Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

[quote=zyliukas,2010 08 16, 21:58]
bendras mano darbo kambario vaizdas, tik stalas dar nekoks smile.gif
user posted image

grazu zyliuk, saunuole smile.gif

o cia mano ranksluosciu laikiklis. aciu vienai mamytei kuri man perleido ji smile.gif
user posted image

oj koks grazuus bigsmile.gif , ir as tokio nooriu smile.gif kur tokiu ieskoti zyliuk?
dar toks toaletinio popieriaus laikiklis kartu butu super cool.gif

kur perkate paneles tokias grozybes? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Elenuška @ 2010 08 16, 19:02)
Mes pirkome Hansa plyteliu turguje, mokejome 100 lt/kv.m mirksiukas.gif

aciu Elenuška, nemciau ten baltu, reiks atidziau kitasyk dar nuvaziuoti paziureti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2010 08 16, 19:12)
Mačiau mozaikų yra 1000 plytelių, tik neužfiksavau po kiek.
Papildyta:
http://www.1000plyte...38064578/page/0
Papildyta:
http://www.1000plyte...8064578/page/12

aciu Aga uz puikias nuorodas smile.gif
Atsakyti
Ryte dar pagalvojau g.gif , kažko Zyliukas senokai rodėsi, nejaugi nieko nevyksta g.gif , o čia tiek grožių pridėjai wub.gif
Labai graži kabykla wub.gif Užuolaidos tikrai nuostabios wub.gif Neriniai labai priderinti ir visas darbo kambarys toks romantiškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Zyliuk, žiūrint į Tavo bustą, taip ir norisi pačiai keisti namus reikia ir to, ir to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 16, 21:58)

na viskas baigiu reportaza is savo namu .
Labanakt smile.gif

Tikrai gražūs ir jaukūs namučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 16, 21:58)
niu dar pasirodau. siokias tokias uzuolaideles turiu darbo kambary smile.gif
bendras mano darbo kambario vaizdas, tik stalas dar nekoks smile.gif

Kai tik noriu akims gražių vaizdų ir dūšiai atgaivos - žiūriu Zyliuko namų foto wub.gif
Zyliuk, kur pirktos lentynos? Užsimaniau ir aš ax.gif
Atsakyti
Ir aš vis lydausi žiūrėdama į zyliuko namučius... nuostabu, trūksta žodžių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2010 08 16, 22:20)
kur perkate paneles tokias grozybes?

Visagalis ebay biggrin.gif Pvz.:
http://shop.ebay.co....3286.m270.l1313
Atsakyti

aciu Elenuška, nemciau ten baltu, reiks atidziau kitasyk dar nuvaziuoti paziureti

Jos nera labai baltos. Jei siandien vaziuosiu i nama, nufotkinsiu mirksiukas.gif
Kai uzeini i parduodute, po desine yra stendas su siomis plytelemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 08 13, 14:50)
Aš irgi parašiau, tai gavau tą pačią dieną  smile.gif
Papildyta:
O gal būtų galima nuotraukoj pamatyti, kaip atrodo. Nes aš irgi planuoju vonioj juos klijuot trūkumams paslėpt ir patalpai pagyvint.

Padariau kelias nuotraukas, bet įkelti neleidžia kažkodėl? g.gif
Atsakyti
Zyliuk, na tikrai trūksta žodžių, koks jaukus ir mielas darbo kambarėlis bigsmile.gif
Norėjau pasiteirauti, o kur perkate karnizus namučiams ir kokia ten jų spalvytė darbo kambarėlyje blush2.gif
Atsakyti
Susikūriau inernetinį albumą, tai gal dabar pavyks parodyt karnizus unsure.gif
user posted image

user posted image
Nuotraukas vakare dariau, tai foto nelabai, realybėj gražiau atrodo ir neblizga taip blush2.gif
Atsakyti
Zyliuk, nors sulauki ir taip daug pagyrų, nu bet negaliu nepagirti ir aš. Kas esmė, kad čia tiek daug tavo rankų darbo. Labai nuostabūs namučiai.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2010 08 17, 09:49)
Zyliuk, na tikrai trūksta žodžių, koks jaukus ir mielas darbo kambarėlis bigsmile.gif
Norėjau pasiteirauti, o kur perkate karnizus namučiams ir kokia ten jų spalvytė darbo kambarėlyje blush2.gif

di dekui mergytes. labai smagu vis sulaukt tiek graziu zodziu, taip ir norisi tada daryti kazka kurti ir parodyti smile.gif
Karnyzus pirkau tiesiog senukuose, jie balti paauskinti siek tiek. smile.gif
jeigu bus ilgesnis karnizas gerai butu kad per viduri irgi laikiklis butu, nes buna jie islinksta. na jeigu uzuolaidos sunkesnes tada jau reiktu pastiprint juos. Yra net ir JYSK tokiu.
Laikikliukas is ebay, viena mamyte atsisiunte jai netiko, man perleido. turiu ir tualetinio popieriaus laikikliuka bet baltas, reiks perdazyt smile.gif
Papildyta:
[quote=neraida,2010 08 16, 22:05]
[quote=zyliukas,2010 08 16, 21:58]
Labai jauku wub.gif wub.gif Pati zadu panasu kambareli isirengti savo pomegiui.
Zyliuk isduok paslapti, nerinius mezgei ar pirkai gatavus. blush2.gif
[/quote]

Nerinisu perku smile.gif
Vilniuje prie monetu kalyklos yra parduotuve. galybe ten visokiu, ir plociu ir spalvu.
Nerimui laiko niekaip nerasciau, sitas menas ne man ax.gif ax.gif

Dar kazkas del lentynu klauset. turbut tu kur darbokambary? tai jas aptikau skelbimuose po 50 lt pardave man vienas vyriokas smile.gif ir i namus dar atveze is siualiu smile.gif
tai va vis p[asiseka man kaip aklai vistai grudas smile.gif
tik galvoju gal jas baltai dazyt, patarkit. ar tokias palikt.

na mergytes del minkstu baldu gal ka patarsit gal matet kur. nes ten kur sakiau STilinguose namuose, veza nerealius, bet laukt reikia 3 men. biski per daug.
Atsakyti