QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 20, 11:23)
Papildyta:
irute1984 labai grazu, BUTINAS II! Na ir kantrybes pas tave, kaip ir man ismokt, nes va sedziu ir gailiuosi, kam tuos NT gadinau
Zinai kaip ilgai neiseina

tai jau uzsigrudinau su ilgu laukimu, anksciau turejau problemu su mm nes buvo per aukstas prolaktinas, tai kas menesi mm veluodavo po 2 svaites ir visi testai buvo neigiami, tai dabar kai jau viskas tvarkoj tai pasmane net mm kaip laikrodukas 28-30 CD tai ir tu NT nerikia viskas laiku vyksta, o del ankstesniu testavimosi tai neturiu tokios mados o ir NT neprisiperku, kai pririkia nueinu i vaistine ir nusiperku

tad ir negadinu ju anksciau laiko
Seip tai sian jau 28 CD o nuojautos kad mm atkeliaus bent kolkas nera, anksciau tai jau beveik pries savaite pradedavo pilvuka maudenti, na gal tai ir geras zenkals.

krutine irgi toka karsta ir pasunkejusi na bent jau mat taip atrodo ir va beveik savaite kaip daznai lakstau i WC nors su WC man pries kiekvienas mm irgi buna padaznejimas o kaip mm atkeliauja viskas susinormalizuoja, o jau meiguistumas si cikla pas mane tai ne duok Dieve miegociau ir stovint jis man atsirado nuo O