nezinau nezinau,jauciu grisiu prie savo senu priemoniu,dar kauke su rugstim nusipirksiu ir bandysiu gelbeti situacija

O ar nieks dar nebandėt naujųjų Rasos šampūnų nuo pleiskanų, slenkantiems plaukams?
Tiesą sakant, plaukai neslenka, ir pleiskanų neturiu (nuo netinkamo šampūno MB jų atsiranda). Bet galvoju, mažu jie šiaip neblogi
Tiesą sakant, plaukai neslenka, ir pleiskanų neturiu (nuo netinkamo šampūno MB jų atsiranda). Bet galvoju, mažu jie šiaip neblogi

QUOTE(Element @ 2010 10 14, 11:25)
nezinau nezinau,jauciu grisiu prie savo senu priemoniu,dar kauke su rugstim nusipirksiu ir bandysiu gelbeti situacija 

Yra biok kaukė rūgštinė?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 14, 12:32)
Yra biok kaukė rūgštinė?
ne,kitos firmos Himalaya
QUOTE(Element @ 2010 10 14, 12:37)
Va nuo šitos firmos tai turėjau problemų

O šiaip tai jums kimšti galėtų ir drėkinamasis kremas, ir nauja krem - pudra

Oi, dar kažkas sakė, kad gal reikėtų daryti pertrauką, tai pasinaudosiu Prieblandos žodžiais ir pasakysiu, kad rūgštinėms priemonėms pertraukų daryti nereikia, nes jos veikia tol, kol yra naudojamos

QUOTE(Varu @ 2010 10 14, 13:29)
Va nuo šitos firmos tai turėjau problemų

zinau

QUOTE(Element @ 2010 10 14, 10:27)
ar kam nors buvo ,kad kremas-gelis su siera kimso poras?

Man kimšo

Stangr. serumas tikrai

QUOTE(Varu @ 2010 10 14, 12:29)
Oi, dar kažkas sakė, kad gal reikėtų daryti pertrauką, tai pasinaudosiu Prieblandos žodžiais ir pasakysiu, kad rūgštinėms priemonėms pertraukų daryti nereikia, nes jos veikia tol, kol yra naudojamos

Čia aš buvau užsiminus apie tą pertrauką...

Reiškia toliau galiu drąsiai tepti tą kremą-gelį..

QUOTE(Pulsatilla @ 2010 10 14, 18:32)
Man kimšo
atsirado spuogelių jau po kelių patepimų
nebenaudoju
Stangr. serumas tikrai
naudoju dienai, tempimas jautėsi naudojimo pradžioje, o dabar turbūt oda prisitaikė, tai labai komfortiškai jaučiasi 

Stangr. serumas tikrai

Cituoju Himalaia postą apie šį kremą - gelį:
"RASA kremas-gelis probleminei odai- aš jį sėkmingai naudoju nuo visų įauginėjimų ir šiaip negrožių ant kojų ir bikini, veidui irgi tą patį naudoju.
Sudėtyje yra 1% salicilis, siera, kurie bakterijas naikina, turbūt tada kukurūzų krakmolas nekels problemų. Reiktų atkreipt dėmesį, kad siera gali džiovinti sausesnę odą, o gana didelis kvepalų kiekis ją dirgint"
Taigi iš šio aprašymo ir sudėties ant pakuotės nelabai suprantu, kaip ten kažkas to kremo gali kimšti poras...

Gal tiesiog veido odai buvo "smūgis" dėl staiga pradėtų vartoti rūgštinių priemonių? Nes prie tokių priemonių reikėtų pratintis palengva, ypač jei veido oda jautresnė.
Spuogeliai dėl dirginimo gali atsirasti, ne tik dėl porų kimšimosi. O tai yra skirtingi dalykai.
Galėtų tikrai Biokas išleisti normalią BHA priemonę be sieros ir papildomą priemonę su siera, kam jos norisi.
Galėtų tikrai Biokas išleisti normalią BHA priemonę be sieros ir papildomą priemonę su siera, kam jos norisi.
Mano oda irgi keistai reaguoja į kremą-gelį. Beria spuogeliais, mažais ir gana skausmingais. Pirmą kartą kai bandžiau ir klausiau čia, ar tai normalu, dauguma sakė, kad čia ne nuo to. Po kurio laiko nustojau naudoti, nes nebesusitvarkiau ir viskas praėjo.
Dabar vėl jį išsitraukiau ir vėl tas pats. Bandysiu šiek tiek ilgiau panaudoti. Naiviai norėčiau tikėti, kad čia valosi ir pratinasi mano oda
Dabar vėl jį išsitraukiau ir vėl tas pats. Bandysiu šiek tiek ilgiau panaudoti. Naiviai norėčiau tikėti, kad čia valosi ir pratinasi mano oda