ir man paakiu kremas ilgai susigeria,tepu tik vakare.
o ekologiskas drekinamasis toks riebus,kad servetele nuvalyti reikia?
Vakar per akciją Maximoj užsipirkau probleminės odos kremo - gelio ir prausiklio keletą vnt.
Dar kaip tik BIOK konsultantė konsultavo, tai klausiau dėl naujų priemonių. Sakė, kad naujas drėkinamasis kremas turėtų apie spalio pabaigą pasirodyt (kai išparduos dabartinio drėkinamojo kremo likučius) ir dar turi naujas šveitiklis pasirodyti su ryžių grūdeliais
Dar ant rankos išmėginau serumą brandžios odos su hialuronu, tai labai patiko pojūtis ant rankos
Dar kaip tik BIOK konsultantė konsultavo, tai klausiau dėl naujų priemonių. Sakė, kad naujas drėkinamasis kremas turėtų apie spalio pabaigą pasirodyt (kai išparduos dabartinio drėkinamojo kremo likučius) ir dar turi naujas šveitiklis pasirodyti su ryžių grūdeliais

Dar ant rankos išmėginau serumą brandžios odos su hialuronu, tai labai patiko pojūtis ant rankos

Sveikos,
Kur butu galima rasti ekologisko Margaritos sampuno vaikams ir prausiklio? Nes nebematau niekur reklamos, o ir BIOK puslapyje jo nebematau...
Kur butu galima rasti ekologisko Margaritos sampuno vaikams ir prausiklio? Nes nebematau niekur reklamos, o ir BIOK puslapyje jo nebematau...

QUOTE(Element @ 2010 10 13, 13:33)
o ekologiskas drekinamasis toks riebus,kad servetele nuvalyti reikia?
Jo nereikia gausiai tepti, tada ir nuvalyti nereiks

Maždaug po savaitės naudojimo jam priekaištų kaip ir neturiu. Pora spuogelių išdygo, bet tai dar nereiškia, kad be šio kremo jie nebūtų išdygę.
QUOTE(Varu @ 2010 10 13, 14:02)

Pirmas įspūdis jį užsitepus ir man buvo super. Bet po mažiau nei po savaitės jo naudojimo nuomonė labai pasikeitė

QUOTE(Undinelle @ 2010 10 13, 14:21)
Sveikos,

Bent jau prieš keletą savaičių mačiau šias priemones Akropolio Maximoje. Jei neišpirko per nuolaidų savaitę.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 15:28)
Jo nereikia gausiai tepti, tada ir nuvalyti nereiks
Nėra jis itin riebus, gerai susigeria.
Maždaug po savaitės naudojimo jam priekaištų kaip ir neturiu. Pora spuogelių išdygo, bet tai dar nereiškia, kad be šio kremo jie nebūtų išdygę.

O tas kremas labiau į "sviestuką" neša ar skystesnis? Nes jei tirštas ir riebus baisiai, nepatogu teptis

QUOTE(Undinelle @ 2010 10 13, 15:21)
Sveikos,

Pilna matau visur, tiek maximose tiek droguose, reik ziuret ten kur vaikiski sampunai ir kremai
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 13, 14:42)
O tas kremas labiau į "sviestuką" neša ar skystesnis? Nes jei tirštas ir riebus baisiai, nepatogu teptis 

Skystesnis. Teptis tikrai patogu.
Šiek tiek riebesnis už Rasa drėkinantį jautriai odai.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 15:28)
Pirmas įspūdis jį užsitepus ir man buvo super. Bet po mažiau nei po savaitės jo naudojimo nuomonė labai pasikeitė

Kas nutiko? Manęs nenuvylė

ar kam nors buvo ,kad kremas-gelis su siera kimso poras?
Nezinau nuo ko,bet ziauriai uzsikimso poros,atsirado daug spuogeliu.Nezinau nuo ko,nes naudoju siuo metu naujas priemones(nusprendziau paeksperementuoti..
) nauja prausikli,nauja dienini krema(patinka,abejoju ,kad nuo jo) ir nauja krem-pudra.si geli naudoju tik vakarais,bet ziuriu ,kad situacija tik blogeja
reikia issiaiskinti,i ka mano oda taip sureagavo

Nezinau nuo ko,bet ziauriai uzsikimso poros,atsirado daug spuogeliu.Nezinau nuo ko,nes naudoju siuo metu naujas priemones(nusprendziau paeksperementuoti..

QUOTE(Sophi @ 2010 10 13, 21:58)
Pradėjo labai traukti odą

QUOTE(prieblanda @ 2010 10 07, 14:14)
Bent jau man stangrinantis labai puikiai drėkina 
Kremo-gelio per akcijas visada kelis vienetus užsiperku, nes ne tik veidui naudoju, tai greitai sueina

Kremo-gelio per akcijas visada kelis vienetus užsiperku, nes ne tik veidui naudoju, tai greitai sueina

Man irgi patinka stangrinamasis - susigeria LABAI gerai ir malonus pojūtis po to

Dėl kremo- gelio užsipirkimo tai aš dabar irgi mąstau kad nebegaliu be jo, o kai kasdien rytą/vakarą tepu, tai sparčiai tuštėja. per kitą akciją griebsiu kelis vnt. Kad būtų ramu... tik įdomu kiek laiko jį galima naudoti? reikia pertrauką gal kokią daryti..?

QUOTE(aurums @ 2010 10 09, 19:40)
Prieš savaitę (per akciją Maximoj
) susipirkau beveik visą Rasos seriją probleminei odai:

Man prausiklis irgi galėtų būti tirštesnis...

QUOTE(Varu @ 2010 10 13, 15:02)
Ooo...įdomu įdomu

QUOTE(Element @ 2010 10 14, 09:27)
Na man buvo vienu metu, kad labai metė spuogus, kokią savaitę, buvau puolus į neviltį, bet praėjo. Tuo metu vis tiek tepiau viską ką tepus - ir pagrinde aišku tą kremą-gelį.
Gal tiesiog šiaip oda ožiuojasi, orai keičiasi juk...?
nesinori tikėti kad tas kremas-geli kimštų poras.kažkaip labai šventai juo tikiu