Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno l/d "Žuvintas", Žuvinto g. 8

Rasa tikrai superine aukletoja smile.gif
O as pagaliau pasiziurejau i kokia grupe mes einam smile.gif i drugelius smile.gif

Siaip ten dabar dalis aukletoju atostodgauja ir kai kuriu tu kurios dirbs su maziukais gali ir nebuti, yra vaduojancios ir susikeite grupemis smile.gif Musu aukletoja tik siandien atejo i darba po atostogu smile.gif pries tai ja vadavo metodiste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 16 rugpjūčio 2006 - 07:52
QUOTE(mucka @ 2006 08 09, 23:38)
jei tavo vaikutis ne žiogeliuose, tai šiandien mačiau kaip sėdėjo ramus ir laukė savo sriubos  mirksiukas.gif  biggrin.gif

o grupę galima pasirinkti? Nes man žiogelių auklėtoja irgi tokia šalta pasirodė  ax.gif Daugiau pabendravau su kitos grupės 1 aukšte šeimininkute, labai miela pasirodė  smile.gif

vaje bloga mama nes neatsimenu kokioj grupeje mano vaikas, na lygtais tikrai ne žiogeliuose. g.gif
musu grupe pirmame aukste pro pirmas duris iejus desineje puseje. ot suveliau doh.gif
o man musu aukletojos patinka abi, ir vaikas bega pas vaikus vos spejus batus peraut. na bent jau kolkas viskas labai smagu ir tikrai savo maziu palieku be jokios baimes. thumbup.gif
ir vedeja man pasirode labai faina, mus prieme iskart, nes musu aukle atsisake, ir kaip tik uztaikem kad viena vieta buvo laisva. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 08 16, 19:59)
vaje bloga mama nes neatsimenu kokioj grupeje mano vaikas, na lygtais tikrai ne žiogeliuose.  g.gif
musu grupe pirmame aukste pro pirmas duris iejus desineje puseje. ot suveliau  doh.gif 
o man musu aukletojos patinka abi, ir vaikas bega pas vaikus vos spejus batus peraut. na bent jau kolkas viskas labai smagu ir tikrai savo maziu palieku be jokios baimes.  thumbup.gif
ir vedeja man pasirode labai faina, mus prieme iskart, nes musu aukle atsisake, ir kaip tik uztaikem kad viena vieta buvo laisva.  tongue.gif

tai tada mačiau taviškį biggrin.gif Mes būtent į tą grupė buvom įėję ax.gif
Atsakyti
O mano Inesa vakar skandaliuka pasiimant istaise, kad dar manes nemate, o kita mamyte atejo pasiimti savo vaikucio. Gaila buvo mergicos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2006 08 16, 21:50)
tai tada mačiau taviškį  biggrin.gif  Mes būtent į tą grupė buvom įėję  ax.gif

Oi tai fainai, o jūs gal į tą pačią grupę eisit?

Šiaip maniškis nepasėdi vienoj vietoj, tai jei ten tikrai jis buvo, tai aš labai stebiuosi, kad galėjo sėdėt ramiai ir laukti savo sriubytės. g.gif
o iš kur tu jį pažinai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 08 17, 11:33)
Oi tai fainai, o jūs gal į tą pačią grupę eisit?

Šiaip maniškis nepasėdi vienoj vietoj, tai jei ten tikrai jis buvo, tai aš labai stebiuosi, kad galėjo sėdėt ramiai ir laukti savo sriubytės.  g.gif
o iš kur tu jį pažinai?  tongue.gif

Tu buvai parašius, kad sūnutis lopšelį pradėjo lankyt nuo metukų... O mudu, kai nuėjom į grupę, kažkaip pamatėm truputį mažesnį už kitus berniuką (ūgiu), aš šeimininkutės paklusiau kiek jam laiko - ji dabar 1,4 metukų, bet lanko nuo vienerių ax.gif o po to dar parašei kuri grupė ir viskas sutapo bigsmile.gif
Šiaip tai visi vaikučiai sėdėjo ramiai ax.gif aišku ir kojas ant stalo susikeldavo ir lėkštėm tarškino biggrin.gif bet iš esmės tai ramiai ax.gif nelakstė ir nerėkavo biggrin.gif

Mes eisim turbūt į kitą grupę sad.gif bet irgi pirmama aukšte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 08 16, 20:59)
vaje bloga mama nes neatsimenu kokioj grupeje mano vaikas, na lygtais tikrai ne žiogeliuose.  g.gif
musu grupe pirmame aukste pro pirmas duris iejus desineje puseje. ot suveliau  doh.gif 
o man musu aukletojos patinka abi, ir vaikas bega pas vaikus vos spejus batus peraut. na bent jau kolkas viskas labai smagu ir tikrai savo maziu palieku be jokios baimes.  thumbup.gif
ir vedeja man pasirode labai faina, mus prieme iskart, nes musu aukle atsisake, ir kaip tik uztaikem kad viena vieta buvo laisva.  tongue.gif

jei teisingai supratau, tai tavo mažius yra boružėlių grupėje ax.gif maniškė irgi ten eis nuo rugsėjo biggrin.gif
kiek suprantu senokai jau lankot, gal gali truputi papasakot kaip mažiukas prisitaikė, ar nebuvo problemų su valgymu su miegu ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2006 08 17, 12:50)
Tu buvai parašius, kad sūnutis lopšelį pradėjo lankyt nuo metukų... O mudu, kai nuėjom į grupę,  kažkaip pamatėm truputį mažesnį už kitus berniuką (ūgiu), aš šeimininkutės paklusiau kiek jam laiko - ji dabar 1,4 metukų, bet lanko nuo vienerių  ax.gif  o po to dar parašei kuri grupė ir viskas sutapo  bigsmile.gif
Šiaip tai visi vaikučiai sėdėjo ramiai  ax.gif  aišku ir kojas ant stalo susikeldavo ir lėkštėm tarškino  biggrin.gif  bet iš esmės tai ramiai  ax.gif nelakstė ir nerėkavo  biggrin.gif

Mes eisim turbūt į kitą grupę sad.gif bet irgi pirmama aukšte  ax.gif

Ech sekliai morkos, mirksiukas.gif na aišku darželyje niekas su jais nesipopina kaip namie, tai viską jie sugeba ir moka kai mūsų nėra šalia.
O aš kaip tik vakar pažiūrėjau į kokią grupę mes einam, tikrai Boružėlės. Man ten abi mūsų auklėtojos patinka, Viena Rasa o kitos vardo neatsimenu. Galiu bent jau mūsų grupės auklėtojas girt ir girt. ir vaikas tikrai patenkintas, su mielu noru eina, namo nenori, žodžiu viskas liuks. thumbup.gif o jūs nenorit paprašyt vedėjos kad jus perkeltų į boružėles? g.gif
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 17, 14:22)
jei teisingai supratau, tai tavo mažius yra boružėlių grupėje  ax.gif  maniškė irgi ten eis nuo rugsėjo  biggrin.gif
kiek suprantu senokai jau lankot, gal gali truputi papasakot kaip mažiukas prisitaikė, ar nebuvo problemų su valgymu su miegu ir pan.  smile.gif

Taip taip boružėlės, einam mes nuo metukų, aš kažkaip pačią pirmą dieną palikau jį visai dienai, nes svetimų žmonių jis nebijojo, vaikų reikėjo labai, tai norėjau pažiūrėti kaip miegos, kaip seksis jam. bet viskas buvo liuks. namo eiti nenorėjo, o ir auklėtojos labai gyrė, kad geras vaikas. blush2.gif
Valgyti mes patys dar nemokėjom, na su šakute pažaisdavo, bet daugiau nelabai, o ten išmoko ir su šaukštu valgyti ir iš puodelio gert, ten auklėtojos labai užsiima su vaikais, moko juos, teko ne kartą stebėti iš šono, ir tikrai Boružėlių auklėtojomis esu labai patenkinta. mirksiukas.gif
Kažkaip nusiskundimų kad vaikas nemiegotų ar šiaip kad kokių problemų yra, neteko girdėt, na bet maniškis ir buvo netoks kaip visi, jis negali ramiai vienoj vietoj nusėdėti, jam labai reikia vaikų, bendravimo, gal todėl ir darželyje mes labai lengvai pritapom ir manau kad kuo toliau tuo mažiau problemų bus. thumbup.gif
Jei kartais dar kas būtų neaišku klauskit, atsakysiu kiek galėsiu.
Atsakyti
Sveikos, mes irgi jau nuo geguzes men lankom si darzeli, einam i Boruzeliu grupe... Jusu pasiskaicius, tai nezinau nei ka ir galvoti... mano nuomone apie aukletojas buvo susidariusi ne kokia. Zinoma pradejom gana anksti lankyti lopseli ,gal dar per mazas buvo, bet .... didelio pasirinkimo neturejom, per visa ta lankymo laikotarpi (05-men-3 savaites ir 06men-3d., visa kita laika prasirgo. liepos men. atostogavo pas senelius) isgirdom is aukletoju: kad vaikas nepropras, kad niekas nesigaus, nors po dienos kai vyras pakalbejo su jomis ir pasake kad skolingas neliks, viskas apsiverte aukstyn kojom, jau vaikas auksinis, jam viskas gerai...nors siule man jos duoti vaikui valerijono, kas man labai nepatiko... po to vaiko uzakalis buvo iki tiek "nusutintas" kad kojos buvo zaizdotos, negalejo mazius net paeiti, tai kaip vaikas gali noreti buti tame darzelyje po tokiu dalyku??? del sito issutimo kilo nemazas konflikas, labai buvo nepatenkinta auklyte, kai mes paprasciausiai paprasem dazniau keisti pampersa (jokiu pretenziju joms nereiskem) sodinti ant puoduko( ka namuose daro puikiausiai), jos savo kaltes nepripazino, apkaltino vaika, kad kojos su rinkem (o sveria tik 10kg, 80cm ugio? ar storas toks vaikas), kad kitaip ir buti negali, tevai blogi ir t.t. konfliktas ivyko ir jokiu garantiju neturim kad ta vaika ir toliau priziures normaliai po viso sito insidento ( jau antra dien kaip gryzo i darzeli mazius).
Man labai liudna, maziukas labai piktas vakar visa diena buvo, siandien nuo pat ryto irgi piktas us didziausiom isterijom, nezinau nei ka begalvoti ir kaip su vaiku elgtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 08 18, 07:05)
Ech sekliai morkos,  mirksiukas.gif  na aišku darželyje niekas su jais nesipopina kaip namie, tai viską jie sugeba ir moka kai mūsų nėra šalia.
O aš kaip tik vakar pažiūrėjau į kokią grupę mes einam, tikrai Boružėlės. Man ten abi mūsų auklėtojos patinka, Viena Rasa o kitos vardo neatsimenu. Galiu bent jau mūsų grupės  auklėtojas girt ir girt. ir vaikas tikrai patenkintas, su mielu noru eina, namo nenori, žodžiu viskas liuks.  thumbup.gif o jūs nenorit paprašyt vedėjos kad jus perkeltų į boružėles?  g.gif

Taip taip boružėlės, einam mes nuo metukų, aš kažkaip pačią pirmą dieną palikau jį visai dienai, nes svetimų žmonių jis nebijojo, vaikų reikėjo labai, tai norėjau pažiūrėti kaip miegos, kaip seksis jam. bet viskas buvo liuks.  namo eiti nenorėjo, o ir auklėtojos labai gyrė, kad geras vaikas.  blush2.gif
Valgyti mes patys dar nemokėjom, na su šakute pažaisdavo, bet daugiau nelabai, o ten išmoko ir su šaukštu valgyti ir iš puodelio gert, ten auklėtojos labai užsiima su vaikais, moko juos, teko ne kartą stebėti iš šono, ir tikrai Boružėlių auklėtojomis esu labai patenkinta.  mirksiukas.gif
Kažkaip nusiskundimų kad vaikas nemiegotų ar šiaip kad kokių problemų yra, neteko girdėt, na bet maniškis ir buvo netoks kaip visi, jis negali ramiai vienoj vietoj nusėdėti, jam labai reikia vaikų, bendravimo, gal todėl ir darželyje mes labai lengvai pritapom ir manau kad kuo toliau tuo mažiau problemų bus.  thumbup.gif
Jei kartais dar kas būtų neaišku klauskit, atsakysiu kiek galėsiu.

Maniškis irgi labai mėgsta vaikus, stengiamės kuo daugiau su jais bendraut smile.gif Bet yra viena problemėlė dėl kurios labiausiai bijau - labai jau jis maminis sad.gif jei kas negerai - niekas negali nuramint - tik aš, ir užmiega tik su manim vakare ax.gif Nors šiaip vaikas labai judrus, imlus, moka ir vienas pažaist - tai tikiuosi,kad priprasim ax.gif Dar bijau ligelių, nu bet turbūt visi vaikučiai praserga kažkiek ax.gif O jei dabar nepriprasim - pabūsim namie iki pavasario ir vėl bandysim ax.gif
Pabandysiu ir aš prašytis į boružėles, jei neišeis - gal ir Žiogeliai neblogai bus ax.gif
Gaila, kad neatsiranda Žiogelių grupę lankančių ax.gif
QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 08:01)

blink.gif gaila mažiuko sad.gif bet gal kaip nors priprasit g.gif
Atsakyti
Na mums tai viskas ok smile.gif nors musu aukletoja labai keistai i mus ziurejo, kad mes ne i lopseli, nes jei butume eje i lopseli tai i boruzeles smile.gif man boruzeliu aukletoja Rasa labai patinka smile.gif Siaip mes po truputi mokomes valgyt, ypac savarankiska Ineta, Inesa buvo islepinta aukles, jai sekas sunkiau, bet manau, kad viska stik i gera. Kazkaip keistai tik valgyt labai nori grize, nors sako, kad apetitu tikrai nesiskundzia ir alkanos nelieka, mes joms ir sausainiu nunesam ir vaisiu papildomai, bet kol namo parvaziuojam isvardija viisus valgius ka tik zino smile.gif

O gal mamyte kazkuri is cia esanciu yra labai panasi i mane smile.gif nuo kurios mano Inesa saugo, nes ta tik pamato ir i dudas smile.gif kad mamos nori smile.gif
Atsakyti
Turim vienus pazystamus, kuriu berniukas lanko Zogeliu grupe, tai jie ten tikrai jokiu nusiskundimu neturi, bent jau kiek as zinau, mes po uzsiplieskusio konflikto prasiausi kad i ta grupe pervestu, bet... ten vaiku skaicius buvo jau didelis, todel neperkele, liepe prasyti nuo rudens, bet tiek to, liekam toje pacioje, bandysim pratinsti, gal pavyks.....
Atsakyti