QUOTE(Mari @ 2010 07 25, 12:27)
1. tai kad ten ne stalas, o sala. Tikrai grazu, kai virtuves patalpa kvadrato formos. Mano virtuve, kad ir didziule, bet ilga ir siaura - salos daryt irgi nebuvo kaip...
2. Sendintos zalvario. Gritijoje pirkau. Dar ne visos susukiotos. TIkiuosi, kad pirmadieni jau turesiu surinktus baldus.
3. Zyliuko NARDI orkaite. Ju yra pirkti netgi senukuose. Ir Aviteloje, ir www.neriba.lt, ir Vektrona jas veza su korpuso defektais. Vienzo - geras, patikimas prekinis zenklas, kuris pamazu ir Lietuvoje populiarus tampa.
4. Hm... Labai jau skonio reikalas. Man asmeniskai tai
Nenoreciau tokiu.
Zyliuk - o jusu stalvirsis koks? Lieto akmens? Kiek kainavo ir kur uzsakinejote? Mes sioje vietoje pataupem... Nzn, ar nesigailesiu veliau. Nors bandziai sake, kad jei ka - galesim pasikeist po kurio laiko.
2. Sendintos zalvario. Gritijoje pirkau. Dar ne visos susukiotos. TIkiuosi, kad pirmadieni jau turesiu surinktus baldus.
3. Zyliuko NARDI orkaite. Ju yra pirkti netgi senukuose. Ir Aviteloje, ir www.neriba.lt, ir Vektrona jas veza su korpuso defektais. Vienzo - geras, patikimas prekinis zenklas, kuris pamazu ir Lietuvoje populiarus tampa.
4. Hm... Labai jau skonio reikalas. Man asmeniskai tai

Zyliuk - o jusu stalvirsis koks? Lieto akmens? Kiek kainavo ir kur uzsakinejote? Mes sioje vietoje pataupem... Nzn, ar nesigailesiu veliau. Nors bandziai sake, kad jei ka - galesim pasikeist po kurio laiko.

Ot tai aciu MAri kad atsaket i klausimus

Ta nardi is pat pradziu man taip keistai skambejo, bet vis gridziu geru atsiliepimu. Spalvynai labai dideli ju, jei kas norit parasykit e maila imesiu visos produkcijos kataloga, ten spalvos, net krieukles derinamos pagal orkaiciu spalvas

ir pigu gan.
Mano rankenels irgi is gritijos, dieve kaip ten grazu. bet ir brangu. mano rankeneles tai patylesiu kiek atsiejo. bet grazu

stalvirsis is www.lietasmarmuras.lt
BALTIJOS MARMURAS MUM KOSMOSINE KAINA PASIULE. o lietas marmuras gerai dirba, toks kestas ten yra nerealaii malonus ir fainas zmogus.
del kainu i az parasysiu