Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(diasaja @ 2010 07 12, 14:28)
labai gražus baltumas thumbup.gif Žemaūgės, bet žiedų gausu thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Nezinau ar jos vamzdines vadinas gal nelabai..nors gal tik labai kvepia Galesiu iskast svoguneli.O gal turi ka nors pasikeitimui? [QUOTE] zebrina

lelijų pasikeitimui turiu nekažin ką, jas tik pradedu kolekcionuoti,vamzdžiažiedė Trumphator,Daratėlė, ritynės 3 rušių deja pavadinimų jų nežinau nes gavau dovanų žydinčias vazonuose o svogūnelius išsaugojau........galiu dar pasiūlyt glioksiniją baltažiedę,biški daugiamečių gelių, perteklių turiu(sinavadai žemaūgiai,pentiniai,katilėliai,rudgrūdėlę švelniai rožinės spalvos)pasirinkit kas patinka...Beje o kokiame mieste gyvenate?

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 12, 00:25)
Kuris čia Jūsų šeimoje gėlių mylėtojas - Jūs, žmona ar abu  rolleyes.gif

net nezinau, kaip atsakyti i si klausima,pradzia padare zmona,poto ir as susirgau, blush2.gif ,bet man patinka tas kas grazu ,idomu ar tai pagydoma g.gif smile.gif
negaliu patikėti, kad fotografijos srityje mėgėjas. Kad ir šioje foto taip gražiai išgauta "tango" taškiukai. Na super  Aš ir tokia mėgėja norėčiau būti. Koks čia fotoaparatas? Taupyčiau vien tik dėl gėlių
teks patiketi smile.gif is tikro viskas prasidejo nuo jurinio akvariumo,juriniam akvariume statosi labai keistas apsvietimas,kuri fotografuoti yra begalo sunku,pats apvietimas yra sunkiai suprantamas fotoaparatui, plius vanduo ir stiklo storis,labai kraipo vaizda,tam ,kad kuo tikroviskiau perduoti vaizda,kuri mato zmogaus akis,reikalingas tam tinkamas ir fotoaparatas ir labai labai daug igudziu smile.gif mano pirmosios nuotraukos gaudavosi ciut ne tokios pacios kaip su geresniu mobiliaku darytos,fotografuodamas padarydavau iki 100 kadru,o padoresniu nuotrauku, gaudavosi vos kelios,dabar panasiai atvirksciai,fotografuoju jau trys metai,bet tik akvariuma,geles pradejau fotografuoti tada ,kai atsirado ka fotografuoti,rimciau pirmi metai smile.gif dabar, dar pradejau mokintis fotografuoti judancius ojektus, tai visokie drugeliai ,vabaliukai ir taip toliau,tik mano objektyvas,tam nelabai tinkamas,tai dabar taupau kitam objektyvui smile.gif fotoaparatas pas mane pats paprasciausias, canon 400D,objektyvas canon 28-70mm 2,8L
Diasaja ,o kokiu fotoaparatu, dabar fotografuojate,gal jums net ir taupyt nereik ??? smile.gif
oi, kiek daug prirasiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egis11: 12 liepos 2010 - 14:32
QUOTE(egis11 @ 2010 07 12, 15:31)

Diasaja ,o kokiu fotoaparatu, dabar fotografuojate,gal jums net ir taupyt nereik ??? smile.gif

mano Olympus Digital 600, o ant objektyvo-af zoom 5,8-17,4mm. na man čia paukščių kalba tie skaičiukai doh.gif
turiu silpnybę taip pat visai florai ir faunai. Tik kad foto nesigauna kokybiškos.
Atsakyti
bigsmile.gif Grazios jusu lelijos merginos

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2010 07 12, 17:20)

labai graži "Tango " grupės lelija. Koks pavadinimas?
Atsakyti
mano Olympus Digital 600

jei gerai supratau, tai pats ojektyvas nusijama????
tavo skaiciukai reiskia ,kad tu toli nenuejus, gali fotografuoti platu kampa,tai yra, is arti dideli plota,bet nuo to kencia kokybe centras ryskus krastai iskreipti,fotografuojant ziedus gal to nesijaucia,nes galima apkarpyti,niekada nesidomejau apie olimpus fotoaparatus,reiktu paskaityti,ka zmones raso apie juos
g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 12, 14:28)
labai gražus baltumas thumbup.gif Žemaūgės, bet žiedų gausu thumbup.gif

Tikrai žiedų daug žemūgių.Pas mane vos vieną žiedą sukrovė,įtariu per prasta žemė,reikės persodinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 12, 19:34)
jei gerai supratau, tai pats ojektyvas nusijama????

nu kad ne. Jis pats išlenda, kai įjungiu.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 07 12, 08:01)
Jediara, puikios lelijos. Kaip vadinasi paskutinėje nuotraukoje tamsi tokia?

Ačiū 4u.gif Tai " PURPLE PRINCE" - nuostabi, viena tamsiausių lelijų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2010 07 12, 09:53)

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Bet Jūsų patirtis neįkainojama, o gėlės taip pat thumb_yello.gif

Gaila, kad šiemet nespėjau suorganizuoti lelijų mylėtojų "susibėgimą", nes būtų labai įdomu susitikti gathering.gif alc.gif
Atsakyti
Kiek daug grožybių. Pas mane pražydo balta lelija.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 12, 22:20)

Gaila, kad šiemet nespėjau suorganizuoti lelijų mylėtojų "susibėgimą", nes būtų labai įdomu susitikti  gathering.gif  alc.gif

Kaip būtų faina thumbup.gif Tai kiti metai ne už kalnų mirksiukas.gif
Atsakyti