Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 04, 23:03)

--------------
Seniai turėjau, tai nepamenu.. Ar probleminės odos kremas-gelis drėkina kažkiek odą? Nereikalauja ji pas mane didelio drėkinimo, gal tiktų..?  g.gif

Aš va tik ką iš vonios, pasitepiau kremu-geliu. Pasėdėjau šiek tiek laiko ir palietus odą ji visiškai sausa smile.gif veido odos netempia, bet visad patepu savo kremuku ant viršaus. Nes seniau man pasausindavo odą ax.gif kai jį vieną naudojau...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 04, 23:03)
Seniai turėjau, tai nepamenu.. Ar probleminės odos kremas-gelis drėkina kažkiek odą? Nereikalauja ji pas mane didelio drėkinimo, gal tiktų..?  g.gif

Kažkiek drėkina, nes turi hialurono rūgšties. Bet ar pakaks tavo odai, tik pabandžius sužinosi. Šaltuoju metų laiku greičiausiai nepakaks...
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2010 10 03, 23:05)
Gal kuri bandėt Margaritos akių makiažo valiklį su alavijais. Ar gerai nuvalo? Ar negraužia akyčių?

Laba,nu naudoju as ir nenusivyliau,nes isbandzius tikrai nemazai.Ir to riebaliuko nepalieka ir nuvalo gerai.Kaip uz tokia kaina tai is vis superinis thumbup.gif .Dar patiko dezodorantas ir bandau ramuneliu prausikli.Prausiklis kazkokio ispudzio nepaliko,bet neblogas.
Atsakyti
Nusipirkau paakiu krema ,tai nezinau....nelabai jis man...susigeria negreitai,biski lipnumo palieka,nekartociau,manau bus optimizuotas... g.gif
kremas-gelis probleminei odai irgi nieko gero schmoll.gif jau 3 savaite naudoju,kaip buvo inkstirai,taip jie ir liko,niekur nedingo,o ir nauju atsiranda,zodziu,efekto jokio nepastebiu. O vat Bioderma AKN naudojau tik vakarais,ir tikrai rezultatas buvo,inkstiru beveik isvis nebuvo,kol ji naudojau.

patinka is Biok prausiklis su ramunelemis,gaivinamasis tonikas,kosmetinis pienelis(cia margaritos) -perku jau ne pirma karta;is Rasos patinka vaistazoliu pienelis jautriai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 05 spalio 2010 - 16:56
QUOTE(*Caras* @ 2010 10 04, 21:58)
O jis kiek suprantu su aliejuku? Ar nepalieka riebalo?

Riebaliukas lieka iki to momento, kol nenuplauni veido biggrin.gif
Šiaip labai patiko man tas valiklis, ko gero bus ir toliau perkamas ir naudojamas bigsmile.gif

QUOTE(Element @ 2010 10 05, 18:51)

kremas-gelis probleminei odai irgi nieko gero schmoll.gif jau 3 savaite naudoju,kaip buvo inkstirai,taip jie ir liko,niekur nedingo,o ir nauju atsiranda,zodziu,efekto jokio nepastebiu. O vat Bioderma AKN naudojau tik vakarais,ir tikrai rezultatas buvo,inkstiru beveik isvis nebuvo,kol ji naudojau.

Taigi nėra šitas kremas - gelis stebuklinga priemonė, kuri "ištrauktų" inkštirus iš porų doh.gif
Kad poros švarios būtų, jas valyt reikia. O šitos priemonės juk inkštirų nenaikina biggrin.gif
Bet kokiu atveju, bent jau pas mane poros kadangi didesnės yra, tai ilgainiui užsikemša ir reikia vėl mechaniškai valyt inkštirus lauk. Bet vartojant kremą - gelį ir kitas priemones su rūgštimis akivaizdžiai jų susidaro mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 10 05, 21:01)
Riebaliukas lieka iki to momento, kol nenuplauni veido  biggrin.gif
Šiaip labai patiko man tas valiklis, ko gero bus ir toliau perkamas ir naudojamas bigsmile.gif
Taigi nėra šitas kremas - gelis stebuklinga priemonė, kuri "ištrauktų" inkštirus iš porų  doh.gif
Kad poros švarios būtų, jas valyt reikia. O šitos priemonės juk inkštirų nenaikina  biggrin.gif
Bet kokiu atveju, bent jau pas mane poros kadangi didesnės yra, tai ilgainiui užsikemša ir reikia vėl mechaniškai valyt inkštirus lauk. Bet vartojant kremą - gelį ir kitas priemones su rūgštimis akivaizdžiai jų susidaro mažiau.

na as gal gal nelabai aiskiai issireiskiau smile.gif naudoju ir prausiklius,ir kaukes ir tonikus,pienelius kovoti su inkstirais,visuma siu priemoniu kartu su kremu turinciu rugsciu tikrai pagerina situacija,tik ne su situo...nematau is jo Jokio efekto.
Atsakyti
Bet kokiu atveju kiekvieno kremo poveikis yra labai labai individualus dalykas.
O tokias priemones reikia vartoti ilgą laiką ir tik jas vartojant galite matyti teigiamą rezultatą.
Daug kas daro tokį dalyką, kad pavartoja biški vieno, biški kito, poveikio jokio aišku nėra, o paskui kaltina priemonę... Šiaip ar taip, ne visoms tinka ir patinka šis kremas - gelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 10 05, 22:25)
Šiaip ar taip, ne visoms tinka ir patinka šis kremas - gelis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 04, 22:34)
Pirmas įspūdis neblogas. Iš pradžių pasirodė riebokas, bet gan greitai įsigėrė. Oda jaučiasi komfortiškai.
Svarbiausia, kad nekimštų porų. Bet tas greit nepasimatys, reikia ilgiau panaudoti, kad tai suprasti.

O man kaip tik pasirodė "per liesas". Bet drėkinimo kol kas užtenka iš jo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 10 06, 10:25)
O man kaip tik pasirodė "per liesas". Bet drėkinimo kol kas užtenka iš jo.  g.gif

O koks tavo odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 10 06, 09:25)
O man kaip tik pasirodė "per liesas". Bet drėkinimo kol kas užtenka iš jo.  g.gif

Mano oda mišri, šiltuoju sezonu į riebumą. Tai maitinimo efekto man tikrai nereikia, tik drėkinimo. Mėgstu "liesesnius " kremus.
Beje atsikėlus ryte po pirmo panaudojimo iškylo klausimas, ar visgi jis man nekemša porų g.gif Nes radau keletą smulkių spuogelių, kurių diena prieš jį naudojant nebuvo. Na bet dar bandysiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 06, 10:29)
O koks tavo odos tipas?

Nežinau. ax.gif Aš visada naudoju jautrios odos priemones. Geriausiai mano oda jaučiasi, kai naudoju Margaritos prausiklį, ir Nivea jautrios odos kremus (ant jų rašo, kad jie raminantys). Ir veida visada prausiu tiek ryte, tiek vakare, o ne pieneliais ir tonikais valau. Oda linkus riebaluotis ir spuogiukai kaupiasi (nors jiems itakos turi maisto kokybe). Bet. Kaip nueinu i parduotuvę man visada siūlo kažką riebiai arba mišriai odai. O nuo tokios priemonės mano oda iš karto pleiskanoja ir darosi jai ne kas. g.gif Tad koks mano odos tipas, nežinau. Tad renkuosi išbandyta variantą ir neeksperimentuoju su kitokiomis priemonėmis.

Bet Margaritos ekoligišką drėkinamąjį kremą nusprendžiau pabandyti, nes rašo kad tinka jautriai odai. Ir tinka. Tik norėtusi biški "riebesnio". Bet šiaip labai geras.

Atsakyti