Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės priežiūra

QUOTE(Valiera @ 2005 11 09, 11:12)
Nepirkit gariunietisku "puchavyku" is Turkijos ir nebus problemu su visokiais pukais. Beje, kai dabar striukiu kainos parduotuvese yra tikrai nebetokios kaip anksciau.

Kad cia ne nuo to priklauso, mano esprit striuke bet pukuojsi ir is vidaus ir is isores doh.gif Ir cia daug kas raso kad per siules reik ziuret kad neleistu bet kad pas mane ne per siules o tiesiog is bet kurios vietos per audini ziurek ir styro ju astrus plunksnagalys g.gif Manau kad nelabai cia yra ka padaryt, is pradziu gal nlb ir pastebejau - vienas kitas pukas islisdavo, bet kuo daugiau kartu buvo skalbta tuo labiau pradejo pukuotis, dabar ja rengiuos tik ant kokio naminio megztinio jei trumpam i parduotuve reikia nes kitaip prasikeikciau pukus berinkdama...
Atsakyti
Aš jau padariau išvadą-daugiau NEPIRKSIU pūkovikų.Va ir dabar ruošiuos pirkti ilgą šiltą striukę,bet prisiekiau sau,kad ir kokią gražią rasčiau-NE.
Geriau jau sintetiniu 'įdaru"
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2007 05 18, 10:58)
Su tais teniso kamuoliukais tai tiesa... Jie reikalingi tam, kad skalbiant pūkai nesukristų. Bent jau taip man auškino. Mano paltas taip pat leidžia pūkus. Ir iš vidaus, ir iš išorės. Įtariu, nieko nepakeisiu. Teks mest lauk.

Ka daryt??? As isskalbiau ant 30laipsniu savo pukine striuke skalbiankej ir pukai sukrito unsure.gif HELP ar dar galima ka nors padaryti, gal dziovykles pagalba kaip nors atgaivinti unsure.gif Neturiu ka detis??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2008 01 08, 08:04)
Ka daryt??? As isskalbiau ant 30laipsniu savo pukine striuke skalbiankej ir pukai sukrito  unsure.gif HELP ar dar galima ka nors padaryti, gal dziovykles pagalba kaip nors atgaivinti  unsure.gif Neturiu ka detis??? verysad.gif

Ar tik ne kartu skalbem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes man lygiai ta pati beda vakar nutiko, skalbiau pagal nurodymus ant etiketes, dabar turiu plonyte striuken uo lietaus su gelbejimo ratu is puku ties klubais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Taip pat noriu protingo patarimo, ar imanoma ta striuke reanimuoti.

Taip pat dar idomu, ar tas puku sukritimas yra brokas? Juk skalbiau taip kaip buvo nurodyta, be jokios saviveiklos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2008 01 08, 09:04)
Ka daryt??? As isskalbiau ant 30laipsniu savo pukine striuke skalbiankej ir pukai sukrito  unsure.gif HELP ar dar galima ka nors padaryti, gal dziovykles pagalba kaip nors atgaivinti  unsure.gif Neturiu ka detis??? verysad.gif

As irgi vyro pūkinę striukę vakar skalbiau skalbimo mašinoj biggrin.gif
Striukė buvo stora, o istraukiau irgi sukritusia ir ploną doh.gif
Dar nepuolu į paniką, kadangi vyro mama jau ja skalbė kažkada (rankom). Šį kartą atsisakė, kadangi daug pi***s reikia kedenant tuos pūkus kai padžiūna.
Taip kad laukia manęs šaunus darbelis grįžus namo g.gif Reiks bet kokiais būdais grąžint į ankstesnę padėtį, kitaip vyras nusivils jaunąja šeimininke tongue.gif

Taip kad, merginos, nenusiminkit - pūkų sukritimas į guzą yra įprastas dalykas....o padziuvus pūkams pulkit juos kedent. Sėkmės mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 01 09, 09:03)
As irgi vyro pūkinę striukę vakar skalbiau skalbimo mašinoj biggrin.gif
Striukė buvo stora, o istraukiau irgi sukritusia ir ploną  doh.gif
Dar nepuolu į paniką, kadangi vyro mama jau ja skalbė kažkada (rankom). Šį kartą atsisakė, kadangi daug pi***s reikia kedenant tuos pūkus kai padžiūna.
Taip kad laukia manęs šaunus darbelis grįžus namo  g.gif  Reiks bet kokiais būdais grąžint į ankstesnę padėtį, kitaip vyras nusivils jaunąja šeimininke  tongue.gif

Taip kad, merginos, nenusiminkit - pūkų sukritimas į guzą yra įprastas dalykas....o padziuvus pūkams pulkit juos kedent.  Sėkmės mums smile.gif

As jau saviske vakar nunesiau i Jogle.
Sake dar karta isskalbs tinkamu metodu ir ispus pukus karstu oru, zadejo reanimuoti striuke, tikiuosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 01 09, 10:11)
As jau saviske vakar nunesiau i Jogle.
Sake dar karta isskalbs tinkamu metodu ir ispus pukus karstu oru, zadejo reanimuoti striuke, tikiuosi tongue.gif

O kiek kainuos?
Vyro draugas tokią pat striukę nunešė i Joglę, tai nebuvo patenkintas rezultatu. Valyklos niekada negarantuoja, kad gaminys atgaus savo ušvaizdą, todėl ir baisoka ten nešt.
Atsakyti
Aš tai turbūt niekada nebepirksiu pūkinės striukės,nes vyrui buvom nupirkę visai nepigią ir gražią striukę,bet kai jis nusivilkdavo,tai vaizdelis būdavo nekoks,tarsi iš vištidės išlindęs blink.gif ,tai teko pirkti naują striukę,tai vaizdas visai gražus tapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 01 09, 11:19)
O kiek kainuos?
Vyro draugas tokią pat striukę nunešė i Joglę, tai nebuvo patenkintas rezultatu. Valyklos niekada negarantuoja, kad gaminys atgaus savo ušvaizdą, todėl ir baisoka ten nešt.

Kainuos 45 litus. Sake, kad bus gerai. Vis tiek nera ka prarasti, nes tokia kokia ji tapo po skalbimo nebutu nesiojama verysad.gif
Atsakyti
Isdziuvo striuke, truputi pakedenau, pakraciau ir gavosi kaip naujutele thumbup.gif
Bet manau ne visom striukem taip gautusi. Cia nord face labai kokybiska striuke ir tie pukai suskirstyti sektoriais, todel kiekvienam sektoriuje buvo savo gumuliukas, kuriuos buvo lengva paskirstyt. Jei sektoriu nebutu ir viskas sugriutu i viena guza - butu daug sunkiau. ax.gif
Atsakyti
Ir aš tą problemą turiu verysad.gif išlendu kaip iš vištidės doh.gif o gaila išmesti, nes brangiai mokėjo blush2.gif tai lieka tik tuos pūkus nusirankiot ir tiek blink.gif
Atsakyti
Kai skalbi pūkinę striukę skalbimo mašinoje, BŪTINAI reikia įdėti kartu su striuke ir du-tris teniso kamuoliukus. Kamuoliukai neduoda pūkams sukristi į vieną vietą, į pūkų gumyliukus. Ant vienos mano striukės priežiūros instrukcijos net buvo apie tai parašyta.
Turiu dvi pūkines striukes, pirktas toje pačioje parduotuvėje. Tai veina yra puiki net trečią nešiojimo sezoną (nors yra labai šviesi ir skalbiama gana dažnai), o iš kitos lenda pūkai iš vidaus. Taigi teisios tos merginos, kurios rekomenduoja labai atidžiai perkant striukę žiūrėti į pamušalo audinio kokybę.
Atsakyti