Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

Man asmeniskai geriausia varianta dave naudojant abi kaukytes iskart, ispradziu moliu pravalai odele, o po molio iskart tepdavau rejuvenating kad nuraminti, ryte odele svytinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 01 07, 20:55)
ačiū  4u.gif  įprastinis kiekis yra matau maišelyje, ne dėžutėje, tai truputį pigiau smile.gif

Taip, pakelyje pigiau. Čia atseit papildas į indelį. Aš tuščią indelį pirkau atskirai, pigiau gavosi. ax.gif

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 08, 01:49)
Man asmeniskai geriausia varianta dave naudojant abi kaukytes iskart, ispradziu moliu pravalai odele, o po molio iskart tepdavau rejuvenating kad nuraminti, ryte odele svytinti smile.gif

Man irgi taip labiausiai patiko. drinks_cheers.gif Bet nebeturiu rejuvenating. blush2.gif Tai pastebėjau, kad vien ir po molio oda labai skaisti pasidaro. Rejuvenating gal nuramina daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 08, 00:49)

gundausi pasiimti ir molio kauke...turbut tikrai verta, tiek geru atsiliepimu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2011 01 08, 00:57)
Taip, pakelyje pigiau. Čia atseit papildas į indelį. Aš tuščią indelį pirkau atskirai, pigiau gavosi.  ax.gif

o kur indeli pirkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 01 08, 12:11)
gundausi pasiimti ir molio kauke...turbut tikrai verta, tiek geru atsiliepimu  bigsmile.gif
Papildyta:

o kur indeli pirkote?  4u.gif

Man šita molio kaukė ir pati pačiausia iš bandytų (lyginu su Argital Argiltubu, naminėm skirtingų molių kaukėm).

Indelį manau savo kokį turimą galite drąsiai naudoti, prieš tai jį išvalius ir dezinfekavus.
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2011 01 08, 12:15)
Man šita molio kaukė ir pati pačiausia iš bandytų (lyginu su Argital Argiltubu, naminėm skirtingų molių kaukėm).

Indelį manau savo kokį turimą galite drąsiai naudoti, prieš tai jį išvalius ir dezinfekavus.

jau abejonių beveik neliko, kad verta wink.gif išties tai taip, teks nuo kokio kremo panaudot likusį indelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 01 08, 13:11)
o kur indeli pirkote?  4u.gif

Aš kaip tik dariau užsakymą tuomet, tai pirkau iš akomaskincare.co.uk.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 07, 17:13)
man lyg netepdavo  g.gif  megdavau ir kakla juo patepti (kad nesiskirtu veido oda labai nuo kuno)

Aciu uz info, butinai reiks isbandyti smile.gif kiek skaiciau tai tikrai turetu buti nerealus produktas!
kas kas esate bandziusios Dr. Hauschka tas nenuplaunamas kaukes? ju nemazai, o visas bandyt kazkaip nedrasu.. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliuke11 @ 2011 01 08, 19:19)
Aciu uz info, butinai reiks isbandyti  smile.gif kiek skaiciau tai tikrai turetu buti nerealus produktas!
kas kas esate bandziusios Dr. Hauschka tas nenuplaunamas kaukes? ju nemazai, o visas bandyt kazkaip nedrasu..  blush2.gif  blush2.gif

cia kurios? tokiu net nzn g.gif
Atsakyti
man bronzatas tai tepe drabuzius, nors jo nemaisydavau su jokiu kitu kremu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 08, 19:14)
cia kurios? tokiu net nzn g.gif

čia turbūt turėjo minty Rejuvenating mask, Soothing Mask gal dar kokia kitą...
Atsakyti
Kad man atrodo vienintelę rejuvenating galima nenuplauti, o visas kitas tai reikėtų. g.gif
Atsakyti
Ar vakare pasitepus siomis ampulemis, nereikia naudoti po to kremo?Nes naudojant tik sias ampules man tempia oda, norisi oda drekinti, nemalonus tempimo jausmas yra.Ar taip ir turi buti, ar tiesiog netinka?

user posted image
Atsakyti