Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Ačiū Zyliukui už kontaktus 4u.gif

Išsakiau savo norus dėl kriauklės statymo priešais langą (virtuvėj), na tokios reakcijos tai nesitikėjau doh.gif nei vieno palaikomo žodžio schmoll.gif apsitaškys, nepatogu ir pan...nežinau net pasimečiau unsure.gif

Pas mus virtuvė tai nedidelė,2,50x2,80, bet tarsi jungiama su bendruoju kambariu per iskertama nisa...

gal ir tikrai neverta? g.gif siuo metu kriaukle kampe stovi, gal ten ir palikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušraitė: 03 rugpjūčio 2010 - 22:45
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 04, 00:44)
Ačiū Zyliukui už kontaktus  4u.gif

Išsakiau savo norus dėl kriauklės statymo priešais langą (virtuvėj), na tokios reakcijos tai nesitikėjau  doh.gif  nei vieno palaikomo žodžio  schmoll.gif   apsitaškys, nepatogu ir pan...nežinau net pasimečiau  unsure.gif

Pas mus virtuvė tai nedidelė,2,50x2,80, bet tarsi jungiama su bendruoju kambariu per iskertama nisa...

gal ir tikrai neverta? g.gif  siuo metu kriaukle kampe stovi, gal ten ir palikti?

na mano tai svajone, kriauklė prie lango, plauni indus ir svajoji thumbup.gif Nors turiu indaplovę, bet kažkaip retokai ją naudoju, vistiek mėgstu plauti rankomis blush2.gif
Vakar buvau vienam name , tikrai superinis dalykas kriauklė priešais langą ir niekas ten nesitaško, nors virtuvitė nėra didelė. Jeigu nori tada pirmyn. Nes paskui galėsies mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 04 rugpjūčio 2010 - 07:45
QUOTE(mamučiukas @ 2010 08 04, 08:43)
na mano tai svajone, kriauklė prie lango, plauni indus ir svajoji thumbup.gif Nors turiu indaplovę, bet kažkaip retokai ją naudoju, vistiek mėgstu plauti rankomis  blush2.gif
Vakar buvau vienam name , tikrai superinis dalykas kriauklė priešais langą ir niekas ten nesitaško, nors virtuvitė nėra didelė. Jeigu nori tada pirmyn. Nes paskui galėsies mirksiukas.gif

Pritariu thumbup.gif
Juk kas vienai šeimininkei patogu, tas kitai gali būti absurdas... smile.gif
Atsakyti
pati neturiu kriauklės prieš langą, bet teko pagyventi tokioj virtuvėj , tai nieko ten nesitaško, labai smagu mirksiukas.gif šiaip tai, įsirenginėjant ir šiaip gyvenime reikia kuo mažiau klausytis kitų patarimų, o ypač neargumentuotų, nes tai labai subjektyvu, o gyventi reikia jums. Jeigu norite, tai ir darykite. Aš viską dariau kaip norėjau, nelabai kreipiau kas ką sako ir kiek kartų pirštą palei smilkinį pasukioja, bet finale mudu su MB patenkinti namų jaukumu, o ir kiti įsitikino mūsų sprendimų logiškumu.
Zyliuk, labai gražu. Žiūriu ir padariau išvadą, kad iškart jaučiasi, kur žmogus įsirenginėja pats, o kur dizainerių pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 03, 23:44)
Ačiū Zyliukui už kontaktus  4u.gif

Išsakiau savo norus dėl kriauklės statymo priešais langą (virtuvėj), na tokios reakcijos tai nesitikėjau  doh.gif  nei vieno palaikomo žodžio  schmoll.gif  apsitaškys, nepatogu ir pan...nežinau net pasimečiau  unsure.gif

gal ir tikrai neverta? g.gif  siuo metu kriaukle kampe stovi, gal ten ir palikti?

ooooi, tie kuirie ta sako arba pavydi jums tokios galimybes arba visai nieko nesupranta smile.gif
juk ten kur langas erdve laisva nei spinteliu negali but nieko, tai kriauklei labai gera vieta. Ant palanges pasidedi koki vazoneli su prieskoniais, mmm kaip grazu jauku. plauni ziuri per langa. super super, pas mane net minties kitokios nebuvo, nieks nebutu atkalbejes. svajoniu svajone buvo, langas priesais kriaukle. tad manau tikrai darykit kaip jus norit, nes paskui gailesites, gerai mamuciukas sako mirksiukas.gif
va sitaip smile.gif

Papildyta:
QUOTE(šeimos kaklas @ 2010 08 04, 09:39)
pati neturiu kriauklės prieš langą, bet teko pagyventi tokioj virtuvėj , tai nieko ten nesitaško, labai smagu mirksiukas.gif šiaip tai, įsirenginėjant ir šiaip gyvenime reikia kuo mažiau klausytis kitų patarimų, o ypač neargumentuotų, nes tai labai subjektyvu, o gyventi reikia jums. Jeigu norite, tai ir darykite. Aš viską dariau kaip norėjau, nelabai kreipiau kas ką sako ir kiek kartų pirštą palei smilkinį pasukioja, bet finale mudu su MB patenkinti namų jaukumu, o ir kiti įsitikino mūsų sprendimų logiškumu.
Zyliuk, labai gražu. Žiūriu ir padariau išvadą, kad iškart jaučiasi, kur žmogus įsirenginėja pats, o kur dizainerių pagalba.

dekui labai labai smile.gif labai dziaugiusoi jeigu mano namai tokie atrodo, ir matosi mano idetu ranku. to ir siekiau smile.gif
bet dar galo nera mano mintim mano kurybai. kad tik padaugetu dienoje valandu, nes nieko nespeju, cia rytas cia jau vakaras, o nieko nepadarau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 03, 23:44)
Išsakiau savo norus dėl kriauklės statymo priešais langą (virtuvėj), na tokios reakcijos tai nesitikėjau  doh.gif  nei vieno palaikomo žodžio  schmoll.gif  apsitaškys, nepatogu ir pan...nežinau net pasimečiau  unsure.gif

Pas mus kriaukle bus priesais langa - as taip norejau biggrin.gif Plauni indus ir stebi vaizda uz lango. biggrin.gif Ir nemanau, kad vanduo taskysis, nebent specialiai tai darysi biggrin.gif Jei tu nori, taip ir daryk mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus irgi kriauklė prie lango ir aš džiaugiuosi tuo,kad taip apsisprendžiau,nors visokių nuomonių prisikaičiau doh.gif .Ir niekas man ten neprisitaško,ir kiemo vaizdas prieš akis thumbup.gif
Zyliuk ir man reiktu kontaktelių blush2.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2010 08 04, 08:43)
na mano tai svajone, kriauklė prie lango, plauni indus ir svajoji thumbup.gif Nors turiu indaplovę, bet kažkaip retokai ją naudoju, vistiek mėgstu plauti rankomis  blush2.gif

aišku, kad jei nori tai daryk. Tik gali atkreipti dėmesį, kad langas atsidarytų dėl krano.
Atsakyti
[quote=zyliukas,2010 07 08, 19:07]

rankeneles ne juodos, o sendinto aukso smile.gif nuotraukose kazkokios juodos atrodo smile.gif
baldeliu irgi pasikeisiu rankeneles.
user posted image

user posted image

per stebukla mano veidroduis tilpo biggrin.gif lae milimetras koks liko iki jungiklio, nu sakau man amzinai taip visaks cygel cygel gaunasi smile.gif
user posted image

Super atrodo ir spinta, ir rankenėlės, ir visi namai thumbup.gif Kantrybės ir užsispyrimo turi pakankamai lotuliukas.gif

Pas mane tokios rankenėlės (tik sendinto sidabro) sudėtos į virtuvės baldus, man patinka. Nors baldžius raukėsi, kai jas pamatė, o paskui sakė, kad rezultatas vis dėlto geras.

Sakykit, merginos, gal kur Lietuvoj matėt pirkt konsolių, bet man reikia pakabinamos ir dar būtų gerai, kad būtų šviesi sendinta arba balta. Pastatomų tai yra, o pakabinamų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 03, 22:44)

ne pas vienus zmones esu maciusi, pas mus taip pat plautuve ties langu... man ne tik, kad taip graziau, bet dar ir del to dariau, kad labai nemegstu indu plauti blush2.gif , o ziurint pro langa nu vis smagiau bus biggrin.gif .
Pas MB sese tiksliai sumontuotas kranas per lango viduri, kad netrukdytu langa atidaryti, yra nulenkiamu kranu, o pas mus specialiai padarytas lango remas su skersine juosta, kad atsidarytu tik virsutine dalis. Tokiu atveju ir vazoneliai prie lango gali stoveti ir visa kita, ir langas netrukdomai darinejasi.
Langas apacioje desineje:
http://i199.photobuc...7/4_Fenster.jpg
Atsakyti
Zyliuk, o kur šviestuvus pakabinai mirksiukas.gif Greit parodyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 25, 21:33)
graziu ti graziu, ale knos kosmosines smile.gif as daug ka ten pirkciau smile.gif

ziurekit e-bay, ten pigiau grybo gausit wink.gif

Mergaites, kur Vilniuje isigyti levandu vazoneli? zinau, kad kazkada siule man kvepenciu ir nekvepianciu doh.gif (pasirodo ir tokiu buna). Visai neatkreipusi demesio ar buna eilinese geliu parduotuvese? Berods esu maciusi toje geliu bazeje link oro uosto vaziuojant .. metalo g. lyg...prie maximos netoli... bet , mazu, arciau yra? kur centre, senamiesty, baltupiuose, jeruzalej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 04 rugpjūčio 2010 - 15:11