mano mazulis jau spardosi
Nike, sveikinu
Laba visoms
Laba visoms
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 11, 10:28)
aciukas
Raminta 
mažiau pinigų, mažiau ir išlaidų
mažiau pinigų, mažiau ir išlaidų
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 11, 14:29)
jojojo medute as zinau ,kad as raminta
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 11, 14:41)
Raminta, o aš jau ir nepamenu kada pinigų turėjau
, tik gaunu ir iškart visus mokesčiams padedu
. Tai ir ramu
. Beja, už dukrą invalidumo dar ir aš negavau, tik savo invalidumą ir algą 119 lt 
nu joooo alga ?
Aha, aš ir dar negavau nei vienos nei kitos išmokos. Bet neįgalumą visada perveda iki 15 d, kada kokį mėnesį.
Mimi, kad jau gavai milijoną, tai dalinkis
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 11, 17:24)
Aha, aš ir dar negavau nei vienos nei kitos išmokos. Bet neįgalumą visada perveda iki 15 d, kada kokį mėnesį.
man iki 10 dienos perveda
Labu vakaru
A gyvos?kepat
mes jau apsigyvenom prie juros,nes neimanoma namie isbus
gryzom tik fule paziuret
ir vel atgal
vanduo arbata net jame sedet karsta
Buvom Kopenhagoj,kaip brolis pasake:"vaziuojam familija aplankyt (Danijos karaliene)"
kaip superiniai laika praleidom,apziurejom karaliu rumus,pasiplaukiojom su valtim apzvalgine ekskursija valanda
kur per ja buvom aptaskyti nuo galvos iki koju praktiskai visi
nes pasirodo vietiniai rado atrakcija pries pat valti sokt i vandeni ir taip pakrikstint apsilankima Kopenhagoj
karsta diena buvo tai liuks atgaivino
ispudziu parsivezem begale
Ryt lekiam i atrakcionu parka pasisupt,jei nelis
Papildyta:
Suuuper
Tai atsiunciau karscio
kaip dabar
Nu ***** kaip susinervinau
isnaudotojai susikti
Ir taip ir taip skaitau,kas per Raminta
poto supratau kas prie ko
kaip gyvent
A gyvos?kepat
Buvom Kopenhagoj,kaip brolis pasake:"vaziuojam familija aplankyt (Danijos karaliene)"
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 07 09, 20:26)
vakar susikaliau paskutinę chemiją pagaliau sulaukiau tos dienos, galiu atsipūsti iki spindulinio gydymo.
Ai, dar Ramunkai linkėjimai, vaidina čia, kad šiltai gyvena, kai mes braidom po balas, pala ateina ir pas mus karšššššštissss, net laukt baisu. Gerai, kad pas mane vėsu namie.
Ai, dar Ramunkai linkėjimai, vaidina čia, kad šiltai gyvena, kai mes braidom po balas, pala ateina ir pas mus karšššššštissss, net laukt baisu. Gerai, kad pas mane vėsu namie.
Suuuper
Tai atsiunciau karscio
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 10, 00:49)
Šiandien paprašiau atostogų, tai apstaugė nuo dūšios
, tipo panos dar neatostogavusios, o aš mėnesį išsivoliojus dar drystu prašyt. Jei labai noriu atostogaut, galiu rašyt prašymą iš darbo. Istatymai mano valdžiai negalioja, nes darbo inspekcija nieko nepadaro, o darbuotojas lieka kaltas.
Nu ***** kaip susinervinau
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 10, 21:40)
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 11, 14:29)
Raminta
Ir taip ir taip skaitau,kas per Raminta
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 11, 14:41)
tik savo invalidumą ir algą 119 lt
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 11, 16:47)
Nu gi biuletenis virš mėnesio, tai alga tik už pora dienų
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 11, 17:24)
Imk, negi gaila
Ramunka, kaip tau faina
Sveikos mergickos
Ir as parsiradau is kaimelio....ten tai gera,slapia sau vaikstai,nieks nemato,nusimaudai ir daug vesiau...o cia siaubas
35 bute karscio....ijungiau ventiliatoriu,tai lygtai biski geriau
NIKEZ sveikinu su JUDESIUKAIS
Neapsakomas jausmas
MIMMI,cia jau virsune su tavo valdzia
RAMUNKA,tikrai baltai pavydziu tau
GREK,aciu uz bucki,pagavau
Ir labai dziugu del taves
O as jau gavau neigalumo pinigelius 8d.,tai jau sumazejo ju labai....
Papildyta:
sios savaites orai doh.gif
Šiandien, pirmadienį, bus giedra ir karšta. Lietaus nenumatoma. Pūs nestiprus šiaurės rytų vėjas. Oras dieną įkais iki 28-33 laipsnių karščio.
Antradienį debesuotumas šiek tiek padidės, vakare pajūrį gali užklupti liūtis. Naktį oras atvės iki 16-21, dieną laukiama 27-32 laipsnių karščio. Vietomis gali būti ir 33-34 laipsniai karščio.
Trečiadienio naktį vietomis nulis trumpos liūtys, griaudės perkūnija. Dieną liūtys gali vietomis kilti Žemaitijoje. Oro temperatūra naktį kris tik iki 17-22, dieną kils iki 29-34 laipsnių karščio.
Ketvirtadienio naktį vėl kai kur trumpai su perkūnija palis, dieną lietaus gali sulaukti nebent vakarinių šalies rajonų gyventojai. Pūs silpnas pietų vėjas. Oras naktį atvės tik iki 18-23, dieną laukiama net 30-35 laipsnių karščio.
Penktadienį nedidelė lietaus tikimybė bus nebent naktį, dieną tvieks saulė, alins kaitra. Oro temperatūra naktį nukris tik iki 18-23, dieną vėl spigins beveik rekordiškas 30-35 laipsnių karštis.
Pagal šios dienos prognozes penktadienis bei šeštadienis numatomi kaip karčiausios šio savaitės dienos. Šeštadienio naktį oras atvės tik iki 20-25 laipsnių šilumos, dieną vėl laukiama 30-35 laipsnių karščio.
Pagal kai kuriuos skaičiavimus, atvėsimo turėtume sulaukti jau sekmadienį, pagal kitus karščiai dar gali užsitęsti. Bet kuriuo atveju ši savaitė Lietuvoje numatoma kaip viena iš karščiausių per pastaruosius 20 metų.
Ir as parsiradau is kaimelio....ten tai gera,slapia sau vaikstai,nieks nemato,nusimaudai ir daug vesiau...o cia siaubas
NIKEZ sveikinu su JUDESIUKAIS
MIMMI,cia jau virsune su tavo valdzia
RAMUNKA,tikrai baltai pavydziu tau
GREK,aciu uz bucki,pagavau
O as jau gavau neigalumo pinigelius 8d.,tai jau sumazejo ju labai....
Papildyta:
sios savaites orai doh.gif
Šiandien, pirmadienį, bus giedra ir karšta. Lietaus nenumatoma. Pūs nestiprus šiaurės rytų vėjas. Oras dieną įkais iki 28-33 laipsnių karščio.
Antradienį debesuotumas šiek tiek padidės, vakare pajūrį gali užklupti liūtis. Naktį oras atvės iki 16-21, dieną laukiama 27-32 laipsnių karščio. Vietomis gali būti ir 33-34 laipsniai karščio.
Trečiadienio naktį vietomis nulis trumpos liūtys, griaudės perkūnija. Dieną liūtys gali vietomis kilti Žemaitijoje. Oro temperatūra naktį kris tik iki 17-22, dieną kils iki 29-34 laipsnių karščio.
Ketvirtadienio naktį vėl kai kur trumpai su perkūnija palis, dieną lietaus gali sulaukti nebent vakarinių šalies rajonų gyventojai. Pūs silpnas pietų vėjas. Oras naktį atvės tik iki 18-23, dieną laukiama net 30-35 laipsnių karščio.
Penktadienį nedidelė lietaus tikimybė bus nebent naktį, dieną tvieks saulė, alins kaitra. Oro temperatūra naktį nukris tik iki 18-23, dieną vėl spigins beveik rekordiškas 30-35 laipsnių karštis.
Pagal šios dienos prognozes penktadienis bei šeštadienis numatomi kaip karčiausios šio savaitės dienos. Šeštadienio naktį oras atvės tik iki 20-25 laipsnių šilumos, dieną vėl laukiama 30-35 laipsnių karščio.
Pagal kai kuriuos skaičiavimus, atvėsimo turėtume sulaukti jau sekmadienį, pagal kitus karščiai dar gali užsitęsti. Bet kuriuo atveju ši savaitė Lietuvoje numatoma kaip viena iš karščiausių per pastaruosius 20 metų.
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 10, 00:49)
Labukas, nedarbingumo tęst nebegali, nes per paskutinius 12 mėnesiu pas mane jau viršytas limitas 90dienų (naujas istatymas nuo liepos 1d).
na taip, bet pasiklausiau sodroj, tai sakė, kad bus tęsiamas tas pats nedarbingumo pažymėjimas, tik už jį nebus skaičiuojami pinigai. Nugąsdinai mane, nes aš netilpsiu į laiką irgi, kol pasibaigs gydymas
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 10, 17:08)
GREK, džiugu, kad gyva ir jau beveik sveika
aga, ačiū, ir aš labai džiaugiuosi. Medute, kaip mama laikosi?
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 10, 21:40)
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 07 11, 21:56)
D mes jau apsigyvenom prie juros,nes neimanoma namie isbus
gryzom tik fule paziuret
ir vel atgal
vanduo arbata net jame sedet karsta
kaip superiniai laika praleidom,apziurejom karaliu rumus,pasiplaukiojom su valtim apzvalgine ekskursija valanda
kur per ja buvom aptaskyti nuo galvos iki koju praktiskai visi
nes pasirodo vietiniai rado atrakcija pries pat valti sokt i vandeni ir taip pakrikstint apsilankima Kopenhagoj
karsta diena buvo tai liuks atgaivino
ispudziu parsivezem begale
QUOTE(izabele111 @ 2010 07 12, 13:34)
Bet kuriuo atveju ši savaitė Lietuvoje numatoma kaip viena iš karščiausių per pastaruosius 20 metų.
nu jo
Aš tik guliu ir pūškuoju, visai sveikatos nėra, gerai, kad jau nebloga