QUOTE(vida777 @ 2010 07 23, 18:41)
na virtuves vienos uz kita grazesnes
. Mari, pas ka gaminotes ir is kokio medzio fasadas?
Mano svajoniu orkaite... bet vat sitoje vietoje man (subjektyvi nuomone) labiau noretusi tokios kaip zyliuko rodyta
. Mano manymu sita orkaite elegantiskesnei, maziau sendintai virtuvei labiau tiktu. Nelabai iziuriu, bet ar ten virsutines dureles prasilenkia su orkaite (ta prasme orkaite giliau?), ar lygiai vienoje plokstumoje?
Ir gartraukio taip nepalikciau, uzdengciau prieki (vien del dulkiu ir valymo
).
As savo virtuve planuojant, prasiau, kad visu varstomu dureliu (pakabinamu spinteliu, saldytuvo) rankeneles suprojektuotu vertikaliai, o ne horizontaliai - man tai tikresne klasika
.

Mano svajoniu orkaite... bet vat sitoje vietoje man (subjektyvi nuomone) labiau noretusi tokios kaip zyliuko rodyta

Ir gartraukio taip nepalikciau, uzdengciau prieki (vien del dulkiu ir valymo

As savo virtuve planuojant, prasiau, kad visu varstomu dureliu (pakabinamu spinteliu, saldytuvo) rankeneles suprojektuotu vertikaliai, o ne horizontaliai - man tai tikresne klasika

Gaminomes pas tuos pacius, kaip ir Zyliukas - Virtuves interjero projektai. Fasadai azuolo.
Del orkaites, tai SMEGai vieninteliai gamina retro stiliaus orkaites SU pirolize. As esu tingine is prigimties, todel orkaites valymas man peilis.

O del rankeneliu, tai pas mane irgi visos varstomos dureles su vertikaliom rankenelem