Man asmeniskai geriausia varianta dave naudojant abi kaukytes iskart, ispradziu moliu pravalai odele, o po molio iskart tepdavau rejuvenating kad nuraminti, ryte odele svytinti

QUOTE(Merlin @ 2011 01 07, 20:55)
Taip, pakelyje pigiau. Čia atseit papildas į indelį. Aš tuščią indelį pirkau atskirai, pigiau gavosi.

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 08, 01:49)
Man asmeniskai geriausia varianta dave naudojant abi kaukytes iskart, ispradziu moliu pravalai odele, o po molio iskart tepdavau rejuvenating kad nuraminti, ryte odele svytinti 

Man irgi taip labiausiai patiko.

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 08, 00:49)

gundausi pasiimti ir molio kauke...turbut tikrai verta, tiek geru atsiliepimu

Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2011 01 08, 00:57)
Taip, pakelyje pigiau. Čia atseit papildas į indelį. Aš tuščią indelį pirkau atskirai, pigiau gavosi.

o kur indeli pirkote?

QUOTE(Merlin @ 2011 01 08, 12:11)
gundausi pasiimti ir molio kauke...turbut tikrai verta, tiek geru atsiliepimu 
Papildyta:
o kur indeli pirkote?

Papildyta:
o kur indeli pirkote?

Man šita molio kaukė ir pati pačiausia iš bandytų (lyginu su Argital Argiltubu, naminėm skirtingų molių kaukėm).
Indelį manau savo kokį turimą galite drąsiai naudoti, prieš tai jį išvalius ir dezinfekavus.
QUOTE(Mitsė @ 2011 01 08, 12:15)
Man šita molio kaukė ir pati pačiausia iš bandytų (lyginu su Argital Argiltubu, naminėm skirtingų molių kaukėm).
Indelį manau savo kokį turimą galite drąsiai naudoti, prieš tai jį išvalius ir dezinfekavus.
jau abejonių beveik neliko, kad verta

QUOTE(Merlin @ 2011 01 08, 13:11)
Aš kaip tik dariau užsakymą tuomet, tai pirkau iš akomaskincare.co.uk.
QUOTE(Palomina @ 2011 01 07, 17:13)
man lyg netepdavo
megdavau ir kakla juo patepti (kad nesiskirtu veido oda labai nuo kuno)

Aciu uz info, butinai reiks isbandyti

kas kas esate bandziusios Dr. Hauschka tas nenuplaunamas kaukes? ju nemazai, o visas bandyt kazkaip nedrasu..

QUOTE(Angeliuke11 @ 2011 01 08, 19:19)
Aciu uz info, butinai reiks isbandyti
kiek skaiciau tai tikrai turetu buti nerealus produktas!
kas kas esate bandziusios Dr. Hauschka tas nenuplaunamas kaukes? ju nemazai, o visas bandyt kazkaip nedrasu..

cia kurios? tokiu net nzn

man bronzatas tai tepe drabuzius, nors jo nemaisydavau su jokiu kitu kremu

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 08, 19:14)
čia turbūt turėjo minty Rejuvenating mask, Soothing Mask gal dar kokia kitą...
Kad man atrodo vienintelę rejuvenating galima nenuplauti, o visas kitas tai reikėtų.

Ar vakare pasitepus siomis ampulemis, nereikia naudoti po to kremo?Nes naudojant tik sias ampules man tempia oda, norisi oda drekinti, nemalonus tempimo jausmas yra.Ar taip ir turi buti, ar tiesiog netinka?