QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 22:11)
visoms labai aciu uz palaikyma, mes vis dar nenuleidziam ranku ir tikimes kad viskas bus ciki

siandien is darzelio savo maziu pasiemiau jau linksmesni ir ramesni

teisingai pastebeta, kad maniski dar net nevaiksciojo kai isleidom i si lopseli, bet kitos iseities nebeturejau, kai pirmutine mano darbo diena aukle mums grazius ragus istate, bet.... isgyvenom. o del maisto as perdaug nepergyvenu, nes nuo pat pradziu mano mazius nera valgus, ir as perprievarta jam nekisdavau, o jau kai isinori tai ir pavalgo, taip ir dabar, buna valgo net atrodo perdaug, buna, kad visai nieko nevalgo... bet kaip aukletoja pastebejo, vaikas nekusta

vadinasi viskas ciki... del ligu tai kaip ir visi vaikai praserga tik pradeje lankyti darzelius, tikiuosi mums jau tos ligos nebeprasides vel

o del isisterliojimo tai as perdaug jau nebesuku galvos, pridedu kiek galiu drabuz\eliu pakeitimui jeigu ka... ir zinoma jau aprengiu ne paciais graziausiais, nes vistiek issiterlinks, kitaip vaikai neuzauga
o Tavo Krisss vaikas ziuriu tokio pat amziaus kaip ir maniskis, ar ne Titas jo vardas (ar kazkas panasaus)???? toks apvalutis dickis vaikis ir labai jau valgus
šaunu kad jūs taip stengiatės, pamatysi viskas susitvarkys, svarbu patiems nestresuoti nes vaikas labai tą jaučia.
o drabužių ir aš dedu daugiau, kad būtų ką perrengt, nes juk ir valgo pats, o aišku kokia sriubyte ir apsipila. na bet nieko viskam juk būna pabaiga.
Jo Blue maniškis Titas, aha jis visą laiką toks stambesnis buvo, net šiandien auklėtojos sako ai čia tas kur visad valgo, bet jau toks jis pas mus yra, visada turi ką nors kramtyti, bet svoris jo dabar nepasakyčiau kad didėtų, stabilus labai, juk jis vietoj nenusėdi, daug juda, tai ir valgyti dažniau nori,
o pas mus ir tokia pati situacija buvo, kad auklė susirado darbą ir mus paliko, tik aišku aš žinojau jau kokias dvi savaites, bet auklę susirast mums labai sunku, nes gyvenam Kulautuvoje, o iš Kauno čia tikrai nevažiuos,
Bet dabar džiaugiuosi kad ir nesusiradom.
matai maniškis gal kiek ne pagal amžių suaugęs, na ta prasme kad jis kartais elgiasi taip kaip vyresnis vaikas, jis ir vaikščiot vienas pradėjo 8,5 mėn, jau metų ir dviejų mėn. turėjo šešiolika dantų, buvom susitikę su draugų vaiku kuris porą mėn, jaunesnis, tai net draugė sako, jis ne pagal amžių protingas, tai va todėl gal jam ir lengviau, o taviškis pamatysi greit pritaps, ir net džiaugsis vedamas į darželį. svarbu nenuleiskit rankų, o dėl auklėtojos, gal tik toks nesusipratimas gavosi, na man tai jos tikrai labai fainos, ir jei visos auklėtojos tokios būtų aš manau kad daugiau mamų vestų savo vaikus į darželius. bent jau kiek man pasirodė, tai jos tikrai jais rūpinasi.
lile, na nežinau kiek aš į tave galėčiau būti panaši, bet šiandien kai atėjau pasiimt saviškio, tai tavo mažė, tik vardo neatsimenu kuri, verkė labai kad aš pasiimu vaiką ir išeinu, juk jetau tik kelias dieneles einat kaip supratau, pamatysi greit net namo nenorės eit.
na viskas manau jau prirašiau čia be proto.