Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Įkelsiu savo vonios kambario kelias foto, dar nebaigta įrengti iki galo, bet šis tas jau yra ax.gif Jei bežiūrint kiltų kokia mintis dėl lango rūbo ir šviestuvų būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėt 4u.gif
user posted image

user posted image

Veidrodis kabės ant sienos kažkada, o po juo kriauklė su koja turės būti:

user posted image

Viso vonioje bus 3 šviestuvai, 1 viršuje, centre patalpos ir 2 prie veidrodžio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 17, 09:22)

Dar kazkas del lentynu klauset. turbut tu kur darbokambary? tai jas aptikau skelbimuose po 50 lt pardave man vienas vyriokas smile.gif ir i namus dar atveze is siualiu smile.gif
tai va vis p[asiseka man kaip aklai vistai grudas smile.gif
tik galvoju gal jas baltai dazyt, patarkit. ar tokias palikt.

Gal baltos labiau tiktų, bet ir juodos visai gražios. Tavo vietoj palikčiau kol kas juodas, o kai norėsis atsinaujint - perdažyti, bus pasikeitimas kambary 4u.gif
Atsakyti
Zyliuk, Kristaline, aciu uz pasidalijima savo namuciais 4u.gif

Pastebejau, kad visa vonia nebeklijuojama plytelemis. Labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 17, 10:07)
Susikūriau inernetinį albumą, tai gal dabar pavyks parodyt karnizus unsure.gif
user posted image

Noriu pataisyti - tai ne karnizai, tai lubu apvadai mirksiukas.gif Ant karnizu kabinamos uzuolaidos smile.gif

QUOTE(Kristaline @ 2010 08 17, 10:39)
Įkelsiu savo vonios kambario kelias foto, dar nebaigta įrengti iki galo, bet šis tas jau yra  ax.gif Jei bežiūrint kiltų kokia mintis dėl lango rūbo ir šviestuvų būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėt  4u.gif
user posted image
user posted image

Man, kaip visad, kilo keli klausimai:
Ar langas turetu aklinai uzidengti (uz jo namai ar laukai smile.gif) ar pakaks tik dekoratyviai?
Ar sviestuvu laidai prie veidrodzio nera per zemai? Sprendziant pagal jungiklius - lyg ir zemokai, nes sviestuvai turetu buti akiu lygyje, mazdaug per pakabinto veidrodzio viduri.
Kas bus/paplanuota palei ta siena kur langas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 17 rugpjūčio 2010 - 10:58
[quote=Kristaline,2010 08 17, 11:07]
Susikūriau inernetinį albumą, tai gal dabar pavyks parodyt karnizus

Nuotraukas vakare dariau, tai foto nelabai, realybėj gražiau atrodo ir neblizga taip blush2.gif

Ar čia tie, kur iš Mardom dekor? Kažkas lyg minėjo, kad vonioj tokius lipino, vis laukiu nuotraukų, bet nesulaukiu blush2.gif
Papildyta:
Zyliuk, gal gali išduot savo dažytojo kontaktus? Iš kur jis yra ir gal žinai, ar visoj Lietuvoj dirba. Dar, jei ne paslaptis, kiek kvadratų pas jus išdažė ir maždaug kokia kaina gavosi? blush2.gif Būsiu dėkinga už ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 08 17, 11:10)

Ar čia tie, kur iš Mardom dekor? Kažkas lyg minėjo, kad vonioj tokius lipino, vis laukiu nuotraukų, bet nesulaukiu  blush2.gif

Čia tie iš Mardam dekor, vonioj priklijuoti. Taigis ir įdėjau nuotraukų jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 17, 10:57)
Noriu pataisyti - tai ne karnizai, tai lubu apvadai mirksiukas.gif Ant karnizu kabinamos uzuolaidos smile.gif

Aišku, žinosiu blush2.gif
Man, kaip visad, kilo keli klausimai:
Ar langas turetu aklinai uzidengti (uz jo namai ar laukai smile.gif) ar pakaks tik dekoratyviai?

Už lango namai, taigi reikia užuolaidos (galvoju siūtis romanetę) kuri nepersišviestų. Mintis yra derinti prie šviesesnių grindų plytelių, tokio gelsvai rusvo atspalvio vienspalvė romanete, gal apačioje vos parauktą g.gif
Ar sviestuvu laidai prie veidrodzio nera per zemai? Sprendziant pagal jungiklius - lyg ir zemokai, nes sviestuvai turetu buti akiu lygyje, mazdaug per pakabinto veidrodzio viduri.

Šviestuvų vietą ar taip ar taip reiks pakoreguot, nes vyras neproporcingai laidus išvedė, ačiū už pastabą 4u.gif
Kas bus/paplanuota palei ta siena kur langas?

Sienoje kur langas dar tik gyvatuko nėra, o šiaip viskas taip ir liks smile.gif Įsivaizduoju, kad ten būtų patogu lentą lyginimo pasistatyt kai teks šiais darbais užsiimti ax.gif
Atsakyti
WC pas mane nišoje bus, noriu dar tokią užuolaidėlę užkabinti dėl jaukumo, tik svarstau ar siūti iš tokio paties audinio kaip ir romanetė (ji bus neperšviečiama) ar kokio ažūrinio su rašteliu smile.gif My Webpage
Atsakyti
Kristaline, buciau dekinga jeigu nufotografuotum plyteles vonios is arciau. Kur pirkote? Ir kiek aukscio nuo zemes klijavote plyteles?

Zyliuk, ir as noreciau dazytojo kontaktu 4u.gif

Merginos, turit puiku skoni wub.gif kiek sioje temoje maciau nuotrauku, tai beveik visos vertos garsiausiu dizaineriu vardo 4u.gif Taip sakant, kai namai su meile daromi, tai gaunasi idealiausias variantas wub.gif
Atsakyti
[quote=zyliukas,2010 08 17, 10:22]
Dar kazkas del lentynu klauset. turbut tu kur darbokambary? tai jas aptikau skelbimuose po 50 lt pardave man vienas vyriokas smile.gif ir i namus dar atveze is siualiu smile.gif
tai va vis p[asiseka man kaip aklai vistai grudas smile.gif
tik galvoju gal jas baltai dazyt, patarkit. ar tokias palikt.

Zyliuk, aš tai nedažyčiau baltai tų lentynėlių, dabar jos kaip tik paryškina visą kambario grožį blush2.gif
Dar norėjau paklausti,o ar ant lango darbo kambarėlyje daugiau nieko nekabinsite, na turiu omenyje kažką nakčiai užtraukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2010 08 17, 13:11)
Kristaline, buciau dekinga jeigu nufotografuotum plyteles vonios is arciau. Kur pirkote? Ir kiek aukscio nuo zemes klijavote plyteles?

čia yra nuoroda į sienų plyteles, kurias naudojau savo vonioje:

http://www.ceramika-...e/20_travertino

O čia grindų:

http://www.paradyz.c...g-room/antiquer

Pirkom "Iris" parduotuvėj. Maždaug 1,20m. nuo žemės.

QUOTE(Felise @ 2010 08 17, 13:11)
Merginos, turit puiku skoni  wub.gif kiek sioje temoje maciau nuotrauku, tai beveik visos vertos garsiausiu dizaineriu vardo  4u.gif Taip sakant, kai namai su meile daromi, tai gaunasi idealiausias variantas  wub.gif

Ačiū 4u.gif Man Zyliuko namučiai irgi labai labai wub.gif
Pas mane gal labiau klasikinis stilius smile.gif Dar tik vieną nepabaigtą įrengti patalpą teturiu, oi dar kiek galvos sukimo laukia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 17 rugpjūčio 2010 - 13:41
QUOTE(Kashaya @ 2010 08 17, 08:30)

o is kiek dauginti kainyte kad suzinot lietuviska verte?kaip parsisiust?per tarpininkus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2010 08 17, 13:52)
o is kiek dauginti kainyte kad suzinot lietuviska verte?kaip parsisiust?per tarpininkus? smile.gif

Dabar svaro kursas 4,2 Lt. Dar reikia nepamiršt pažiūrėt kiek siuntimas kainuoja, nes dažnokai būna, kad siuntimas brangiau gaunasi nei pats daiktas. Yra temų Internetinių parduotuvių skyrelyje kur galima viską išsiaiškinti apie persiuntimus, ten pasiskaičiau ir pati išbandžiau 4u.gif . Per tarpininkus kartą bandžiau, bet nuo užsakymo iki siuntinio gavimo 3 mėnesiai praėjo, be to nuolat reikėjo teirautis ir ieškoti kur tas siuntinys yra, kitaip būčiau visai negavus - tikrai nepatariu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 17, 14:14)
Dabar svaro kursas 4,2 Lt. Dar reikia nepamiršt pažiūrėt kiek siuntimas kainuoja, nes dažnokai būna, kad siuntimas brangiau gaunasi nei pats daiktas. Yra temų Internetinių parduotuvių skyrelyje kur galima viską išsiaiškinti apie persiuntimus, ten pasiskaičiau ir pati išbandžiau  4u.gif . Per tarpininkus kartą bandžiau, bet nuo užsakymo iki siuntinio gavimo 3 mėnesiai praėjo, be to nuolat reikėjo teirautis ir ieškoti kur tas siuntinys yra, kitaip būčiau visai negavus - tikrai nepatariu  schmoll.gif

aciu uz info 4u.gif o gal jus is ten ruosiates uzsisakyti? ax.gif
Atsakyti