Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(mamučiukas @ 2010 08 04, 11:07)
Zyliuk, o kur šviestuvus pakabinai mirksiukas.gif Greit parodyk biggrin.gif

dar nepakabinom, laukiam elektriko, nes vyras toli nuo situ reikalu smile.gif
butinai parodysiu, dar ir duru nerodziau smile.gif
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 04, 15:31)
dar nepakabinom, laukiam elektriko, nes vyras toli nuo situ reikalu smile.gif
butinai parodysiu, dar ir duru nerodziau smile.gif
  ax.gif

Zyliuk, tau tikrai reikia medali iteikti uz nuopelnus siai temai ir visam forumui biggrin.gif bis.gif !
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 08 04, 17:38)
Zyliuk, tau tikrai reikia medali iteikti uz nuopelnus siai temai ir visam forumui  biggrin.gif   bis.gif !

drinks_cheers.gif

Ačiū mergaitės už nuomones wub.gif net geriau pasidarė. Va ir MB baigiu įtikinti rolleyes.gif Mūsų šeimoj vien vyrai, tad kaip ir ten bebūtų, indus teks dažniausiai plauti man doh.gif taigis, vaizdas pro langą atgaiva sielai wub.gif

Na o argumentai, langas neatsidarys, apsitaškys, sunku vamzdžius vesti per visą virtuvę , nepatogu. va taip.

Papildyta:
QUOTE(*KAJA* @ 2010 08 04, 16:02)
ziurekit e-bay, ten pigiau grybo gausit wink.gif

jei nesunku, gal kokią nuorodėlę? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušraitė: 04 rugpjūčio 2010 - 19:59
QUOTE(*KAJA* @ 2010 08 04, 18:32)
ziurekit e-bay, ten pigiau grybo gausit wink.gif

Mergaites, kur Vilniuje isigyti levandu vazoneli? zinau, kad kazkada siule man kvepenciu ir nekvepianciu  doh.gif (pasirodo ir tokiu buna). Visai neatkreipusi demesio ar buna eilinese geliu parduotuvese? Berods esu maciusi toje geliu bazeje link oro uosto vaziuojant .. metalo g. lyg...prie maximos netoli... bet , mazu, arciau yra? kur centre, senamiesty, baltupiuose, jeruzalej?

Konarskio gatvėje, netoli LRT, yra gėlių krautuvėlė, ten mačiau. Kainuoja apie 35 Lt/vazonėlis su paaugusiu krūmeliu.
Atsakyti
Ar būna kokių viryklių su el.orkaite retro stiliaus, neįmontuojamų? Vien orkaite man netinka, nors ir labai viliojančiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušraitė: 04 rugpjūčio 2010 - 22:32
Mergaites, kur Vilniuje isigyti levandu vazoneli? zinau, kad kazkada siule man kvepenciu ir nekvepianciu  (pasirodo ir tokiu buna). Visai neatkreipusi demesio ar buna eilinese geliu parduotuvese? Berods esu maciusi toje geliu bazeje link oro uosto vaziuojant .. metalo g. lyg...prie maximos netoli... bet , mazu, arciau yra? kur centre, senamiesty, baltupiuose, jeruzalej?

pries savaite pirkau N. Vilnios turgelyje, labai dailus kvepiantys vazoneliai po 6 lt. thumbup.gif
Manau, kad ir Kalvariju turguje turetu buti, gal ir Hales? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabelė @ 2010 08 04, 20:09)
Konarskio gatvėje, netoli LRT, yra gėlių krautuvėlė, ten mačiau. Kainuoja apie 35 Lt/vazonėlis su paaugusiu krūmeliu.

Kalvarijų turguje yra po 12-15 Lt. Esu nusipirkusi kelis vazonėlius. Labai patenkinta likau. bigsmile.gif O gėlių krautuvėlėse yra atvežtinės. Jos labai greitai ,,numirštra", tad siūlau nepirkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 08 04, 17:38)
Zyliuk, tau tikrai reikia medali iteikti uz nuopelnus siai temai ir visam forumui  biggrin.gif  bis.gif !

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif medali smile.gif
ai baikit. ax.gif jau galvoju gal per daug cia manes.
Atsakyti
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 04, 21:02)
Na o argumentai, langas neatsidarys, apsitaškys, sunku vamzdžius vesti per visą virtuvę , nepatogu. va taip.
Papildyta:

na, atsidarys tas langas, tik reikia apie tai pagalvoti, o kai žinai problemą, tai lengviau susidėlioti viską, kad ta problema dingtų.
Žodžiu, aš už kriauklę prieš langą 4u.gif

Ir tiesa, nors ir tiek pagirų sulaukus jau, Zyliuk, priimk ir mano. Labai labai jaukūs tavo namučiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 05 rugpjūčio 2010 - 08:03
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 05, 08:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  medali smile.gif
ai baikit.  ax.gif  jau galvoju gal per daug cia manes.

Kadangi viena parodei savo graziai irengtus namucius mirksiukas.gif Taves nera per daug. Semiames ideju is taves smile.gif Esam tau dekingos. 4u.gif

Uzmaciau panasius sviestuvus kaip tavo uz 500 litu. Nemaza kaina, nors ir grazios biggrin.gif . Manau prie musu svetaines interjero jos netiks, tai ieskosiu pigesnio varianto blush2.gif reikia eiti knistis i ebay ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gtn: 05 rugpjūčio 2010 - 09:08
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 03, 23:44)
Išsakiau savo norus dėl kriauklės statymo priešais langą (virtuvėj), na tokios reakcijos tai nesitikėjau  doh.gif  nei vieno palaikomo žodžio  schmoll.gif  apsitaškys, nepatogu ir pan...nežinau net pasimečiau  unsure.gif

Iš savo patirties pasakysi: taškysis tikrai. Ypac, jei didesnį puodą plausit biggrin.gif Bet, nepergyvenkit. Smagumas tikrai neišpasakytas. Aš, kai plaunu indus, visada akis paiilsinu (nes daug prie kompiuterio būnu) thumbup.gif Plius, plaunu indus, žiūriu į kiemą ir planuoju: čia dar to reiktų, dar ano. Vaikus matau biggrin.gif Žodžiu, vienas malonumas thumbup.gif O, dėl lango: po to paimu, paprastą popierinį rankšluostį, nušluostau, nuvalau ir viskas thumbup.gif

Jeigu apibendrintai manęs paklaustumėte: aš tik už kriauklę, prie lango thumbup.gif

ZYLIUKAS, labai gražūs jūsų namai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabelė @ 2010 08 04, 21:09)

ačiukas, vakar užlekiau i ermitaža, tai didžiuli kruma už 18 lt nuroviau.. dabar puikiuojasi balkone. O kaip ja žiemą prižiūtėti reikės. gal į laiptinę išnešti ar namuose ne bus per silta jai?
Papildyta:
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 04, 23:29)
Ar būna kokių viryklių su el.orkaite retro stiliaus, neįmontuojamų? Vien orkaite man netinka, nors ir labai viliojančiai atrodo  ax.gif

su maciusi nerealias, bet nepamenu pavadinimo - kai gris musu draugas is komandiruotes - butinai imesiu nuoroda... nerealios. brangios, bet grazuoles... iš vario ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 04, 21:02)

nesunku smile.gif tik ten paieskas reikia daryti. as siunciuosi epr viena mergaite, tai puse ggarazo i sodyba pripirkta daiktu...
Shabby chic stilius
yra kaina fikduota, o buna aukcionai, žiūrėti reikia nustatymuose desineje pusje. isikirtus sistema - labai paprasta. nors as irgi anglu, o ne vokieciu, bet paskui jau žiūri, kad ir kalbą pramoksti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2010 08 05, 10:22)
Iš savo patirties pasakysi: taškysis tikrai. Ypac, jei didesnį puodą plausit 

bet galima mastyti apie gilesne kriaukle ir aukstą vandens maišytuva. irgi gal padėtu. Mes kaime namą atatom, tai irgi taip supranuota - kriauklė prie lango.
Atsakyti