Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Camea @ 2010 08 09, 07:45)
Margaritos sveitiklis buvo favoritas, bet kai pakeite pakuote tapo nebeimanoma naudoti, nes nepatogu  unsure.gif

O kaip dabar atrodo pakuotė? g.gif Puslapyje vis dar tokia pati kaip ir anksčiau unsure.gif

Ar buvo/yra/bus atsiliepimų apie Margaritos valomąjį toniką?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 09, 08:51)
Ar buvo/yra/bus atsiliepimų apie Margaritos valomąjį toniką?

Turbūt nelabai padėsiu — naudoju šitą toniką, bet man jis toks joks, net nežinau, kaip apibūdint, nieko blogo (veidas nelipnus, nesausina ir jokių alergijų), bet nieko ir gero. Oda mano mišri į sausumą.
Bandžiau visus BIOK šiuo metu prekyboj esančius tonikus, nei vienas nepatiko (išskyrus rasos probleminei, bet jį ne visam veidui naudoju). Gal aš kaip nors ne taip toniko funkcijas suprantu, bet po vieno anksčiau nuolat pirkto oda būdavo gaivi ir sudrėkinta — tokio poveikio ir tikiuos iš kitų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 09, 07:51)
O kaip dabar atrodo pakuotė?  g.gif  Puslapyje vis dar tokia pati kaip ir anksčiau  unsure.gif

turejau omeny dar senesne pakuote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 08 09, 10:27)
turejau omeny dar senesne pakuote  ax.gif

O kodėl nepatinka dabartinė? Man ji visai normali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2010 08 09, 10:07)
Turbūt nelabai padėsiu — naudoju šitą toniką, bet man jis toks joks, net nežinau, kaip apibūdint, nieko blogo (veidas nelipnus, nesausina ir jokių alergijų), bet nieko ir gero. Oda mano mišri į sausumą.
Bandžiau visus BIOK šiuo metu prekyboj esančius tonikus, nei vienas nepatiko (išskyrus rasos probleminei, bet jį ne visam veidui naudoju). Gal aš kaip nors ne taip toniko funkcijas suprantu, bet po vieno anksčiau nuolat pirkto oda būdavo gaivi ir sudrėkinta — tokio poveikio ir tikiuos iš kitų. smile.gif

O kaip vadinasi tas gerasis nuolat pirktas tonikas?

QUOTE(Camea @ 2010 08 09, 10:27)
turejau omeny dar senesne pakuote  ax.gif

Matyt kažką praleidau, bo galvojau, kad ši pakuotė visada tokia ir buvo unsure.gif
Atsakyti
Nusipirkau pabandyt krema -geli probleminei odai... Tai labai maloniai tepasi... Ir blizgesio tokio veido nebera... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 09, 12:41)
O kaip vadinasi tas gerasis nuolat pirktas tonikas?

Būdavo lenkų firmos, AA oligokažkaip vadindavosi, rožiniam buteliuky, eurokose pirkdavau. Jo jau gerus porą metų nebegamina, dabar bent ieškau kokio atitikmens, nelabai sėkmingai (bet, tiesa, už toniką po kelių brangesnių pabandymo daugiau 20 lt kol kas nesu pasiruošusi mokėti). smile.gif

Dar čia temoj kažkur skaičiau, jei kas bandėt abu — tikrai rasos maitinamasis balzamas sunkesnis už atkuriamąją kaukę? ax.gif Turėjau tik kaukę, tai nelabai patiko — norėjos daugiau „svorio“ plaukams.
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2010 08 09, 15:14)
Būdavo lenkų firmos, AA oligokažkaip vadindavosi, rožiniam buteliuky, eurokose pirkdavau. Jo jau gerus porą metų nebegamina, dabar bent ieškau kokio atitikmens, nelabai sėkmingai (bet, tiesa, už toniką po kelių brangesnių pabandymo daugiau 20 lt kol kas nesu pasiruošusi mokėti). smile.gif

Dar čia temoj kažkur skaičiau, jei kas bandėt abu — tikrai rasos maitinamasis balzamas sunkesnis už atkuriamąją kaukę?  ax.gif Turėjau tik kaukę, tai nelabai patiko — norėjos daugiau „svorio“ plaukams.

Ai, tai čia tas mano gerasis išreklamuotas. Pasiilgstu ir aš jo verysad.gif

Man tarp balzamo ir kaukės didelio skirtumo nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 09, 15:50)
Man tarp balzamo ir kaukės didelio skirtumo nebuvo.

na, o man Rasos maitinamasis balzamas plaukams pasirodė kaip tik sunkesnis smile.gif žymiai smile.gif betaiškuviskaskaipvisada, individualu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 04, 13:37)

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 13:51)

Atsakau po milijono metų doh.gif šampūną išskalauju labai gerai, per kelis kartus, balzamo neperdauginu (bandžiau ir be balzamo, vildamasi, jog padės), bet tiesiog jis man neplovė plaukų.. lygiai taip pat palikdavo riebaluotus vienas iš natūralių šampūnų, bet šitas gi nėra natūralus, tiek su kiek mažiau blogybių g.gif Putojimas man nėra gero šampūno rodiklis, bet šitas putojo stipriai, optimizuoju aš jį dabar kaip dušo gelį, pabodo pagal paskirti naudoti ir negauti gero rezultato..
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2010 08 12, 12:04)
Atsakau po milijono metų doh.gif šampūną išskalauju labai gerai, per kelis kartus, balzamo neperdauginu (bandžiau ir be balzamo, vildamasi, jog padės), bet tiesiog jis man neplovė plaukų.. lygiai taip pat palikdavo riebaluotus vienas iš natūralių šampūnų, bet šitas gi nėra natūralus, tiek su kiek mažiau blogybių g.gif Putojimas man nėra gero šampūno rodiklis, bet šitas putojo stipriai, optimizuoju aš jį dabar kaip dušo gelį, pabodo pagal paskirti naudoti ir negauti gero rezultato..

Labai keistai g.gif O tai gal pirmą plovimą labai mažai pili?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 12, 12:54)
Labai keistai g.gif  O tai gal pirmą plovimą  labai mažai pili?

Na atrodo normaliai pilu, tikrai pilni plaukai putų būna g.gif netiko matyt ir tiek, bus tų šampūnų ax.gif
Atsakyti