Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Zyliu, žaviuosi, su kokiu skoniu ir meile kuriate savo namus...

P.S. Gal galite pašnibždėti tos mamytės, kuri veža baldelius iš UK kontaktus? ax.gif
Atsakyti
Zyliuk, grazus stalas smile.gif MB sako ir as tokio noriu biggrin.gif Tik, kad reiketu didesnio 4u.gif
Kur tapetus pirkote? MB pristojes su tais stiklo pagrindo tapetais, bet jie man kazko nelimpa schmoll.gif Siauliuose pasirinkimas nera didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2010 08 02, 13:23)
Zyliu, žaviuosi, su kokiu skoniu ir meile kuriate savo namus...

sveiki, dekui 4u.gif

QUOTE(gtn @ 2010 08 02, 17:23)
Zyliuk, grazus stalas  smile.gif MB sako ir as tokio noriu  biggrin.gif Tik, kad reiketu didesnio  4u.gif

tas stalas sakau issididina per gera metra dar, i vidu lenta isistato ir jis issitempia smile.gif
QUOTE(gtn @ 2010 08 02, 17:23)
Kur tapetus pirkote?

is Dubingiu ir is Retroformos. Retroformoj brangoki.
Atsakyti
O kur ta stalo parduotuve rast (NET seile nutyso toki stala pamacius) , gal isduotumet ? blush2.gif Gal ir kokiu kitokiu baldu butu idomu paziuret joje blush2.gif Ir gal ir man mamyte nika, kuri veza , JEI NESUNKU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 02 rugpjūčio 2010 - 20:07
QUOTE(Marcela* @ 2010 08 02, 21:06)
O kur ta stalo parduotuve rast (NET seile nutyso toki stala pamacius) , gal isduotumet ? blush2.gif  Gal ir kokiu kitokiu baldu butu idomu paziuret joje  blush2.gif Ir gal ir man mamyte nika, kuri veza , JEI NESUNKU  4u.gif

tai kad nera parduotuves, ji veza tiesiog ir viskas. ir pasiulo.
zinojo ko noriu. ir viskas . sedejau laukiau, gerai kad dubingiuose neisleidau paskutiniu pinigu, buciau nagus nusigrauzus smile.gif
Atsakyti
labai gražius baldus veža, o gal yra ale rašomas toks siauras stalas apačioje su stalčiukais, arba viršuje tokie stalčiukai būna mirksiukas.gif
visitek reikia žinoti ką veža mirksiukas.gif
o minkštus baldus irgi vėža pvz krėslą mirksiukas.gif gal galima į a.z. kontaktus blush2.gif pasidomėsiu tik ar turi ko man reikia blush2.gif

Zyliuk 4u.gif čia visoms šokas ištiks nuo tokio grožio wub.gif
o kokia pas Jūs bus poilsio zona mirksiukas.gif

p.s. domina toks stalas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 02 rugpjūčio 2010 - 20:42
QUOTE(mamučiukas @ 2010 08 02, 21:39)
o kokia pas Jūs bus poilsio zona mirksiukas.gif

cia poilsio zona tai kokia?
svetaine salonas ar apiemiegamaji kalbat?
miegamas tai kaip ir su baldais jau, o del svetaines tai neisivaizduoju, daug maz zinau kokios sofos noriu ale kur rast, kad grazi ir kaina gera butu.
Atsakyti
oi aš ir labai norėčiau kontaktėlių blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 01, 17:18)
o cia va gavau sviesdtuvelius irgi vienos mamytes, kuri man perleido atsisiuntusi is ebay buvo. aciu JAI :*
user posted image

wub.gif wub.gif kaip angliškai tokie šviestuvėliai??
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 02, 20:24)
tapetai is Dubingiu ir is Retroformos

Aciu 4u.gif
Sviestuvai tikrai grazus smile.gif
Atsakyti
Zyliuk 4u.gif
Aš kalbu apie svetainės dalį, kur prie židinio yra mirksiukas.gif
Kokius ten baldelius planuoji statyti g.gif
Ką gero esi nusižiūrėjusi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 01, 21:54)
sveiki, dekui uz pagyrimus.  ax.gif
Tikrai reikia dengt ne viena karta. po veino karto dazas graziai nenugula. tikrai dazykit tol kol jus vaizdas tenkins o tada jau lakuokit.

Oj, ačiū už atsakymą, vakar dažiau ir tikrai tepiau kelis kartus, vietomis gavosi gal net kokie 6 sluoksniai, bet rezultatas nenuvylė, gerai, kai greit jie džiūsta, tai lengva dirbt, nereikia ilgai laukt. Šiandien bandysiu nulakuot neskaidriu laku, o tada kažką galvot del minkštosios dalies keitimo. Jei viskas pavyks, galėsiu pasirodyt su rezultatais blush2.gif
Zyliuk, jei negaila gal ir man kontaktėlius galima į AŽ, užpulsim dabar mama vežėją visos bigsmile.gif
Atsakyti
Jei galima, Zyliuk, irm na kontaktėlius į až.labai ačiū.....tavo baldai fantastiški... 4u.gif
Atsakyti