Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

sveikos smile.gif na as po truputi kylu, bet jausmas, kad mm pareis smile.gif galvos nesuku, NT neperku. O jei apie planavimo trukme, tai rugseji bus 2 metai biggrin.gif kas daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 20, 17:20)
sveikos smile.gif na as po truputi kylu, bet jausmas, kad mm pareis smile.gif galvos nesuku, NT neperku. O jei apie planavimo trukme, tai rugseji bus 2 metai biggrin.gif kas daugiau mirksiukas.gif

kilk kilk 4u.gif as tik 4-5 men. atsilieku nuo taves verysad.gif
Atsakyti
Garbane kilk ir nebenusileisk, to linkiu kiekvienai 4u.gif
idomu ar rytoj dar zemiau leisiuosi ar bent truputi pakilsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 06 20, 16:37)
kilk kilk  4u.gif as tik 4-5 men. atsilieku nuo taves verysad.gif

auksciau nosiuka 4u.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Trizniuke @ 2010 06 20, 16:43)
Garbane kilk ir nebenusileisk, to linkiu kiekvienai  4u.gif
idomu ar rytoj dar zemiau leisiuosi ar bent truputi pakilsiu  doh.gif

rytojus parodys mirksiukas.gif manau, kad kilsi
Atsakyti
Sveikos mergaites blush2.gif ar priimsit mane i savo bureli blush2.gif si cikla pradejau matuoti BT, todel dar esu naujoke ir daug kas neaisku blush2.gif ziuriu daug pazystamu mergaiciu yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 06 20, 14:26)
Sveikos mergaites blush2.gif ar priimsit mane i savo bureli  blush2.gif  si cikla pradejau matuoti BT, todel dar esu naujoke ir daug kas neaisku blush2.gif  ziuriu daug pazystamu mergaiciu yra  bigsmile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif as taip pat dar pirma cikla matuoju tai ir naujoke esu BT matavime blush2.gif visoms kartu lengviau 4u.gif o cia visos draugiskos bei padeda 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 20, 13:04)
auksciau nosiuka 4u.gif  mirksiukas.gif

rytojus parodys mirksiukas.gif  manau, kad kilsi

noreciau kilti ir nebenusileisti 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi jau apie 2 metus planuojam bet taip nerintai, o i su manim buvo problemu blush2.gif o i rimta darba kibom tai va jau puse metu ir vis dar nieko ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 20, 15:20)

graziai kyli mirksiukas.gif
man rugpjuti bus metai laiko kaip planuojam o per tuos metus viena karta pastojau ir beveik 2 menesiu ivyko persileidimas verysad.gif dabar vel neaisku kiek laiko uztruksim doh.gif

QUOTE(Kristiandra @ 2010 06 20, 15:37)
kilk kilk  4u.gif as tik 4-5 men. atsilieku nuo taves verysad.gif

4u.gif
QUOTE(neirida @ 2010 06 20, 17:26)
Sveikos mergaites blush2.gif ar priimsit mane i savo bureli  blush2.gif  si cikla pradejau matuoti BT, todel dar esu naujoke ir daug kas neaisku blush2.gif  ziuriu daug pazystamu mergaiciu yra  bigsmile.gif

praso prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 06 20, 14:58)
Mes irgi jau apie 2 metus planuojam bet taip nerintai, o i su manim buvo problemu  blush2.gif  o i rimta darba kibom tai va jau puse metu ir vis dar nieko  ax.gif

na va mes jau rimciau tai metus.. matuot dabar tik atradau toki dalyka.. g.gif doh.gif
mums pavyks tik reikia nenuleist ranku ir tureti visada vilti 4u.gif greit patapsim visos nestuke.gif
Atsakyti
aciu uz priemima 4u.gif liepa bus metai kaip planuojam. MB viskas gerai.Man buvo rastos ureaplazmos, bet po pirmo gydymo issigydziau. Ikeliu savo grafikeli http://www.babyplan.ru/profile/80259 idomu kodel buvo toks pakritimas g.gif ar gali but del to jog prastai miegojau? turiu katina tai tas subludijo 4val pradeda kniaukti ir pazadina doh.gif . Kita avaite pradesiu gadinti OT. Tai nezinau tikiuosi kad O ivyks laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 06 20, 19:26)

Sveika prisijungus 4u.gif kartu greiciau tiksla pasieksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 06 20, 18:26)

sveikute, panasu, kad O gali buti jsu buvus smile.gif jei BT kils ir nekris, dar kelios dieneles ir bus aisku, linkiu neuzwsibuti, parasyk i AZ kaip tau sekasi wub.gif
Atsakyti