QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 03, 23:44)
Ačiū Zyliukui už kontaktus
Išsakiau savo norus dėl kriauklės statymo priešais langą (virtuvėj), na tokios reakcijos tai nesitikėjau

nei vieno palaikomo žodžio

apsitaškys, nepatogu ir pan...nežinau net pasimečiau
Pas mus virtuvė tai nedidelė,2,50x2,80, bet tarsi jungiama su bendruoju kambariu per iskertama nisa...
gal ir tikrai neverta?

siuo metu kriaukle kampe stovi, gal ten ir palikti?
ooooi, tie kuirie ta sako arba pavydi jums tokios galimybes arba visai nieko nesupranta

juk ten kur langas erdve laisva nei spinteliu negali but nieko, tai kriauklei labai gera vieta. Ant palanges pasidedi koki vazoneli su prieskoniais, mmm kaip grazu jauku. plauni ziuri per langa. super super, pas mane net minties kitokios nebuvo, nieks nebutu atkalbejes. svajoniu svajone buvo, langas priesais kriaukle. tad manau tikrai darykit kaip jus norit, nes paskui gailesites, gerai mamuciukas sako
va sitaip
Papildyta:
QUOTE(šeimos kaklas @ 2010 08 04, 09:39)
pati neturiu kriauklės prieš langą, bet teko pagyventi tokioj virtuvėj , tai nieko ten nesitaško, labai smagu

šiaip tai, įsirenginėjant ir šiaip gyvenime reikia kuo mažiau klausytis kitų patarimų, o ypač neargumentuotų, nes tai labai subjektyvu, o gyventi reikia jums. Jeigu norite, tai ir darykite. Aš viską dariau kaip norėjau, nelabai kreipiau kas ką sako ir kiek kartų pirštą palei smilkinį pasukioja, bet finale mudu su MB patenkinti namų jaukumu, o ir kiti įsitikino mūsų sprendimų logiškumu.
Zyliuk, labai gražu. Žiūriu ir padariau išvadą, kad iškart jaučiasi, kur žmogus įsirenginėja pats, o kur dizainerių pagalba.
dekui labai labai

labai dziaugiusoi jeigu mano namai tokie atrodo, ir matosi mano idetu ranku. to ir siekiau

bet dar galo nera mano mintim mano kurybai. kad tik padaugetu dienoje valandu, nes nieko nespeju, cia rytas cia jau vakaras, o nieko nepadarau