Išbandžiau gi naująjį melisų kremą
Jis skirtas mišriaodėms, o manoji oda sausa, bet kiekvieną pavasarį tuo pereinamuoju laikotarpiu būna mišri, tai neatsispyriau pagundai. Naudoju jau pusantros savaitės, labai patinka. Ryškaus kvapo, švelnus ir labai lengvas kremas - susigeria akimirksiu apie jokias plėveles net kalbos būti negali. Mano akimis, labai vertas dėmesio ir pagyrų

QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 13, 08:28)
Jis skirtas mišriaodėms, o manoji oda sausa, bet kiekvieną pavasarį tuo pereinamuoju laikotarpiu būna mišri, tai neatsispyriau pagundai. Naudoju jau pusantros savaitės, labai patinka. Ryškaus kvapo, švelnus ir labai lengvas kremas - susigeria akimirksiu apie jokias plėveles net kalbos būti negali. Mano akimis, labai vertas dėmesio ir pagyrų

Gal galit palyginti su kitais Dr. H. kremais?

QUOTE(jurguze @ 2011 04 13, 11:14)
Kitų nebandžiau, šis buvo pirmas, bet galvoju įsigyti rožių light miniuką
QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 13, 07:28)

gal galit įmest paveiksliuką kaip atrodo, ir kur pirkot

QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 13, 11:57)

Biotekoje
ačiū, reiškia sir biosaloj bus, užeist reiks, gal kookių mėginukų parduoda

QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 13, 12:48)
Biotekoje tai sakė prieš 1,5sav, kad mėginukų turėtų atvežti greitu laiku, tai manau ir kitur jau turėtų būti
Ateinu su atsiliepimais apie summer inpression fluida 01 bei cool breeze bronzanta:4u:
Visu pirma apie fluida
tik isspaudus gavau soka nes issispaude geltonas perlamutras
pradejus tepti pastebejau kad labaiiii skalsus, visam veidui uztenka truputi daugiau nei zirnio dydzio, legvai dengiasi, po kurio laiko susilieja su oda ir sakyciau keicia spalvyte, odele pasidaro tokia lengvai idegusi, su geltonu tonu, siaip net nezinau ar man nepersviesi, nes spalvyte tikrai sviesiai odelei, bandysiu dar bronze spalvyte gyvai apziureti, nes pats produktas patiko, suteikia odelei gaivumo ir su siuo bronzantu labai graziai ziurisi
pats bronzantas irgi patiko, nepatiko tik kad bruzinant sepeteliu miltuojasi, sakyciau gerai pigmetuotas, ilgai issilaiko, grazi kakavine spalvyte, ne matinis bet vasarai pats tas, suteikia gaivumo, skirstosi irgi gerai, tik sakyciau geriausiai pasiskirsto su dideliu sepeteliu, abu produktai turi gana intensyvu kvapa, bet man jis malonus
naudojau jau kelis kartus, poras kad kimstu nepastebejau
Visu pirma apie fluida

tik isspaudus gavau soka nes issispaude geltonas perlamutras

pats bronzantas irgi patiko, nepatiko tik kad bruzinant sepeteliu miltuojasi, sakyciau gerai pigmetuotas, ilgai issilaiko, grazi kakavine spalvyte, ne matinis bet vasarai pats tas, suteikia gaivumo, skirstosi irgi gerai, tik sakyciau geriausiai pasiskirsto su dideliu sepeteliu, abu produktai turi gana intensyvu kvapa, bet man jis malonus

naudojau jau kelis kartus, poras kad kimstu nepastebejau

Norejau atsiliepimu apie si drekinanti krema

QUOTE(ALRENA @ 2011 04 16, 20:33)
Turejau ji siaip man labai patiko, toks lengvas neriebus

QUOTE(*moon* @ 2011 04 17, 11:38)
O kaip kvapas, ar nera labai stiprus, ikyrus?

Sveikutės,
gal kuri bandė ir pasakys kuo skiriasi šie tušai:
http://www.hannover-...black--6ml.html
ir http://www.hannover-...lack--10ml.html
Matau, kad skiriasi tūris ir kaina. Mamos labai jautrios akys, negali tušuotis akių, praktiškai per šventes pasidažo, kokį iš jų rinktumėtės?
Ačiū už atsakymą
gal kuri bandė ir pasakys kuo skiriasi šie tušai:
http://www.hannover-...black--6ml.html
ir http://www.hannover-...lack--10ml.html
Matau, kad skiriasi tūris ir kaina. Mamos labai jautrios akys, negali tušuotis akių, praktiškai per šventes pasidažo, kokį iš jų rinktumėtės?
Ačiū už atsakymą