Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

Man irgi kažkoks keistas derinys mišri-jautri oda. Kažin, ar daug tokio tipažo rasti būtų galima... Būtų įdomu daugiau susižinoti apie kremą, nes mano oda irgi mišri, o Hauschka kremo mišriai/riebiai odai apart aliejuko neturėjo.

Pasiskaičiau, kad tai kremas mišriai odai. Labai sudomino, noriu išbandyti. bigsmile.gif

http://www.gesichtsc...cteristics.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 01 kovo 2011 - 22:49
QUOTE(micefee @ 2011 03 01, 23:43)
Man irgi kažkoks keistas derinys mišri-jautri oda.

o kodel keistas? gali ir taip buti.. ir tokia oda sudetinga priziureti, nes dazniausiai jautriai odai priemones buna riebios ir pan., o misriai odai geriau lengvesni kremai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 03 01, 23:52)
o kodel keistas? gali ir taip buti.. ir tokia oda sudetinga priziureti, nes dazniausiai jautriai odai priemones buna riebios ir pan., o misriai odai geriau lengvesni kremai ir t.t.

Na bet čia ir aprašyme nerašo, jog jautriai odai. Tam mišriai odai skirtas kremas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 03 02, 00:51)
Na bet čia ir aprašyme nerašo, jog jautriai odai. Tam mišriai odai skirtas kremas.  smile.gif

Rašo mirksiukas.gif "Dr.Hauschka Melissa Day Cream is effective in caring for sensitive combination skin that is prone to redness and is only slightly blemished or inflamed."
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 01, 20:13)
jautriai odai kažin ar melisa patiks, nes ji gali dirginti odą

o kodėl taip manote? juk melisa pasižymi raminamosiomis savybėmis...
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2011 03 01, 22:43)
nes mano oda irgi mišri, o Hauschka kremo mišriai/riebiai odai apart aliejuko neturėjo.

Pasiskaičiau, kad tai kremas mišriai odai. Labai sudomino, noriu išbandyti.  bigsmile.gif

sudomino ir mane, reikės ieškot miniuko ax.gif būtent, kad iki šiol ir aš naudojau tik normalizuojantį aliejuką pagal odos tipą...o patepus juo vietas ties plaukais (nes ten irgi išlenda keletas spuogelių), plaukai susiriebalina...naudojant kremą manau to pavyktų išvengti rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau siandien Translucent Make-up. And veido dar nebandziau,nes spejau jau si ryta pasidazyti,bet kiek bandziau ant rankos - patiko. Spalva lyg ir atitaikiau,nors siek tiek vijau,kad ant veido skirtumas jausis unsure.gif Del maskavimo,tai manau kasdienai bus kaip tik thumbup.gif lengvai tepasi,sulygina odos spalva smile.gif tik kvapas labai astrus jauciasi g.gif tikiuosi,kad greitai 'prasivedins',nes visa diena jausti zoleliu kvapa butu per daug ikyru biggrin.gif
Dar gavau 2megynukus nemokamai, plius organic muslin veidui thumbup.gif ir 10% nuolaida kitam apsipirkimui thumbup.gif labai jau dosnus si karta buvo,nes dazniausiai nemokamus megynelius duoda tik tam tikra suma isleidus,o as jos pasiekus nebuvau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 03 02, 10:45)
o kodėl taip manote? juk melisa  pasižymi raminamosiomis savybėmis...

ir dirginančiom/erzinančiom odą smile.gif bet viskas labai individualu aišku kaip ir su bet kuom ax.gif
Atsakyti
klausimas toms kurias nuo Hauckos bere. Kaip bere - raudonai ismuse veida, spuogeliais ar kaip?
Esme, kad naudoju rytais Cleansing cream ir aliejuka. Bet paskutiniu metu (kaipo ir sutampa su naudojimu) ant zandu (nu kur kaip sakant skruostai ryskinami) pradejo kilti mazyciu spuogeliuku kolonijos... Visas veidas OK, tik cia. g.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kuriai nors teko naudoti DR. Hauschka balzama plaukams?
user posted image
Ir balzama lupoms? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 03 06, 22:19)

lupoms balzamas favoritas, geresnio neatradus, idealus visiems sezonams, ypac ziemai, malonus neykyriantis skonis, pakankamai riebus, lupos zvilga wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Ramintele, gal dar kas nors apie plauku balzama pasisakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 03 06, 22:19)
Sveikos, ar kuriai nors teko naudoti DR. Hauschka balzama plaukams?
user posted image
Ir balzama lupoms?  ax.gif
user posted image

Sveika. Naudoju balzama, bet ne itin man jis patinka. Nera plaukai mano po jo labai svelnus, glotnus ir blizgus, bet geriau negu nieko netepti, bet antrakart greiciausiai nepirkciau.
O lupu balzamas man tiesiog tobulas. Labai patinka. Ramintele tiksliai apibudino.
Atsakyti