Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Zyliuk, o kur tokia lova metaline balta nuziurejot? smile.gif
Duru kaina tai super, nezinau as visur apejau, kiek domejaus tai kanos, baltu tvarkingu mediniu duru su apvadu nuo 1500lt.
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2010 08 10, 11:38)
As jau pasiskambinau, lova dukrai 210*98 dydis, kainuotu apie 1100. Tas kosmetinis staliukas, is jo gali perdaryt i rasomaji stala apie 1100. Kede 250-400. Kainos nera dideles, tik gaila kad vaziuoti toli, kad apziuret. O kate maise nesinori imt doh.gif  sake duoda ir nuolaida nuo 10proc smile.gif

O neklauset, gal kur i baldu salonus pristato, ten gyvai ir apziuretumete smile.gif
Ta kosmetini staliuka nuziurejau Kaune vienam baldu salone, likau suzaveta, tik vat isklausti kas gamina nepavyko. Tada paprasiau katalogo, pagal kolekcijos pav. nete susiradau gamintoja smile.gif Dabar tik del spalvos metausi ir uzsisakinesiu. Del atvezimo i Kauna minejo, kad apie 50 Lt. kainuotu, tikrai nevarysim patys parsivezti. Tai tiek ax.gif
Atsakyti
Beje kai skambinau i ta NS2 tai sake ju baldeliu gyvai yra butent tos baltos serijos Panoramos ir Europos CD style. g.gif
nu bunu ten daznokai, ale neukliuvo man ten tie baldai, kur ten jie....aaaaaaaaaaaa va va va tas stalelis man atrodo yra Panoramoj, dabar pamenu, vitrinoj stovi. tiksliai doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(SiguteS @ 2010 08 10, 13:16)
Duru kaina tai super, nezinau as visur apejau, kiek domejaus tai kanos, baltu tvarkingu mediniu duru su apvadu nuo 1500lt.

sita lova www.ltinterior.lt bet ji be ciuzinio. reik atskirai koki nusipirkt.

SBA balduose tokia lova yra. SIaip ir Jysk yra bet irgi man labai grubi pasirode.
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 08 10, 13:34)
O neklauset, gal kur i baldu salonus pristato, ten gyvai ir apziuretumete smile.gif
Ta kosmetini staliuka nuziurejau Kaune vienam baldu salone, likau suzaveta, tik vat isklausti kas gamina nepavyko. Tada paprasiau katalogo, pagal kolekcijos pav. nete susiradau gamintoja smile.gif Dabar tik del spalvos metausi ir uzsisakinesiu. Del atvezimo i Kauna minejo, kad apie 50 Lt. kainuotu, tikrai nevarysim patys parsivezti. Tai tiek ax.gif

jie sake, kad apziuret galima C&d style panoramoj ir ozas, ten yra ju amore serijos gelsvi baldeliai. Man patinka taip pat, bet ne gelsvi, o balti. Zodziu galima uzsakyma daryt internetu, o sake jei noriu paziuret audiniu pvz ar pan. idetu vairuotojui ir c&d butu galima uzsukt ir pamatyt. vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2010 08 10, 13:16)

del duru tai jo. kainos kosnes. radom vieni daro is klaipedos po 900 siule. masyvines. bet man dar brangu pasirode tai pas situs pasidarem. durys kaip durys. tik va spynos kazkokios levos girgzda, nu negaliu pakest. vaikus uzmigdai uzdarineji duris ir isbudini vaikus. nervina. sakysiu kad keistu.
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2010 08 10, 11:38)
O kate maise nesinori imt doh.gif  sake duoda ir nuolaida nuo 10proc smile.gif

QUOTE(SiguteS @ 2010 08 10, 13:01)
jie sake, kad apziuret galima C&d style panoramoj ir ozas, ten yra ju amore serijos gelsvi baldeliai. Man patinka taip pat, bet ne gelsvi, o balti. Zodziu galima uzsakyma daryt internetu, o sake jei noriu paziuret audiniu pvz ar pan. idetu vairuotojui ir c&d butu galima uzsukt ir pamatyt. vat smile.gif

Tai jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2010 08 10, 14:01)

OZE CD style nera mirksiukas.gif
Panoramoje ir Europoje yra
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2010 08 10, 14:01)

ir man dar patinka, kad jie gali matmenis koreguot. tarkim lova standartine mergaitiska yra 213*198, bet jie gali padaryt mano pageidaujamo dydzio 203*198. nes man 213 netilps. ir su kosmetiniu staliuku, gali perdaryt kur pasidet daikteliams, kosmetikai, padarytu kompui istraukiama stalciuka. ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 10, 14:04)
OZE CD style nera  mirksiukas.gif
Panoramoje ir Europoje yra

atsiprasau, taip europa ir panorama mirksiukas.gif
Atsakyti
Kede prie sito stalo, po triju dienu sveitimo ,jau turiu biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 10 rugpjūčio 2010 - 13:24
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 10, 14:01)
Beje kai skambinau i ta NS2 tai sake ju baldeliu gyvai yra butent tos baltos serijos Panoramos ir Europos  CD style.  g.gif
nu bunu ten daznokai, ale neukliuvo man ten tie baldai, kur ten jie....aaaaaaaaaaaa va va va tas stalelis man atrodo yra Panoramoj, dabar pamenu, vitrinoj stovi. tiksliai  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
sita lova www.ltinterior.lt bet ji be ciuzinio. reik atskirai koki nusipirkt.

SBA balduose  tokia lova yra. SIaip ir Jysk yra bet irgi man labai grubi pasirode.

Buvau pas juos Grendavėj.. Čia kaip ir Telnitos dukterinė įmonė. Amorė kokybė patiko - nepatiko tik, kad čia nemasyvas, nors dažomas daug sluoksnių. Kelios spalvos, dabar nauja juodos spalvos serija yra. Beje, prieš metus kalbėjo, kad perkant iš jų tiesiai galima tartis be pvm. Buvau užsidegus tos serijos pastatomą veidrodį pirkt, bet per metus pakeičiau sprendimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglienė: 10 rugpjūčio 2010 - 18:00
Sveikos, mergaitės,
iškilo man tokia problemėlė berengiant savo būstą. Ieškau gipso dekoro (yra ir putų polesterolio), kur lipinasi tarp sienos i lubų. Gal kas pirkote? Būčiau dėkinga už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 08 10, 14:19)
Kede prie sito stalo, po triju dienu sveitimo ,jau turiu  biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ooooi kokia grazi. tapeta irgi matyti kokie biggrin.gif
grazuuuu labai.
Atsakyti