Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(zyliukas @ 2010 08 11, 10:01)
svna man sienas tikrai profas dare. tas sienas ruost reikia per 3 sluoksnius, bet gal ir patys kazka padaryt galit, det ta rotbanda lygint kaip nors. maniskes sienos neblizga, tik 1 a. WC paauksino man. bet galima labai graziai nupoliruot, tada siena toki igauna spindesi vietoomis. vonioj man taip dare nupoliravo. bet nuotraukose nelabai matosi.
galima dar ir perlamutra det tada sienos buna kaip krieukles vidus , zinot toks persimaises perlamutras. labai grazu.

va va ir man taip labai gražu

Ačiū Zyliuk, kad nepatingėjot ir nepagailėjot sukelti dar daugiau nuotraukyčių 4u.gif

QUOTE(zyliukas @ 2010 08 11, 15:52)
o cia mano provanco vaizdas. rado sau vieta virtuveje, nes kitur niekur nera kur kabint smile.gif kaip bebutu keista, nu nera kur jo kabint, nesinori uzkist kazkur, o ant paradiniu sienu netinka, gan spalvos intensyvios

na su laiku manau paveikslas ras savo vietą ax.gif

Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 11, 20:53)
Si technika vadinasi "Venecijos tinkas" 

Labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zyliuk 4u.gif
Labai tinka tapytas draugės paveikslas, toks ryškus akcentas, man labai dera ir labai gražus wub.gif
Labai gražios 1-o aukšto WC sienos ir plytelės, bet veidrodis g.gif net nežinau, tavo sendinti daiktai gražiau atrodo, nes turi šilumą, o šitas auksas man šaltas. Bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
O visi namučiai tai tokie mieli wub.gif Tikrai gražiai ir šauniai padirbėta ir suderinta thumbup.gif Dabar gal niekur ir išeiti iš namų nenori, nes juose taip gera biggrin.gif

p.s. o kur pirktos WC plytelės blush2.gif labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 12 rugpjūčio 2010 - 07:23
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 11, 15:35)
na rodau savo 1 a WC. tik dar labai tuscia ten

o kur plyteles pirkot? - gražu...
Atsakyti
Plyteles pirktis Murestos Petite Maison kolekcija.
labai daug ten graziu. ir antro auksto vonios tos perlamutrines ale visos is tos kolekcijos.
ir kainos gan normalios sakyciau.

Papildyta:
QUOTE(mamučiukas @ 2010 08 12, 08:00)
Zyliuk 4u.gif
Labai tinka tapytas draugės paveikslas, toks ryškus akcentas, man labai dera ir labai gražus wub.gif
Labai gražios 1-o aukšto WC sienos ir plytelės, bet veidrodis g.gif net nežinau, tavo sendinti daiktai gražiau atrodo, nes turi šilumą, o šitas auksas man šaltas. Bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif 
O visi namučiai tai tokie mieli wub.gif Tikrai gražiai ir šauniai padirbėta ir suderinta thumbup.gif Dabar gal niekur ir išeiti iš namų nenori, nes juose taip gera biggrin.gif

p.s. o kur pirktos WC plytelės blush2.gif labai gražios thumbup.gif

na del namie buvimo tai jo, kazkaip nesinori nei i miesta niekur. gera namie. tik va ta tvarka kad butu viskas kaip sudejai kur pastatei ten ir stovi. bet kai du vaiaksi, tai zaislu milijonas, zoles namie prnesta kalnai, nespeji suktis. ir va supratau ka reiksia nama tvarkyt. Tai visa laime kad mano MB padeda, jis uzsiimineja siurbimu plovimu, man jau belieka tvarka palaikyt. na zodziu atrodo dziaugsmas, bet atsiranda ir kitu rupesteliu. o ir isirengt nama oi reik pavargt kai daug erdviu doh.gif
bet man tai patinka. sakau gal pradet interjerus kurt, bet jauciu bus kaip tiem interjero dizaineriam kai kurciau kitiem uz babkes tada ir rezultatas butu "gaidiskas " lotuliukas.gif
cia reik sirdies idet.
del veidrodzio, tai ai jis man irgi toks ni sioks ni toks. nenorejau visur as ju baltu, o ta 1 a. wc tokia biski tamsesne kitokia, tie aksesuarai irgi tokie bronziniai, tai kazkaip pamaniau tiks. gal kada pribresiu ir ji perdazysiu pati pasisendinsiu kaip nors. na kad jaukesnis butu kaip kad ir sakai mirksiukas.gif
Atsakyti
na drąsiai gali būti dizainere ir kurti interjerus, nes lenki daugelį "dizainerių" smile.gif

O aš nusipirkau voniai plyteles, tokias švelnias, gėlėtas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 12, 19:09)
na drąsiai gali būti dizainere ir kurti interjerus, nes lenki daugelį "dizainerių" smile.gif

ax.gif blush2.gif ax.gif
labai idomios plyteles. o jos kvadratines? kokiu ismatavimu?
idomu kaip patalpa su jom atrodys. wink.gif
Atsakyti
31 ant 45 berods. Dėsiu horizontaliai jas. Labai nuo apšvietimo priklauso grožis visas.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 12, 19:09)

tiksliai, labai įdomios? ar tik ne iš dvarčionių? čia sienoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušraitė: 12 rugpjūčio 2010 - 21:05
Nea, ispaniškos čia.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 12, 18:09)

geros plyteles... o as galvojau, kad gobelenas lotuliukas.gif .
Kokia kaina?

Brangias kokybiskas (tiksliomis briaunomis) plyteles galima klijuoti ir be tarpeliu - atrodo kaip apmusalais isklijuota wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 13 rugpjūčio 2010 - 10:06
QUOTE(Kashaya @ 2010 08 10, 22:04)
Jei nebūtinai gipsas jums reikalingas, tai galit pasižvalgyti čia (gaminiai iš poliuretano):
http://www.mardomdecor.lt/pJuost.html

Sita nuoroda labai praves thumbup.gif Aciu
Atsakyti
Pirkom iš jų karnizus vonios kabariui. Gražiai atrodo, esu patenkinta. Visai ten nesimato iš kokios medžiagos jie pagaminti, kai nudažyti ir priklijuoti kabo palubėj smile.gif
Atsakyti