QUOTE(jediara @ 2010 07 12, 00:25)
Kuris čia Jūsų šeimoje gėlių mylėtojas - Jūs, žmona ar abu
net nezinau, kaip atsakyti i si klausima,pradzia padare zmona,poto ir as susirgau,

,bet man patinka tas kas grazu ,idomu ar tai pagydoma
negaliu patikėti, kad fotografijos srityje mėgėjas. Kad ir šioje foto taip gražiai išgauta "tango" taškiukai. Na super Aš ir tokia mėgėja norėčiau būti. Koks čia fotoaparatas? Taupyčiau vien tik dėl gėlių
teks patiketi

is tikro viskas prasidejo nuo jurinio akvariumo,juriniam akvariume statosi labai keistas apsvietimas,kuri fotografuoti yra begalo sunku,pats apvietimas yra sunkiai suprantamas fotoaparatui, plius vanduo ir stiklo storis,labai kraipo vaizda,tam ,kad kuo tikroviskiau perduoti vaizda,kuri mato zmogaus akis,reikalingas tam tinkamas ir fotoaparatas ir labai labai daug igudziu

mano pirmosios nuotraukos gaudavosi ciut ne tokios pacios kaip su geresniu mobiliaku darytos,fotografuodamas padarydavau iki 100 kadru,o padoresniu nuotrauku, gaudavosi vos kelios,dabar panasiai atvirksciai,fotografuoju jau trys metai,bet tik akvariuma,geles pradejau fotografuoti tada ,kai atsirado ka fotografuoti,rimciau pirmi metai

dabar, dar pradejau mokintis fotografuoti judancius ojektus, tai visokie drugeliai ,vabaliukai ir taip toliau,tik mano objektyvas,tam nelabai tinkamas,tai dabar taupau kitam objektyvui

fotoaparatas pas mane pats paprasciausias, canon 400D,objektyvas canon 28-70mm 2,8L
Diasaja ,o kokiu fotoaparatu, dabar fotografuojate,gal jums net ir taupyt nereik ???

oi, kiek daug prirasiau