Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Meskala @ 2010 10 03, 19:44)
Prieblanda, bandžiau aš Paulos BHA losjoną, irgi buvo sunkumų su susigėrimu smile.gif) na, jis tikrai nepalieka tokio lipnumo kaip gelis, bet oi kaip ilgai mozotis reikia, kol susigeria smile.gif)))) sekantis bus liquid, ir išsirinksiu labiausiai patikusį smile.gif

Geras. Turėjau vienu metu ir PC, ir Rasos kremą-gelį, tai pagal gėrimąsi man jie identiški pasirodė. Tik kad PC akivaizdžiai rūgštesnis, net su liežuviu palaižius jaučiasi biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Papirkau šiandien Serumą nuo slinkimo
Žiūrėsim,kaip čia bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 03, 20:08)
Papirkau šiandien Serumą nuo slinkimo
Žiūrėsim,kaip čia bus rolleyes.gif

Lauksiu įspūdžių jau netrukus kaip naudojasi, o paskui ir apie poveikį bigsmile.gif
Atsakyti
Va,ką tik išsitryniau,per naktį laikysiu,bo vistiek ryt galvą plausiu
Kvepia mėtom ir bišk vaistais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 03, 21:27)
Va,ką tik išsitryniau,per naktį laikysiu,bo vistiek ryt galvą plausiu
Kvepia mėtom ir bišk vaistais biggrin.gif

Ar šaldo odą mėtos? Ar riebus daiktas?
Atsakyti
nop,nešaldo,arba aš tokia sustirus,kad nejaučiu biggrin.gif
Spėju,jos reikalingos kokiai stimuliacijai,ar kam g.gif
Daiktas visiškai neriebus,kaip vandenėlis
Atsakyti
Gal kuri bandėt Margaritos akių makiažo valiklį su alavijais. Ar gerai nuvalo? Ar negraužia akyčių?
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2010 10 04, 00:05)
Gal kuri bandėt Margaritos akių makiažo valiklį su alavijais. Ar gerai nuvalo? Ar negraužia akyčių?

Šiandien mėginsiu, tai tik vakare galėčiau parašyti atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Na va, jau išmėgintas Margaritos dvifazis akių makiažo valiklis su alijošiumi.
Labai labai patiko thumbup.gif
Makiažą nuvalė idealiai, visai negraužia, net nesijaučia, kad kažką ant akių dedi, o makiažo nėr biggrin.gif
Atsakyti
O jis kiek suprantu su aliejuku? Ar nepalieka riebalo?
Atsakyti
Nusipirkau šiandien Margaritos ekologišką drėkinamąjį kremą ir jau šįvakar jau pasitepliojau . Pirmas įspūdis neblogas. Iš pradžių pasirodė riebokas, bet gan greitai įsigėrė. Oda jaučiasi komfortiškai.
Svarbiausia, kad nekimštų porų. Bet tas greit nepasimatys, reikia ilgiau panaudoti, kad tai suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 04, 22:34)
Nusipirkau šiandien Margaritos ekologišką drėkinamąjį kremą ir  jau šįvakar jau pasitepliojau . Pirmas įspūdis neblogas. Iš pradžių pasirodė riebokas, bet gan greitai įsigėrė. Oda jaučiasi komfortiškai.
Svarbiausia, kad nekimštų porų. Bet tas greit nepasimatys, reikia ilgiau panaudoti, kad tai suprasti.

Įdomu bus vėliau kaip tau jis, ar patiks smile.gif
--------------
Seniai turėjau, tai nepamenu.. Ar probleminės odos kremas-gelis drėkina kažkiek odą? Nereikalauja ji pas mane didelio drėkinimo, gal tiktų..? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 spalio 2010 - 22:04