Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

MICEFEE,o kodel reik drekint ta molio kauke?As uzsitepiau,aisku,sutrauke visa veida ,po 10 min.nuploviau
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 01 07, 16:29)
MICEFEE,o kodel reik drekint ta molio kauke?As uzsitepiau,aisku,sutrauke visa veida ,po 10 min.nuploviau

Nežinau, rašo prie kaukės naudojimo instrukcijos, kad ją būtina sudrėkinti, ji negali sudžiūti. Gal tada molio poveikio nebelieka. 4u.gif Galima purkšti hidrolatu arba paprastu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 07, 16:30)
Nežinau, rašo prie kaukės naudojimo instrukcijos, kad ją būtina sudrėkinti, ji negali sudžiūti. Gal tada molio poveikio nebelieka. 4u.gif Galima purkšti hidrolatu arba paprastu vandeniu.

Aciu labai.kita karta drekinsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 07, 15:30)

Kiek pamenu, drėkinti labiau dėl veido reikia, kad nebūtų tampoma oda smile.gif Aš purkšdavau su mineraliniu vandeniu arba hidrolatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsė: 07 sausio 2011 - 15:35
QUOTE(micefee @ 2011 01 07, 16:24)
Daug kas perka iš šios vokiečių parduotuvės ir jungiasi kartu, nes siuntimas nuo 150 eurų nemokamas:

Aciu uz info! Kitam kartui zinosiu, nes dabar jau turiu nusipirkusi produktu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2011 01 06, 21:07)
Hauschkos skysta bronzanta reikia pamaisyti su kremu ir tada tepti ant veido.. Bet pvz skruostus as ir grynu bronzantu (tuo skystu) patepdavau..

Ar bronzantas netepa drabuziu? kazkaip baisu nusipirkti visa produkta.. butu meginukas tikrai nusipirkciau pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Ar esate naudojusios kursa 28 d. intensyvio prieziuros Intensive Treatment, ar is tikruju poveikis yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliuke11 @ 2011 01 07, 16:51)
Ar bronzantas netepa drabuziu? kazkaip baisu nusipirkti visa produkta.. butu meginukas tikrai nusipirkciau pabandyti  bigsmile.gif

man lyg netepdavo g.gif megdavau ir kakla juo patepti (kad nesiskirtu veido oda labai nuo kuno)
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 07, 15:24)
Jo, su molio kauke daugiau terlionės... Ją užmaišyti su vandeniu reikia ir užtepus ant veido nuolat drėkinti, kad nepridžiūtų, o rejuvenating galima tiesiog kaip kremuką naudoti. Bet man vis tiek molio kaukė pasirodė efektyvesnė nors daug kas ir rejuvenating gyrė.  ax.gif

Na, pradžiai gal pabandysiu Rejuvenating, po to molio...arba gal yra mažas kiekis pabandymui, nepastebėjau...pažiūrėčiau ar turėsiu kantrybės terliotis ax.gif jei labai patiks, tai bus verta ir pažaisti su ja rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 01 07, 18:05)
Na, pradžiai gal pabandysiu Rejuvenating, po to molio...arba gal yra mažas kiekis pabandymui, nepastebėjau...pažiūrėčiau ar turėsiu kantrybės terliotis  ax.gif jei labai patiks, tai bus verta ir pažaisti su ja  rolleyes.gif

Nežinau kaip Lietuvoj, bet Rejuvenating tikrai yra pirkti 5ml mėginukas (aš pirkau visą komplektuką riebiai odai). Ir dar turėjau 2 pakelius po 2.5ml nemokamai.
Atsakyti
As turėjau omeny molio kaukės ar nebūna miniukų. HB žiūrėjau kątik, tai nėra - tai ar visai nebūna ar šiuo metu nėra, gal žinot? o Rejuvenating manau didelį pirkt iškarto, tikiuosi tiks... smile.gif
Atsakyti
Ai, ne, molio nebūna man rodos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 07, 19:44)
Ai, ne, molio nebūna man rodos.  ax.gif

ačiū 4u.gif įprastinis kiekis yra matau maišelyje, ne dėžutėje, tai truputį pigiau smile.gif
Atsakyti