QUOTE(mucka @ 2006 08 17, 12:50)
Tu buvai parašius, kad sūnutis lopšelį pradėjo lankyt nuo metukų... O mudu, kai nuėjom į grupę, kažkaip pamatėm truputį mažesnį už kitus berniuką (ūgiu), aš šeimininkutės paklusiau kiek jam laiko - ji dabar 1,4 metukų, bet lanko nuo vienerių

o po to dar parašei kuri grupė ir viskas sutapo
Šiaip tai visi vaikučiai sėdėjo ramiai

aišku ir kojas ant stalo susikeldavo ir lėkštėm tarškino

bet iš esmės tai ramiai

nelakstė ir nerėkavo
Mes eisim turbūt į kitą grupę

bet irgi pirmama aukšte
Ech sekliai morkos,

na aišku darželyje niekas su jais nesipopina kaip namie, tai viską jie sugeba ir moka kai mūsų nėra šalia.
O aš kaip tik vakar pažiūrėjau į kokią grupę mes einam, tikrai Boružėlės. Man ten abi mūsų auklėtojos patinka, Viena Rasa o kitos vardo neatsimenu. Galiu bent jau mūsų grupės auklėtojas girt ir girt. ir vaikas tikrai patenkintas, su mielu noru eina, namo nenori, žodžiu viskas liuks.

o jūs nenorit paprašyt vedėjos kad jus perkeltų į boružėles?
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 17, 14:22)
jei teisingai supratau, tai tavo mažius yra boružėlių grupėje

maniškė irgi ten eis nuo rugsėjo
kiek suprantu senokai jau lankot, gal gali truputi papasakot kaip mažiukas prisitaikė, ar nebuvo problemų su valgymu su miegu ir pan.
Taip taip boružėlės, einam mes nuo metukų, aš kažkaip pačią pirmą dieną palikau jį visai dienai, nes svetimų žmonių jis nebijojo, vaikų reikėjo labai, tai norėjau pažiūrėti kaip miegos, kaip seksis jam. bet viskas buvo liuks. namo eiti nenorėjo, o ir auklėtojos labai gyrė, kad geras vaikas.
Valgyti mes patys dar nemokėjom, na su šakute pažaisdavo, bet daugiau nelabai, o ten išmoko ir su šaukštu valgyti ir iš puodelio gert, ten auklėtojos labai užsiima su vaikais, moko juos, teko ne kartą stebėti iš šono, ir tikrai Boružėlių auklėtojomis esu labai patenkinta.
Kažkaip nusiskundimų kad vaikas nemiegotų ar šiaip kad kokių problemų yra, neteko girdėt, na bet maniškis ir buvo netoks kaip visi, jis negali ramiai vienoj vietoj nusėdėti, jam labai reikia vaikų, bendravimo, gal todėl ir darželyje mes labai lengvai pritapom ir manau kad kuo toliau tuo mažiau problemų bus.
Jei kartais dar kas būtų neaišku klauskit, atsakysiu kiek galėsiu.