Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Kashaya @ 2010 07 19, 18:41)
Aš visokius tokius dalikėlius pirkau iš
http://affekdesign.p...roduc...a&&pg=1
Labai nebrangu smile.gif

O cia i Lietuva pristaineja? Jei taip,koks mokestis? Ar yra minimali uzsakymo suma?
Atsakyti
mamučiukas, kaip grazuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
čia Zyliukui, galvos skausmui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 07 22, 11:06)
Labai grazu  wub.gif

As taip dabar pagalvojau, kazin prie tokiu sviesiu lenteliu graziai atrodytu spalvoti baldai?  g.gif nes cia daugiausia vyrauja balta spalva visur. Noriu namuose kazka keisti. Pas mus koridoriuj virtuvej ir vienam kambary viena siena iskalta medinem lentelom. Kazin jei jas perdazyciau  g.gif  biggrin.gif

oi drasiai dazykit, as tai tik uz balta spalva,, mmmmm, dar biski patrinta....
o del baldu galima tikrai derinti ir spalvotus. jeigu dar kokiu provancisku spalvu tai super. arba rozes kokios.

mamuciukas begedis, dar ir mano spintas atrado kazkur smile.gif
Atsakyti
na nepyk jau blush2.gif tokia spinta ir pačiai man nepamaišytų thumbup.gif o dar per visą sieną thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 23 liepos 2010 - 08:09
Parodysiu ir as jums dar kad ir neisbaigta, bet jau pradeta montuoti virtuve. Labai lauksiu pastabu, nes klaidos dar kaip ir taisytinos ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
kokia graži virtuvė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O spalva jau wub.gif Nematau jokių trūkumų, apie tokią tik galiu pasvajoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 07 23, 10:49)
Parodysiu ir as jums dar kad ir neisbaigta, bet jau pradeta montuoti virtuve. Labai lauksiu pastabu, nes klaidos dar kaip ir taisytinos  ax.gif

nu grazu grazu, ner cia ko kabinetis smile.gif
ale didumas virtuves, ohohoooo
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 07 23, 09:49)
Parodysiu ir as jums dar kad ir neisbaigta, bet jau pradeta montuoti virtuve. Labai lauksiu pastabu, nes klaidos dar kaip ir taisytinos  ax.gif

labai grazi wub.gif pavydetina virtuve ir jos dydis thumbup.gif
Atsakyti

Labai grazi virtuve 4u.gif , man tik tas gartraukis, kad islenda virsuj tai nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 07 23, 17:33)
Labai grazi virtuve 4u.gif , man tik tas gartraukis, kad islenda virsuj tai nelabai g.gif

ten dar uzsidengs kremines spalvos skarda. Ir pats gartraukis ne baltas, o virtuves spalvos - dar plevele nenulupta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 07 23, 09:49)
Parodysiu ir as jums dar kad ir neisbaigta, bet jau pradeta montuoti virtuve. Labai lauksiu pastabu, nes klaidos dar kaip ir taisytinos

na virtuves vienos uz kita grazesnes wub.gif wub.gif wub.gif . Mari, pas ka gaminotes ir is kokio medzio fasadas?
Mano svajoniu orkaite... bet vat sitoje vietoje man (subjektyvi nuomone) labiau noretusi tokios kaip zyliuko rodyta g.gif . Mano manymu sita orkaite elegantiskesnei, maziau sendintai virtuvei labiau tiktu. Nelabai iziuriu, bet ar ten virsutines dureles prasilenkia su orkaite (ta prasme orkaite giliau?), ar lygiai vienoje plokstumoje?

Ir gartraukio taip nepalikciau, uzdengciau prieki (vien del dulkiu ir valymo blush2.gif ).

As savo virtuve planuojant, prasiau, kad visu varstomu dureliu (pakabinamu spinteliu, saldytuvo) rankeneles suprojektuotu vertikaliai, o ne horizontaliai - man tai tikresne klasika ax.gif .
Atsakyti