Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Medute28 @ 2010 07 13, 18:31)
kol su maže išsiruošėm į kiemą, pradėjo lyti ir taip smarkokokokai ir su saulute smile.gif truputį gal atvės...

Kaip faina,kad lyja thumbup.gif Bet tikrai bus karsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 13, 11:42)
Mimi, mes vakar su vyro broliu kažkaip kalbėjom apie biliotenius ir jam papasakojau tavo atvejį, tai jis įdomiai pakomentavo, kad per metus NEPERTRAUKIAMAS nedarbingumas gali būti 90 dienų, tai vadinasi, išeini į darbą vienai dienai ir toliau eini imti nedarbingumo...ar teisingai supratau dabartinį įstatymą?

Labukas, aš jau pati pasimetus, bet man išaiškino Sodra, kadangi aš turiu neįgalumą, tai biuletenį man apmoka už 90dienų per paskutinius 12 mėnesių doh.gif . Ir čia nesvarbu iš karto tiek turiu, ar dalimis. Vėl laukiu laiško iš Sodros, nes liepos mėn 8 dienas turėjau biuletenį, o jo man neapmokės doh.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

Pas mus vakar tooooks skvalas praejo,viskas plauke doh.gif siandien ryte vel nulijo tai taip gera buvo rolleyes.gif

As pinigelius Zygio 10d jau gavau cool.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif drėgna lauke, bet ir karštoka vėlei, visą naktį balkonas buvo praviras, tai bent miegojom kaip žmonės biggrin.gif
Mimi, toj sodroj jie patys nieko nesupranta ir nežino, reikia pačiam ieškotis įstatymų g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O pas mus nebuvo jokio lietaus,net ir nesimato kolkas...tik saulyte netokia kaitri.....pro debeselius zvilgcioja mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, jau pas mus nulijo posmelį, bet temperatūra ir nenukrito-26 rodo, o lijo tokiais dideliais lašais, dabar krapina vos vos smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, karšta baisiai, kepam, prakaituojam, laukiam geresnių laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 15, 15:46)
Sveikutės, karšta baisiai, kepam, prakaituojam, laukiam geresnių laiku biggrin.gif

sveikute....karsta ir pas mus doh.gif nors biski ir nulijo,bet toks dregnas karstis...nemalonu,visas kunas kaip dregna kempine g.gif
Atsakyti
Pas mus kambary skersvėjis, tai dar pusė bėdos kai lyja, bet kai saulė, tai ar lauke ar viduj, ta pati pekla biggrin.gif bet jau drėgmė tai baisulinė, taip ir norisi pasimuiluoti, nes kūnas visas žliaugia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 15, 18:00)
Pas mus kambary skersvėjis, tai dar pusė bėdos kai lyja, bet kai saulė, tai ar lauke ar viduj, ta pati pekla biggrin.gif bet jau drėgmė tai baisulinė, taip ir norisi pasimuiluoti, nes kūnas visas žliaugia  doh.gif

Opas mane jokio skersvejo,nes visai langai i viena puse,butent i ta kur saule plieskia visa diena doh.gif kambaryje pas mus 35...nera kuo kvepuot.....issigelbejimas - ventiliatorius ir slapi marskineliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Izabele, gali daryti šlapių marškinėlių šou ploja.gif sokiai.gif lotuliukas.gif
Pas mus tik 30, bet ir to gana karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 15, 18:42)
Izabele, gali daryti šlapių marškinėlių šou  ploja.gif  sokiai.gif  lotuliukas.gif
Pas mus tik 30, bet ir to gana  karsta.gif

Kai iejau i kambari is duso slapia,tai mb tik sumirksejo akytemis lotuliukas.gif mirksiukas.gif Dabar taip smarkiai nulijo....ir dar dregniau liko g.gif doh.gif
Atsakyti