Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(DukrytesMama @ 2010 06 19, 16:37)
Sveikos merginos, noriu pasiklausti, ką gali reikšti, jei 5 OT testai penkias dienas po O buvo teigiami, kaip taip gali būt? Man BT grafikėlis O nubrėžė 12 dieną, tą diena pirmą kartą dariausi OT, nes dar grafikas nebuvo nubrėžęs nieko. Tada dariausi 4 dienas iš eilės - teigiami. Šiandien yra 7 DPO, šiaip iš smalsumo pasidariau, žiū, ir vėl teigiamas, ta prasme, kad abi juostelės beveik vienodo ryškumo. Tai nieko ir nebesuprantu  doh.gif Ar tai gali būt normalu, ar praėjus O OT testas turi rodyti tik vieną juostelę?

Jums reiktų pabandyti mažesnio jautrumo testukus.
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2010 06 19, 15:44)
Jums reiktų pabandyti mažesnio jautrumo testukus.

Ačiū už patarimus, reikės kitą ciklą bandyt ne tokius jautrius smile.gif Žinoma, jei sulauksiu kito ciklo, nors labai tikiuosi, kad ne rolleyes.gif Pirmas nebuvo sėkmingas, tikiuosi, kad šis, antrasis, nepaves manęs smile.gif
Atsakyti
Dukrytes mama OT skaitosi teigiamas, jei juosteles visiskai vienodos arba II juostele ryskesne. jei jos tik beveik viendos, tai skaitomas kaip neigiamas wink.gif
Kristiandra dekui uz paguoda ir palaikyma 4u.gif jau kazkaip aprimau, issimaudziau karstoje vonioje, pasilepinau.. ramiai lauksiu mm.. kitam ciklui uzsipirksiu OT, tai gal biski su didziausiu piku bus lengviau.. nereikes metytis ir bus galima vyro turta pataupyti reikiamiausiam metui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 19, 05:47)
Labas rytas, Indrute lauksim griztant su virusiukais

graziai laikaisi
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 19, 05:58)
labas rytas,

pabaiga!!!!!!!!
viskas pavargau!!!!!!!!
sekmes merginos 

kaip as suprantu tave

QUOTE(RenataJ. @ 2010 06 19, 06:02)
Labas rytas, mergaites  4u.gif
na ka meneiukui traukiuosi nuo BT, vyksim i kelione, tai negalesiu matuoti, o ir atsipalaiduoti ir apie BT negalvoti norisi, kaip nesiseka pastoti, taip nesiseka. turbut reiks judeti toliau po gydytojus. Sekmes visoms  mirksiukas.gif

geru atostogu ,o gal jau grysit ne dviese mirksiukas.gif
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 19, 06:25)
Labas rytelis user posted image

Vakar vakare buvau pas ginę. Susitikau su savo pilvelio gyventoju, rodė plakančią širdutę user posted image, tik, kol aš supratau, kur ten kas  user posted image . Vakar sakė man buvo 6 sav 3 dienos. Keista, nes nesutampa su grafiko O. Nors porą dienų iki brėžiamos O pastebėjau, kad pamaudena gimdą kaip po O. Tai ir nžn ar čia man per daug nustatė ar BT iš karto nekilo. Bet turbūt tai nebesvarbu. Norėčiau jums virusiukų paskleisti

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image user posted imageuser posted image

gaudau virusiuka wub.gif
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 19, 08:17)
Labas rytas  4u.gif

Man kazkaip laikas po 9DPO labai letai pradejo slinkti doh.gif norisi greiciau mm dienos, si ryta pagadinau NT ir riebus riebus I  schmoll.gif

dar anksti NT
QUOTE(irute1984 @ 2010 06 19, 08:22)
Sveikuciai smile.gif

as dar vis laikausi  ax.gif

Chenelle -  saunu kad viskas gerai pas tave thumbup.gif ciumpu viena virusiuka sau  wub.gif
Sulaukusioms mmm -  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip ir toliau laikykis
QUOTE(auxxe @ 2010 06 19, 08:30)
oi kaip as jus suprantu, mergytes.. mane ir matau puola depresija, vakar vakare nuverkiau

tikrai labai ludna ,as irgi kartais taip pagalvoju kodel verysad.gif
na ka as irgi sakiau pasitraukiu trumpam nuo planavimo ,nes jau pavargau .pavargau kiekviena ryta nubudus bijoti kad nebuu nukritus BT ir tai man kelia dideli stresa,o tai manau trukdo zirniukui ateiti.taip kad trumpam pasitrauksiu nuo visu matavimu ir OT darymu smile.gif
bet kiekviena ryta ateisiu palaikyti jusu mirksiukas.gif .uz kiekviena laikau stipriai suspaudus kumstukus kad pasisektu
Atsakyti
As labai tikiuosi, kad jus esat teisios del NT blush2.gif
Auxxe 4u.gif console.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Siandien nukrito BT. Laukiu mm siandien jau.

Visoms geros dieneles smile.gif
Atsakyti
labas rytas.. manoji BT dar vis spardosi, nors is kitos puses mm ankstoka dar, tai teks dar pora dieneliu pasikankint iki sio ciklo uzbaigimo.. smile.gif
http://www.babyplan.ru/profile/73948
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

sian pasimatavau biski per anksti BT tai pazymejau kaip netikslia, bet kolkas nekritau stabiliai laikausi. Ryt jau normaliai matuosiu ir bus matyt ka rodys biggrin.gif pagal FF rytoj NT diena, bet nesidarysiu. Mano NT sugadintas bus tik jei nenukris BT bei nesulauksiu mm biggrin.gif
Atsakyti
irute niu labai jau grazuuuuu.. taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 06 20, 09:26)
Labas rytas smile.gif

Siandien nukrito BT. Laukiu mm siandien jau.

Visoms geros dieneles smile.gif

sekmingo kito ciklo mirksiukas.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 06 20, 09:53)
labas rytas.. manoji BT dar vis spardosi, nors is kitos puses mm ankstoka dar, tai teks dar pora dieneliu pasikankint iki sio ciklo uzbaigimo.. smile.gif
http://www.babyplan.ru/profile/73948

mergyt imk 4u.gif

QUOTE(irute1984 @ 2010 06 20, 10:09)
Sveikutes smile.gif

sian pasimatavau biski per anksti BT tai pazymejau kaip netikslia, bet kolkas nekritau stabiliai laikausi. Ryt jau normaliai matuosiu ir bus matyt ka rodys biggrin.gif pagal FF rytoj NT diena, bet nesidarysiu. Mano NT sugadintas bus tik jei nenukris BT bei nesulauksiu mm  biggrin.gif

ziurek laikykis ir nudziugink mus su II nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
na va paziurekit grafikiuka mano kaip nukrito doh.gif sakes..
http://i064.radikal....cc674b07bd0.jpg
Atsakyti
QUOTE(Trizniuke @ 2010 06 20, 11:46)
na va paziurekit grafikiuka mano kaip nukrito doh.gif  sakes..

nugi jei ryt vel soktelsi atgal i virsu - laikysim ta pakritima kaip labai gera zenkla bigsmile.gif (galimas impl.pakritimas).
Atsakyti