Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

labai grazus namuciai Kristaline ir Zyliuk. o del tu lentyneliu oi kaip as ju noreciau,bet man taip nepasiseka rasti. unsure.gif Zyliuk o kokios, ar jos medines, gelezines nelabai suprantu is foto?
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2010 08 17, 14:17)
aciu uz info 4u.gif  o gal jus is ten ruosiates uzsisakyti? ax.gif

Yra daikčiukų ten gražių, bet kol kas neišsirinkau kažko konkretaus smile.gif Norėčiau WC popieriaus laikiklio, bet ten kiek žiūrėjau labai raityti visi, o man kažin ar tiktų, nenoriu perkrauti puošmenų visokių. Stovai labai patiko, bet brangoki jie ir ne visus siunčia į LT verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 17, 15:32)
Yra daikčiukų ten gražių, bet kol kas neišsirinkau kažko konkretaus  smile.gif Norėčiau WC popieriaus laikiklio, bet ten kiek žiūrėjau labai raityti visi, o man kažin ar tiktų, nenoriu perkrauti puošmenų visokių. Stovai labai patiko, bet brangoki jie ir ne visus siunčia į LT  verysad.gif

na jei galvotumet uzsisakyti, tai gal susikoperuotume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 08, 17:07)

o cia kita siena ....
user posted image

oi koks grožis,iš kur lovytę pirkot 4u.gif ?
Atsakyti
Kristaline, ačiū už foto, nesupratau iš karto 4u.gif

Dar gal kuri galėsit man patart dėl tapetų vonioj. Noriu vieną sieną ištapetuot, bet MB ir kiti protingais save laikantys sako, kad nepraktiška, nes vonioj drėgna, atsilups ir t.t. Bet juk yra kažkokių atsparių drėgmei, kur galima net plauti, ar ne? Gal kuri tapetavot? Kokiais? Ar viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2010 08 17, 15:55)
labai grazus namuciai Kristaline ir Zyliuk. o del tu lentyneliu oi kaip as ju noreciau,bet man taip nepasiseka rasti.  unsure.gif  Zyliuk o  kokios,  ar jos medines, gelezines nelabai suprantu is foto?

ten jos metalines ir ne juodos, o ale auksas pratrintas toks.
smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Juma81 @ 2010 08 17, 17:21)
Kristaline, ačiū už foto, nesupratau iš karto  4u.gif

Dar gal kuri galėsit man patart dėl tapetų vonioj. Noriu vieną sieną ištapetuot, bet MB ir kiti protingais save laikantys sako, kad nepraktiška, nes vonioj drėgna, atsilups ir t.t. Bet juk yra kažkokių atsparių drėgmei, kur galima net plauti, ar ne? Gal kuri tapetavot? Kokiais? Ar viskas gerai?

tokia mintis ir pas mane buvo. bet kaip bebutu dregme yra degme ir mane net paciuose dubingiuose atkalbejo. Atsaprus dregmei buna, gal ten kad pavalyt galima ar kazka, bet va jau kai dregme garas manau nelabai kas.
nors,,,, gal kas ir turi, gali mintim pasidalint, mane tai atkalbejo ir pabijojau rizikuot.

Papildyta:
QUOTE(pipima @ 2010 08 17, 16:54)
oi koks grožis,iš kur lovytę pirkot  4u.gif ?

lovyte pirkom is www.lugne.lt , bet deja ju jau nera man atrodo. pries 3 metus pirkta buvo. i namus is panevezio atveze. papigiai visai 159 lt. bet nezinau ieskojau ju neradau jau.
bet baltu yra tu lovyciu.
Atsakyti
Aptikau du tokius baldelius, parduodamus Lietuvoje:

user posted image

user posted image

Bufetai dekoruoti Provanso stiliumi, nors nedidelėse nuotraukose detales sunku įžiūrėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina76: 17 rugpjūčio 2010 - 20:10
Kas čia ieškojo tualetinio popieriaus laikiklių g.gif
http://www.dubingiai...979.html?lang=2
http://www.dubingiai...699.html?lang=2
http://www.cdstyle.l...lang/1/pID/2394
Atsakyti
Mes lubų apvadus nusipirkome www.gritija.lt
Pagamintus polistireno pagrindu. Viso mums reikėjo 26 m. Su klijais sumokėjom 140 lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasytė: 18 rugpjūčio 2010 - 17:44
Zyliuk, gal galetum isduoti paslapti kur pirkotes maisytuvus (kur prie vonios, prie kriaukliu, arba virtuveje)? blush2.gif
mums neuzilgo teks ieskoti, tai siek tiek domejausi ir kai kur ziurinejau, tai nepasakyciau kad didelis ju pasirinkimas, maciau lygtais ermitaze sendintus kazkokius tokius panasius gal o gal ir ne rolleyes.gif ... kazin kur daugiau galima ivairiu pasiziureti? bigsmile.gif
Atsakyti
beje.. gal kuri mamyte pirko gyvatuka vonios kambariui?

man atrodo pas mus LT parduotuvese yra visi standartiniai (beveik vienodi) gyvatukai tik besiskiriantys spalva ir kazkiek forma, vieni staciakampio formos, kiti siek tiek ovalus. O pvz. kad rasti koki nors budingo provancui arba kazka idomesnio nei visi musu standartiniai is prekybos centru? mmm, gal kam teko matyti idomesniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 17, 22:24)

Aš ieškau, bet man reiktų kokio klasikinio, bet nelabai įmantraus ir baltos arba sendinto aukso spalvos ax.gif
Atsakyti