Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Tikrė @ 2010 08 04, 13:33)
Aš galutinai nusivyliau Rasos švelniu žolelių šampūnu doh.gif Neplauna jis man žmoniškai plaukų, trenku du kartus (kiekvieną rytą) ir tai kartais plaukai lieka sulipę.. Nenaudoju jokių fiksavimo priemonių, o ir per dieną nespėja labai susiriebaluoti, bet ir tai neina plauti.. Nedaug liko, gal kaip dušo gelį išnaudosiu g.gif

Kaip keista g.gif Aš šį šampūną pavadinčiau labai geru thumbup.gif Jau trečią ar ketvirtą pakuotę pati perku. Tiesa, mano pačios plaukai prie šampūno linkę greit priprasti, tai dabar pati tokio jau nebenaudoju, naudoja MB.
Kad šampūnas mažai putoja, tiesa. Tiksliau, mažai putoja trenkant juo galvą pirmąjį kartą. Aš pati visąlaik trenku plaukus du kartus. Tai pirmąjį neputoja, o antrąjį - jau putoja. Bet taip juk su visais šampūnais, kurie neturi SLS , tos putojančios medžiagos sudėtyje.
O gal per mažai pili tuomet jo? Neįsivaizduoju, kodėl jis tau blogai išplauna. Man, iš esmės, visi naudojami šampūnai išplauna gerai. Tik kad po kai kurių plaukai linkę greit susiriebaluoti, o išsiplovus kitais plaukuosena ilgesnį laiką gražiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2010 08 04, 12:49)
Na toliau pažindinuosi su Biok produkcija  4u.gif  Šį kartą nusipirkau Margaritos paakių kremuką ir Rasos toniką Probleminei odai.. Tai paakių kremukas, sunkokas, bet vakarais patepti bus gerai. Nuvalius veidą toniku, kažkiek paperštėjo. Tai sakykit kaip dabar geriausia jį pratintis? Po kelių dienelių dabar tik naudot, ar jei nieko blogo nesidaro jau galiu kitą dieną?  g.gif

Aš tai niekaip su šiuo toniku nesusidraugauju... verysad.gif Tik kelis kartus panaudoju ir visa oda sudirgusi pasidaro, išsausėja (nors šiaip yra riebi). O taip norėčiau, kad man veiktų jis...
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2010 08 04, 13:33)
Aš galutinai nusivyliau Rasos švelniu žolelių šampūnu doh.gif

man dar ir pleiskanų nuo jo belekiek atsirado.
Atsakyti
QUOTE(darganos @ 2010 08 04, 14:02)
man dar ir pleiskanų nuo jo belekiek atsirado.

Mano MB nuo netinkančio šampūno labai staigiai atsiranda pleiskanų. Ir tą tinkantį, tiesą sakant, kam net labai sunku rasti doh.gif
Tai va jam ideliai ir tinka būtent šis, Rasos vaistažolių. Bei anksčiau buvęs (gaila, jo nebėra verysad.gif ) Rasos šampūnas natūraliems plaukams.

Bet galų gale galvos oda ir plaukai juk visų skirtingi. Tai kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam.
Atsakyti
išsitraukiau iš spintos glūdumos savo Margaritos prausklį su ramunėlėmis pirktą prieš mėnesį, maniškis Garnier baigiasi, taigi atėjo eilė šiam, bet paskaičiau sudėtį ir pasibaisėjau... 5 parabenai! ir tokias priemones dar leidžia pardavinėti??
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 04, 15:14)
išsitraukiau iš spintos glūdumos savo Margaritos prausklį su ramunėlėmis pirktą prieš mėnesį, maniškis Garnier baigiasi, taigi atėjo eilė šiam, bet paskaičiau sudėtį ir pasibaisėjau... 5 parabenai! ir tokias priemones dar leidžia pardavinėti??

jazau...tie parabenai nieko blogo smile.gif
skaityk apie juos čia:
viskas apie parabenus moksliškai
tie garnier produktai man daug labiau sintetiniai nei rasos ramunėlių smile.gif

kiek tik bandžiau garnier produktų veidui, tiek vis nusivildavau. silikono imperija... grrr.. riebindavo kažkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 04 rugpjūčio 2010 - 14:26
QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 15:21)
jazau...tie parabenai nieko blogo smile.gif
skaityk apie juos čia:
viskas apie parabenus moksliškai
tie garnier produktai man daug labiau sintetiniai nei rasos ramunėlių smile.gif

oi prisiskaičiau jau, man nereikia tų nuorodų, žinau, kad jie sukelia vėžį ir iššaukia alergiją ax.gif jautriaodės mane supras. šitą "bonkę" prabėgdama prigriebiau, iš to skubėjimo nieko gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 08 03, 10:19)
dar po plovimo margaritos krema plaukams naudoju, labai patinka kvapas,neapsunkina plauku,jie tampa svelnus

Kaip tas kremas atrodo?
QUOTE(Elegant @ 2010 08 04, 15:49)
oi prisiskaičiau jau, man nereikia tų nuorodų, žinau, kad jie sukelia vėžį ir iššaukia alergiją  ax.gif jautriaodės mane supras. šitą "bonkę" prabėgdama prigriebiau, iš to skubėjimo nieko gero  ax.gif

Nepatinka - nenaudok. Visos sudėtį mokam savarankiškai paskaityti ir pasirenkam - pirksim ar nepirksim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 04, 14:49)
oi prisiskaičiau jau, man nereikia tų nuorodų, žinau, kad jie sukelia vėžį ir iššaukia alergiją  ax.gif jautriaodės mane supras. šitą "bonkę" prabėgdama prigriebiau, iš to skubėjimo nieko gero  ax.gif

Jautriaodės nebūtinai supras mirksiukas.gif Pati tokia esu.
Sakyčiau, jei taip bijaisi parabenų, pirk išskirtinai tik ekologišką kosmetiką.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 04, 08:49)

Dėl alergijos, tai parabenai yra vieni mažiausiai alergizuojančių konservantų.
Dėl "vėžio":
Current research investigating how parabens act when administered orally, topically, and subcutaneously to rats has shown that “parabens are metabolized rapidly and to a large extent in living organisms and therefore cannot exhibit any adverse effects.” According to these studies, parabens are “fully metabolized before they enter the blood stream.” In a review of the estrogenic activity of parabens, the prevailing research concluded that based on maximum daily exposure estimates, “it was impossible that parabens could increase the risk associated with exposure to estrogenic chemicals.”

Tad tikrai nereikia vėl bangų kelti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 04 rugpjūčio 2010 - 19:03
QUOTE(Meskala @ 2010 08 04, 12:49)
aaa, jei ne per visą ilgį, tai reikia galiukus drėkinti smile.gif nusausėję matyt.
o iš Rasos balzamų plaukams:
*maitinamasis - sunkesnis, tikrai glotnins;
*atkuriamoji kaukė - toks lengvutis lengvutis, tikrai neapsunkins plauko smile.gif
dar pamaitinu galiukus aliejumi, ir liuks.

Stengiuosi drėkinti, bet vis tiek doh.gif Ir aliejuką Rasos turiu, bet nesuguldo jis man pakankamai. Pas mane kadangi dažyti plaukai, tai turiu tokią bėdą - riebesnės šaknys ir sausi galai. Kažkada buvo Fructis šampūnas tokiems plaukams, bet jau seniai jo pardavime nebėra. O jis vienintelis buvo man tinkantis ir patinkantis produktas iš Fructis ax.gif
Reikės gal tada pamėginti tuos Rasos balzamus

QUOTE(Ugnia @ 2010 08 04, 14:49)
Na toliau pažindinuosi su Biok produkcija  4u.gif  Šį kartą nusipirkau Margaritos paakių kremuką ir Rasos toniką Probleminei odai.. Tai paakių kremukas, sunkokas, bet vakarais patepti bus gerai. Nuvalius veidą toniku, kažkiek paperštėjo. Tai sakykit kaip dabar geriausia jį pratintis? Po kelių dienelių dabar tik naudot, ar jei nieko blogo nesidaro jau galiu kitą dieną?  g.gif

Šį toniką bent jau aš naudoju tik vakarais, prieš miegą ant švarios odos, bet man gal tik pirmą kartą vos vos perštėjo. O dabar naudoju kiekvieną vakarą, plius Rasos kremą gelį probleminei odai ir dar šiandien į kolekciją nusipirkau Rasos prausiklį iš tos pačios serijos. Kol kas kremais patenkinta. Inkštirai nedingo, bet jų apmažėjo. Bet šiaip ar taip nesitikiu stebuklo, juolabiau naudoju dar neseniai šias priemones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 04, 14:14)

Dar dėl parabenų skaičiaus - penki parabenai labai mažomis proporcijomis kiekvienas yra geriau nei visas būtinas kiekis sudėtas tik iš vieno parabeno.... jeigu vienas alergizuotų, tai mažesnė rizika thumbup.gif
Atsakyti