Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

QUOTE(Sypsena @ 2011 02 25, 00:10)
Pasikartosiu,ar kas isbandet?  4u.gif domintu atsiliepimai,apie spalva,issilaikyma,maskavima. Aciu  4u.gif

user posted image

ji visisikai nemaskuoja, taigi parasyta TRANSLUCENT permatoma, ji kaip kremas su spalva tik aplygina odos spalvyte
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 02 27, 20:38)
Nesulaukus jokiu atsiliepimu visdelto uzsisakiau Translucent Make-up. Labai tikiuosi,kad pataikiau spalva  unsure.gif

Is kur uzsakinejote?
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 02 28, 18:14)
ji visisikai nemaskuoja, taigi parasyta TRANSLUCENT permatoma, ji kaip kremas su spalva tik aplygina odos spalvyte

tikiuos to man ir uzteks,nes dideliu problemu su oda neturiu,o ir kaip porcelenine nekad nevaikstau unsure.gif

QUOTE(Giselle @ 2011 02 28, 22:01)
Is kur uzsakinejote?

as gyvenu UK ir uzsisakineju Dr.Hauschka is cia
Atsakyti
Vilniaus mergaites vaziuoja i Hannoveri

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelijėlė: 01 kovo 2011 - 09:15
Turiu bronzatą (čia kur neseniai nuotrauka buvo įkelta), tik nežinau kaip tinkamai naudoti. Gal kas turite vaizdinę medžiagą, kaip jis užsitepa? Suprantu, kad su teptuku, bet ar kaip skaistalai, ar visam veidui?
Atsakyti
Šeštadienį Biotekoje nusipirkau pirmąjį ekologišką veido kremą Dr.Hauschka melisų drėkinantį kremą mišriai odai. Buvau gana skeptiškai nusiteikusi prieš ekologišką kosmetiką, todėl pirkau su ta mintimi, kad jis nesusigers arba jausis lipnumas ir t.t (ko labai nemėgstu)
Bet išbandžau ir nebenoriu sugrįžti prie jokių dior'ų, clarins'ų ir t.t. kuriuos naudojau iki šiol.
Tiesiog fantastika thumbup.gif užsitepus iškart susigeria, gerai drėkina ir prie viso to man labai maloniai kvepia.
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2011 03 01, 12:22)
Šeštadienį Biotekoje nusipirkau pirmąjį ekologišką veido kremą Dr.Hauschka melisų drėkinantį kremą mišriai odai. Buvau gana skeptiškai nusiteikusi prieš ekologišką kosmetiką, todėl pirkau su ta mintimi, kad jis nesusigers arba jausis lipnumas ir t.t (ko labai nemėgstu)
Bet išbandžau ir nebenoriu sugrįžti prie jokių dior'ų, clarins'ų ir t.t. kuriuos naudojau iki šiol.
Tiesiog fantastika  thumbup.gif užsitepus iškart susigeria, gerai drėkina ir prie viso to man labai maloniai kvepia.

O kiek kainuoja sis kremas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 01 kovo 2011 - 11:30
QUOTE(Buse @ 2011 03 01, 12:22)
Tiesiog fantastika  thumbup.gif užsitepus iškart susigeria, gerai drėkina ir prie viso to man labai maloniai kvepia.

Čia kažkoks naujas kremas? Negirdėjau apie tokį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 03 01, 12:24)
O kiek kainuoja sis kremas?  4u.gif

QUOTE(jurguze @ 2011 03 01, 13:13)
Čia kažkoks naujas kremas? Negirdėjau apie tokį g.gif

Taip,čia naujas produktas mišriai-jautriai odai, mokėjau 93lt., tiek kiek ir rožių kremas kainuoja.
Turėtų pasirodyti netrukus, man pardavė jį dar nesant jo pardavime ant lentynų, nes aš būtent ieškojau produkto mišriai odai, o kitą dieną ateiti negalėjau.
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2011 03 01, 16:11)
Taip,čia naujas produktas mišriai-jautriai odai, mokėjau 93lt., tiek kiek ir rožių kremas kainuoja.
Turėtų pasirodyti netrukus, man pardavė jį dar nesant jo pardavime ant lentynų, nes aš būtent ieškojau produkto mišriai odai, o kitą dieną ateiti negalėjau.

O kokia jo konsistencija? Neriebus? Mano kaip tik tokia oda - mišri ir jautri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 03 01, 16:24)
O kokia jo konsistencija? Neriebus? Mano kaip tik tokia oda - mišri ir jautri blush2.gif

Na g.gif , jo konsistensija ne gelis bet toks lengvas kremas (tarsi riebus kremas praskiestas pieneliu).
Na nelabai moku apie kosistenciją aiškiau papasakoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 03 01, 15:24)

jautriai odai kažin ar melisa patiks, nes ji gali dirginti odą
Atsakyti