Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Meskala @ 2010 08 02, 14:06)
šis serumas pats geriausias man produktas vasarą.

Teko skaityti atsiliepimų, kad kai kurioms jis pradėjo odą sausinti, ar nesijaučia tempimo jausmas pasitepus g.gif ar nepalieka lipnumo, blizgesio ant odos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 02, 13:36)
Teko skaityti atsiliepimų, kad kai kurioms jis pradėjo odą sausinti, ar nesijaučia tempimo jausmas pasitepus g.gif ar nepalieka lipnumo, blizgesio  ant odos g.gif

Man buvo toks jausmas g.gif Tada pradėjau tepti kremą ant viršaus. Nes serumas veikia gilesnius sluoksnius, kremas - paviršinius.... tuomet buvo viskas OK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 02, 14:06)
žiemą naudoju rasos drėkinantį iš rožinės serijos.

Žiemą labiau gal maitinantis tiktų rolleyes.gif
Atsakyti
Ka apie valancias Margaritos serveteles galetumete pasakyti? Ar nesausina jos. Esu turejus kazkoias tai net grauze veida nuo ju doh.gif

http://www.biok.lt/i...?id=234&pid=327
Atsakyti
ana savaite pradejau naudot margaritos dilgeliu sampuna ir alaus mieliu balzama. seniau esu bandziusi senose pakuotese siuos prduktus, tai galiu pasakyti, jog dabar labai patenkinta esu siais produktais,plaukai atrodo daug sveikau,aisku nesitikiu kazkokio stebuklo,tiesiog noriu ,kad plaukuciai sustipretu smile.gif dar po plovimo margaritos krema plaukams naudoju, labai patinka kvapas,neapsunkina plauku,jie tampa svelnus
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 08 03, 11:19)
ana savaite pradejau naudot margaritos dilgeliu sampuna ir alaus mieliu balzama. seniau esu bandziusi senose pakuotese siuos prduktus, tai galiu pasakyti, jog dabar labai patenkinta esu siais produktais,plaukai atrodo daug sveikau,aisku nesitikiu kazkokio stebuklo,tiesiog noriu ,kad plaukuciai sustipretu smile.gif dar po plovimo margaritos krema plaukams naudoju, labai patinka kvapas,neapsunkina plauku,jie tampa svelnus

O tas plaukų kremas pakankamai glotnina plaukus? Nes mano šviesūs ir labai pučiasi, nepatinka man toks efektas, tai net kai kurios kaukės plaukams nepriguldo man jų doh.gif
Galvoju, gal šitas kremas padėtų priguldyt? g.gif

Beje, neseniai nusipirkau Rasos aliejuką plaukams, tai visai patenkinta esu. Tiesa, nėra įspūdingo efekto (nes esu sunaudojus n buteliukų Avon plaukų galiukų serumo, tai ko gero vienintelė priemonė iš Avon kurią galima pirkti wub.gif ), bet galiukai mažiau susišiaušę būna, lygesni. Galėtų kvapas stipresnis būti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 08 04, 10:11)
O tas plaukų kremas pakankamai glotnina plaukus? Nes mano šviesūs ir labai pučiasi, nepatinka man toks efektas

nu man kaip tik grazu, kai puchiasi plaukai, ir ju atrodo daug :]
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 12:12)
nu man kaip tik grazu, kai puchiasi plaukai, ir ju atrodo daug  :]

Gal ir gražu, bet blogiausia, kai ties šaknimis plaukai prigludę, o ties galais pradeda pūstis. Nu toks a la Paksaitės fenomenas biggrin.gif Tai nelabai man taip patinka...
Atsakyti
aaa, jei ne per visą ilgį, tai reikia galiukus drėkinti smile.gif nusausėję matyt.
o iš Rasos balzamų plaukams:
*maitinamasis - sunkesnis, tikrai glotnins;
*atkuriamoji kaukė - toks lengvutis lengvutis, tikrai neapsunkins plauko smile.gif
dar pamaitinu galiukus aliejumi, ir liuks.
Atsakyti
Na toliau pažindinuosi su Biok produkcija 4u.gif Šį kartą nusipirkau Margaritos paakių kremuką ir Rasos toniką Probleminei odai.. Tai paakių kremukas, sunkokas, bet vakarais patepti bus gerai. Nuvalius veidą toniku, kažkiek paperštėjo. Tai sakykit kaip dabar geriausia jį pratintis? Po kelių dienelių dabar tik naudot, ar jei nieko blogo nesidaro jau galiu kitą dieną? g.gif
Atsakyti
Aš galutinai nusivyliau Rasos švelniu žolelių šampūnu doh.gif Neplauna jis man žmoniškai plaukų, trenku du kartus (kiekvieną rytą) ir tai kartais plaukai lieka sulipę.. Nenaudoju jokių fiksavimo priemonių, o ir per dieną nespėja labai susiriebaluoti, bet ir tai neina plauti.. Nedaug liko, gal kaip dušo gelį išnaudosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2010 08 04, 14:33)
Aš galutinai nusivyliau Rasos švelniu žolelių šampūnu doh.gif Neplauna jis man žmoniškai plaukų, trenku du kartus (kiekvieną rytą) ir tai kartais plaukai lieka sulipę.. Nenaudoju jokių fiksavimo priemonių, o ir per dieną nespėja labai susiriebaluoti, bet ir tai neina plauti.. Nedaug liko, gal kaip dušo gelį išnaudosiu g.gif

Gal šampūną blogai išplauni? biggrin.gif Arba balzamo per daug, jeigu po to naudoji.
Atsakyti