Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(stewie @ 2010 07 11, 18:55)
jediara, kasdien popiet taip ir laukiu - kada jūs įkelsite savo grožybių  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat bigsmile.gif
Atsakyti
o kas, dar per vamzdines??? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 11, 19:10)
o kas, dar per vamzdines??? blush2.gif  smile.gif

Egis1 nuotraukose profesionalas, o lelijose-dar tik mėgėjas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 11, 20:20)
Egis1 nuotraukose profesionalas, o lelijose-dar tik mėgėjas smile.gif

biggrin.gif
as, abejose srityse megejas smile.gif uztat, is zmonos gavau vakar, stai tokia grazuole dovanu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Šiuo metu esu labai užimta.tai tik kartais galiu fotografuoti savo mylimas gėles blush2.gif

egi11, nuostabią dovaną iš žmonos gavai thumbup.gif

Vamzdžiažiedės jau greitai pradės žydėti, parodysime mirksiukas.gif Mane tai svaigina jų kvapas wub.gif
Atsakyti
egi11, nuostabią dovaną iš žmonos gavai 

taip smile.gif
Vamzdžiažiedės jau greitai pradės žydėti, parodysime  Mane tai svaigina jų kvapas 

lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 12, 00:10)

Kuris čia Jūsų šeimoje gėlių mylėtojas - Jūs, žmona ar abu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 11, 21:42)

as, abejose srityse megejas smile.gif uztat, is zmonos gavau vakar, stai tokia grazuole dovanu thumbup.gif

negaliu patikėti, kad fotografijos srityje mėgėjas. Kad ir šioje foto taip gražiai išgauta "tango" taškiukai. Na super thumbup.gif Aš ir tokia mėgėja norėčiau būti. Koks čia fotoaparatas? Taupyčiau vien tik dėl gėlių cool.gif
Atsakyti
Jediara, puikios lelijos. Kaip vadinasi paskutinėje nuotraukoje tamsi tokia?
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 07 11, 18:55)
jediara, kasdien popiet taip ir laukiu - kada jūs įkelsite savo grožybių  biggrin.gif
Net nerandu žodžių pagyrimams, visos gėlytės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš jau keli metai nuo Jediaros VISŲ VISŲ GĖLIŲ thumbup.gif 4u.gif ir aplinkos 4u.gif esu nusvaigusi ir jau neatsigausiu alc.gif 000189.gif mega_shok.gif swoon.gif
Ir kiek daug Jediaros pasekėjų... 4u.gif Nuostabios Jūsų visų gėlytės 4u.gif
Atsakyti
Prazydo baltosios lelijos zemauges, tik pavelavau nufotografuot, baigia nuzydet po truputi

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 12 liepos 2010 - 10:00
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 12, 10:43)
Prazydo baltosios lelijos zemauges, tik pavelavau nufotografuot, baigia nuzydet po truputi

labai gražus baltumas thumbup.gif Žemaūgės, bet žiedų gausu thumbup.gif
Atsakyti