejau ir natur aliejus nerafinuotus bet geriausias poveikis kol kas nuo ricinos
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 27, 02:39)
koks yra teisingas naudojimas?

Tiesiog nepadauginti ir pastoviai išvalyti plaukus nuo jų.
Atsakyti