Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

QUOTE(Maserati. @ 2011 04 19, 17:29)
Manau,antras variantas. Na,gal ir insktirai gali ,,sprogineti",bet nelabai isivaizduoju toki dalyka. Ir siaip su inkstirais vien tokiais paspaudimais neimanoma susitvarkyti ,t.y. ju ,,issprogdinti" biggrin.gif

Bet žinok kai pradėjau naudoti CC, mano oda buvo gana prastos būklės būtent dėl užsikimšusių porų. Po 4dienų oda atrodė fantastiškai ir 2 savates turėjau skaisčią, lygią ir švytinčią odą. Vadinasi kremas ne tik išvalo poras ir inkštirus, tačiau ir neleidžia atsiarsti naujiems. Ir kuo oda švaresnė, tuo mažiau sproginėja tas kremas, vadinasi jis juos tikrai kažkaip išsprogdina, o gal čia iš fantastikos srities ir šiaip sutapimas? g.gif
Deja, atėjo mm ir sugadino visą odos grožį verysad.gif Po šiai dienai nesusitvarkau visu 100proc.
Atsakyti
kas cia per CC? kremas ar kas?
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2011 04 20, 15:30)

ziuriu internete cia yra dairy kit. tai jei noriu isvalyt oda, bet ji nera riebi (bet spuoguota) tai rinktis normaliai/sausai ar riebiai odai? aciu
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2011 04 20, 16:30)

CC yra Cleansing Cream prausiamasis/valomasis kremas

QUOTE(ievuzas @ 2011 04 20, 17:13)
ziuriu internete cia yra dairy kit. tai jei noriu isvalyt oda, bet ji nera riebi (bet spuoguota) tai rinktis normaliai/sausai ar riebiai odai? aciu

Tai jeigu oda nėra riebi, vadinasi imti ne riebiai odą skirtą rinkinuką
Atsakyti
o jei oda misri ir labai jau isberta, tai geriau gal riebiai odai? ten idetas kazkoks balansuojantis aliejus tai galbut galima ji vietoj kremo naudoti?
nes parasyta kad tas kur oily skin tai ir uzterstai odai, tai jau ir susipainiojau dabar blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuzas: 20 balandžio 2011 - 18:16
Balansuojantis aliejus naudojamas dienos metu (t.y. rytais) vietoj kremo. Jis reguliuoja sebumo (odos riebalo) išsiskyrimą. Jeigu Jūs sakot, kad Jūsų oda nėra riebi, tai, vadinasi, ten nėra ką ir reguliuoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 20, 12:18)
Bet žinok kai pradėjau naudoti CC, mano oda buvo gana prastos būklės būtent dėl užsikimšusių porų. Po 4dienų oda atrodė fantastiškai ir 2 savates turėjau skaisčią, lygią ir švytinčią odą. Vadinasi kremas ne tik išvalo poras ir inkštirus, tačiau ir neleidžia atsiarsti naujiems. Ir kuo oda švaresnė, tuo mažiau sproginėja tas kremas, vadinasi jis juos tikrai kažkaip išsprogdina, o gal čia iš fantastikos srities ir šiaip sutapimas? g.gif
Deja, atėjo mm ir sugadino visą odos grožį verysad.gif Po šiai dienai nesusitvarkau visu 100proc.

CC didžiausias gėris, kokiį esu atradusi drinks_cheers.gif thumbup.gif net prausiklis su rugštimis neišvalo veiduko porų taip gerai kaip šis valomasis kremukas bigsmile.gif
Atsakyti
o ka dar be CC naudojat?
mano didziausia beda issiplete poros ypac ant skruostu ties nosim sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuzas: 22 balandžio 2011 - 18:00
QUOTE(ievuzas @ 2011 04 22, 19:59)
o ka dar be CC naudojat?
mano didziausia beda issiplete poros ypac ant skruostu ties nosim sad.gif

Išsiplėtusios poros gali būti užkoduotos genetiškai, tada sutraukti jas galima tik labai minimaliai. Kad ir kokios jos būtų svarbu, kad jos nebūtų užsikimšusios, nes kartais jos iš tiesų nėra išsiplėtusios, o tiesiog užsikimšusios. Svarbu jas išvalyti ir bandyti sutraukti, nes tik tada, kai poros bus švarios, tai ne taip viskas ir matysis.
Atsakyti
Man nerealus toninis kremas, pasiskaiciau,sake normaliai i misruma odai netiks, bet man jis kuo puikiausias, pamaskuoja,sulygina veido spalva, gaivi ir skaisti oda atrodo, o po veido valymo tai isvis issigelbejimas,nes jokia pudra savaite netinka,kol oda serpetoja, tragiskai atrodo tiesiog,o sitas idealiai tinka,ne vieno serpetojimo nesimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 22, 20:47)
Man nerealus toninis kremas, pasiskaiciau,sake normaliai i misruma odai netiks, bet man jis kuo puikiausias, pamaskuoja,sulygina veido spalva, gaivi ir skaisti oda atrodo, o po veido valymo tai isvis issigelbejimas,nes jokia pudra savaite netinka,kol oda serpetoja, tragiskai atrodo tiesiog,o sitas idealiai tinka,ne vieno serpetojimo nesimato thumbup.gif

Cia tas kur kremukas su spalva?
Papildyta:
O sakykit kaip jus naudojat ta purskiamatonika? purksti tiesiogiai ant veido? Ant vatos tamponelio kazkaip susigeria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 22, 20:47)
Man nerealus toninis kremas

nu matai kaip! mano oda misri, bet man TAIP blizgejo! o ir kpavas lb erzino. teko parduot..
Atsakyti