Laba diena
dar karta isitikinu durniu salim
Sitas variantas paskutiniu metu labai populiarus
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 08, 12:44)
Labas, mergaitės. Aš tai pikta ant tų valdininkų
. Nuo liepos vėl nauji įstatymai
, pagal kuriuos aš sirgti galiu tik nuo rugpjūčio 11d
( nes pernai liepos mėn ir iki rugpjūčio 11d aš turėjau biuletenį, o per metus sirgt galiu tik 90dienų
), tai man biuletenio tęst negali, aš dirbt negaliu
. Vienintelė išeitis darbe prašytis atostogų
. O ten net į kalbas nesileidžia. Nors imk ir

QUOTE(Mimmi @ 2010 07 08, 15:25)
Sitas variantas paskutiniu metu labai populiarus
Sveikos mamkos, atejau pasigirti, kaip vistiktai kartais durniams sekasi
kazkaip visai jau nesitikejau as gauti tos pazymos del sanatorijos, nu kad tipo darze praejom reabilitacija, darze pavelavau, tai paskambinau kazkaip visai nieko nesitikedama tai musu gydytojai i korekcijos centra, is pradziu myke myke, o paskui sako, nu gerai atvaziuokit, israsysiu
geeeeras, apsidziaugiau nerealiai
ir gavau.
Tik vat dabar patarkit man ka su tuo auksiniu popieriuku daryti
ar gali siaip neurologas poliklinikoj tvarkyti sanataorija, na ta prasme siusti i ja
Ten ant to popiergalio parasyta kiek kokiu proceduru mes gavome ir kad reikalingas sanatorinis gydymas, tai ka dabar man toliau daryti
niekad tokiu keliu nesitvarkiau
kazkaip visai jau nesitikejau as gauti tos pazymos del sanatorijos, nu kad tipo darze praejom reabilitacija, darze pavelavau, tai paskambinau kazkaip visai nieko nesitikedama tai musu gydytojai i korekcijos centra, is pradziu myke myke, o paskui sako, nu gerai atvaziuokit, israsysiu
Ten ant to popiergalio parasyta kiek kokiu proceduru mes gavome ir kad reikalingas sanatorinis gydymas, tai ka dabar man toliau daryti
QUOTE(Domicele @ 2010 07 09, 14:32)
Siaip tai daug kas priklauso nuo poliklinikos tvarkos. Ziurint su kokia diagnoze vaziuojat. Jei pvz. su epi, tai reikia neurologo, reabiletologo, paskui seimos gydytojo. Jei su raidos sutrikimu, tai psichologo (psichoterapeuto), reabiletologo, siemos gydytojo. Bet gal but pas jus ir vienas gydytojas gali sutvarkyti ta sanatorija. Na, sunku ka ir pasakyt. Siulyciau nulekti nesirasant i eile ir siaip uzklausti reabiletologo (gal telefonu?) apie tvarka (arba seimos gydytojo, jei anas gan kvalifikuotas).
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 09, 14:37)
Labukas, eisiu į darbą, prašysiu atostogų. Bet labai abejoju ar be darbo inspekcijos su jais susitarsiu 
jo jo ziurek, tu nenusileisk
QUOTE(Domicele @ 2010 07 09, 14:32)
Sveikos mamkos, atejau pasigirti, kaip vistiktai kartais durniams sekasi
geeeeras, apsidziaugiau nerealiai
ir gavau.
ar gali siaip neurologas poliklinikoj tvarkyti sanataorija, na ta prasme siusti i ja
niekad tokiu keliu nesitvarkiau 
tai tipo kelialapi gavai ,tik reikia doc sutvarkyt poliklin ikoj ane ? jei taip tai pvz pas mus viska tvarko pediatre
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 09, 16:04)
Pagal istatymus atostogas aš privalau imti tada kada aš noriu, nes turiu neįgalumą. Dukrytei sanatorija tik rugpjūčio 30d, nes vietų nėra. Bet prieš operaciją dar spėsim pasiprocedūrint.
pagal istatymus daug kas priklauso ,bet deja reliai nea ,norint viska gaut reikia pasiimt darbo kodeksa ir eit pas virsininka
Sveikutės brangutės, parsirandu ir aš po ilgo laiko pas jus
Ir kompas buvo užlinkęs, ir tų laisvadienių krūva. O vakar susikaliau paskutinę chemiją
pagaliau sulaukiau tos dienos, galiu atsipūsti iki spindulinio gydymo.
Kiek prirašėt, kiek įvykių
Izabele - pavėluotai, bet su gimtadieniu , gaudyk
Mimi, nelabai suprantu apie ką kalbi, tau nedarbingumo pažymėjimą gali tęsti, tik litukų nemokės, niekur tu nelakstyk ir nesinervink. Žinoma, jei labai reik pinigėlių, tada atostogos yra geriausia išeitis.
Smagu dėl NikeZ ir Ernestuko, kad gavo sanatorijas, valio
Vikma, tau baliončikas
sveikit.
Tiek daug norėjau parašyt, ale pamiršau jau ką ruošiausi
Ai, dar Ramunkai linkėjimai, vaidina čia, kad šiltai gyvena, kai mes braidom po balas, pala ateina ir pas mus karšššššštissss
, net laukt baisu. Gerai, kad pas mane vėsu namie.
Kiek prirašėt, kiek įvykių
Izabele - pavėluotai, bet su gimtadieniu , gaudyk
Mimi, nelabai suprantu apie ką kalbi, tau nedarbingumo pažymėjimą gali tęsti, tik litukų nemokės, niekur tu nelakstyk ir nesinervink. Žinoma, jei labai reik pinigėlių, tada atostogos yra geriausia išeitis.
Smagu dėl NikeZ ir Ernestuko, kad gavo sanatorijas, valio
Vikma, tau baliončikas
Tiek daug norėjau parašyt, ale pamiršau jau ką ruošiausi
Ai, dar Ramunkai linkėjimai, vaidina čia, kad šiltai gyvena, kai mes braidom po balas, pala ateina ir pas mus karšššššštissss
QUOTE(GREK @ 2010 07 09, 20:26)
Labukas, nedarbingumo tęst nebegali, nes per paskutinius 12 mėnesiu pas mane jau viršytas limitas 90dienų (naujas istatymas nuo liepos 1d
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 09, 16:02)
tai tipo kelialapi gavai ,tik reikia doc sutvarkyt poliklin ikoj ane ? jei taip tai pvz pas mus viska tvarko pediatre 
Nu jauciu, kad ne
Vat reikia Vikmos sulaukti, ji irgi ta spargalke turi, idomu kos tolesnis kelias
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 09, 23:49)
Istatymai mano valdžiai negalioja, nes darbo inspekcija nieko nepadaro, o darbuotojas lieka kaltas.
Blyn, kaip susinervinau...............negaliu
Hey Hey, sveikos neiškepusios
tvankuma kaip orkaitėj
mieste iš viso nėra kuom kvėpuoti, kalbinu vyrą, kad palėkėtume į Trakus, bet tas jau guli be pulso
Mimi, įstatymai jokiai valdžiai negalioja, net gi Lietuvos
todėl nieko nuostabaus, o vat paprasto žmogelio ir gaila
Domicele, tai jei turi tą pažymą su pirminio kurso surašymu, vadinasi eini pas reabilitologą ir jis parašo į ligos istoriją, kad reikalingas sanatorinis gydymas, tada eini pas savo šeimos ir ji jau tvarko kelialapį, bent jau taip yra pas mus poliklinikoje
GREK, džiugu, kad gyva ir jau beveik sveika
Mimi, įstatymai jokiai valdžiai negalioja, net gi Lietuvos
Domicele, tai jei turi tą pažymą su pirminio kurso surašymu, vadinasi eini pas reabilitologą ir jis parašo į ligos istoriją, kad reikalingas sanatorinis gydymas, tada eini pas savo šeimos ir ji jau tvarko kelialapį, bent jau taip yra pas mus poliklinikoje
GREK, džiugu, kad gyva ir jau beveik sveika