QUOTE(Medute28 @ 2010 07 12, 14:59)
GREK, mamai visai neblogai, kai matėmės prieš savaitę, tai ir plaukai ėmė atauginėti, tik gal žilesni, nei buvo

o taip tai pasibaisėjusi naujai skirtų vaistų šalutiniu poveikiu-kenkia visam organizmui ir labai labai..tai nežinau, ieškos kitų priemonių. Vaikšto su lazda, nes artrozė paaštrėjo po chemijos, bet visumoj sakė, kad atsigavusi, vakar kalbėjom, tai darže kapstėsi, kol pavėsis kopūstus dengė
nu va, džiugu, o taip blogai buvo nusiteikus. O vaistai visi šalutinį poveikį turi, bet jei nėra kitos išeities tai ir naudoji, kur dingsi.
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 12, 23:25)
Man pernai daktaras rašė biuletenį, už kurį Sodra nemokėjo. Tai jį šokdino Sodra, o aš gavau laišką, kad pas mane viršytas limitas, man Sodra už jį nemokės. Nebent galiu paduot Sodrą į teismą privataus kaltinimo tvarka

. O šiemet ligos istorijoje visos dienos biuletenio suskaičiuotos, kad neduokdie, kokia diena per daug neprirašytų. Aš jau pavargau nuo viso šito biurokratizmo, todėl apsimesiu, kad jau sveika

Beja, aš invalidumą turiu jau daug metų, o tu tik neseniai gavai, tai čia gal vėl kažkaip kitaip skaičiuojas
nu jau visai susimaklinau, reiks varyt i sodrą dar kartą klaust.
Sveikos visos, pamiršau pasisveikint
Nu jau karšta, gerai, kad dar ventiliatoriai visam bute, o dabar jau ir saulutė nusisuko, tai galima gyvent. Pietum dariau troškintus kalafijorus, tai valgėm šaltus

Ledų po porciją vietoj sriubos sukirtom. Mano vaikas nesupranta, kodėl mes neinam į lauką, kalbina mane, kad saulutė labai gražiai šviečia, kad nelyja

O aš laukiu lietaus, varyčiau iš kart į lauką. Vakar išėjom tik vakare po 8 val., grįžom 10. Va tep ir gyvenam