Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Mari @ 2010 07 25, 12:27)
1. tai kad ten ne stalas, o sala. Tikrai grazu, kai virtuves patalpa kvadrato formos. Mano virtuve, kad ir didziule, bet ilga ir siaura - salos daryt irgi nebuvo kaip...
2. Sendintos zalvario. Gritijoje pirkau. Dar ne visos susukiotos. TIkiuosi, kad pirmadieni jau turesiu surinktus baldus.
3. Zyliuko NARDI orkaite. Ju yra pirkti netgi senukuose. Ir Aviteloje, ir www.neriba.lt, ir Vektrona jas veza su korpuso defektais. Vienzo - geras, patikimas prekinis zenklas, kuris pamazu ir Lietuvoje populiarus tampa.
4. Hm... Labai jau skonio reikalas. Man asmeniskai tai schmoll.gif Nenoreciau tokiu.
Zyliuk - o jusu stalvirsis koks? Lieto akmens? Kiek kainavo ir kur uzsakinejote? Mes sioje vietoje pataupem... Nzn, ar nesigailesiu veliau. Nors bandziai sake, kad jei ka - galesim pasikeist po kurio laiko.  g.gif

Ot tai aciu MAri kad atsaket i klausimus smile.gif
Ta nardi is pat pradziu man taip keistai skambejo, bet vis gridziu geru atsiliepimu. Spalvynai labai dideli ju, jei kas norit parasykit e maila imesiu visos produkcijos kataloga, ten spalvos, net krieukles derinamos pagal orkaiciu spalvas smile.gif
ir pigu gan.
Mano rankenels irgi is gritijos, dieve kaip ten grazu. bet ir brangu. mano rankeneles tai patylesiu kiek atsiejo. bet grazu smile.gif
stalvirsis is www.lietasmarmuras.lt
BALTIJOS MARMURAS MUM KOSMOSINE KAINA PASIULE. o lietas marmuras gerai dirba, toks kestas ten yra nerealaii malonus ir fainas zmogus.
del kainu i az parasysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 25, 14:33)
Ot tai aciu MAri kad atsaket i klausimus smile.gif
Ta nardi is pat pradziu man taip keistai skambejo, bet vis gridziu geru atsiliepimu. Spalvynai labai dideli ju, jei kas norit parasykit e maila imesiu visos produkcijos kataloga, ten spalvos, net krieukles derinamos pagal orkaiciu spalvas smile.gif
ir pigu gan.
Mano rankenels irgi is gritijos, dieve kaip ten grazu. bet ir brangu. mano rankeneles tai patylesiu kiek atsiejo. bet grazu smile.gif
stalvirsis is www.lietasmarmuras.lt
BALTIJOS MARMURAS MUM KOSMOSINE KAINA PASIULE. o lietas marmuras gerai dirba, toks kestas ten yra nerealaii malonus ir fainas zmogus.
del kainu i az parasysiu wink.gif

noreciau nardi katalogo info@dvisirdys.eu aciu 4u.gif
Atsakyti
Rodau savo ilgai kankinta, sendinta, dazyta ir tt. indauja. tik va neturiu kaip ji atrode pries. bet buvo medzio spalvos, cia ji is JYSKo, gal esat mate tokias. tai va. ji stoves mano darbo kambary nes tos rozeles tai tapetas butent darbo kambario sienu. tik kolkas ji svetainej pastoves kol baldelius kokius isigysim.
na bet vaizdas jau matosi.
user posted image

P.S. parselis irgi dekupazintas i ta tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 25 liepos 2010 - 19:48
Radau labai daug gražių dalykų čia, reiks nulėkt gyvau apžiūrėt, taip noriu koridoriaus provanciško wub.gif
http://www.dubingiai...p;cnid=DUB.0251
Papildyta:
wub.gif wub.gif Fantastiška indauja
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 07 25, 20:50)
Radau labai daug gražių dalykų čia, reiks nulėkt gyvau apžiūrėt, taip noriu koridoriaus provanciško wub.gif
http://www.dubingiai...p;cnid=DUB.0251
Papildyta:
wub.gif  wub.gif Fantastiška indauja

graziu ti graziu, ale knos kosmosines smile.gif as daug ka ten pirkciau smile.gif
Atsakyti
Bet ar yra LT kur nors pigiau? Nes ir C&D kainos didžiulės irgi.... Bet kaip tavo darbelis fantastinis, tai nė pirkt nereikia, taip mokėčiau, tai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 07 25, 22:38)
Bet ar yra LT kur nors pigiau? Nes ir C&D kainos didžiulės irgi.... Bet kaip tavo darbelis fantastinis, tai nė pirkt nereikia, taip mokėčiau, tai  wub.gif  wub.gif

CD perku kai gaunu smsm kad nuoalidos 30 proc biggrin.gif taip tai neperku irgi. va kai ikurtuves darysim, visu prasysiu dovanu cekiu is situ pardziu biggrin.gif
Atsakyti
Bet, kad mažoka jame prekių, gal dar kur kitur įmanoma rast g.gif
Atsakyti
Zyliuk good.gif Tikrai daug pasidarysi savo rankomis thumbup.gif ir turėsi vienetinius baldus thumbup.gif Kam tau tas CD, pati gražiau viską padarai thumbup.gif
O tai ta indauja buvo nelakuota g.gif
kažkaip darbo kambario dar nerodei mirksiukas.gif

bet tik vieno nesuprantu, kodėl laiptus nori kloti kilimine danga, o nedarai medynių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 26 liepos 2010 - 09:13
QUOTE(mamučiukas @ 2010 07 26, 10:12)
Zyliuk  good.gif  Tikrai daug pasidarysi savo rankomis thumbup.gif ir turėsi vienetinius baldus thumbup.gif Kam tau tas CD, pati gražiau viską padarai thumbup.gif
O tai ta indauja buvo nelakuota g.gif
kažkaip darbo kambario dar nerodei mirksiukas.gif

bet tik vieno nesuprantu, kodėl laiptus nori kloti kilimine danga, o nedarai medynių  g.gif

baldu CD style tai nepirksiu, apie smlkmenas kalbejau smile.gif
komoda buvo beveik medine, nelakuota kazkokia, naturalaus medzio ji tokia. reikia pasieskot kokiu senienu pasidarysiu smile.gif
del laiptu, tai 5000 lt negalejom skirt, del pigumo ir siaip man danga geriau, neprades girgzdet. prisiklausiau visokiu nuomoniu. smile.gif
ir minksti laiptai labai cool smile.gif
o darbo k. rodziau kelias sienas, dar truksta stalo ir uzuolaidu, ka ten sienas rodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 07 25, 12:27)
1. tai kad ten ne stalas, o sala. Tikrai grazu, kai virtuves patalpa kvadrato formos. Mano virtuve, kad ir didziule, bet ilga ir siaura - salos daryt irgi nebuvo kaip...

Aciu uz atsakymus 4u.gif Ne taip busiu uzvadinusi salele blush2.gif 4u.gif
O kas ta gritija? Parduotuve Vilniuje?

QUOTE(zyliukas @ 2010 07 25, 15:33)
ir pigu gan.

Ar galetum atsiusti kataloga gtn_v@yahoo.com ? Aciu 4u.gif
Pas mus stalvirsis bus medinis smile.gif

QUOTE(zyliukas @ 2010 07 25, 20:48)
Rodau savo ilgai kankinta, sendinta, dazyta ir tt. indauja.

Super padirbejai. Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Idėjos
Atsakyti