Įkraunama...
Įkraunama...

Stafilokokas

sveikos paneles.nezinau jau pas ka ir kreiptis gydytojai nieko nepadaro tyriausi vilniuje ir rado stafilokoka nes buvo labai stiprus skausmai pilvo apacioje,isskyros gelsvos, ir viduriavimas. dare antibiograma sitom bakterijom jautrus ;klindomicinas,gentomicinas ir amicacinas.Gydytoja skyre klindomicina sugeriau visa kursa doh.gif tai lyg ir nieko buvo, bet tepinelis rode uzdegima tada paskyre gentomicina leistis bet labai varo isskyras ir pilvo apacia skauda tik viduriavimas baigesi.Patarkit gal man nesileisti situ vaistu?gal kam taip buvo?patarkit fear.gif
Atsakyti
help cry.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 01 05, 21:34)

Nesinervuok lynkute, nežinau ka tai reiškia bet manau kad tai uždegimas leiskis tuo vaistukus turi padėti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O koks tas stafilokokas? Auksinis? Jei taip- oi sunku bus jį išvaryti... doh.gif
Atsakyti
nezinau ar auksinis kai dare iskyru paseli rado stafilokoka+3 bet nesake ar auksinis.
Atsakyti
Mano vyrui jau ketvirta karta uzauga votis, si karta nosyje,paskutini karta buvo ausyje. Istyre-stafilokokas. Labai bijau...ryt eisim pas gydytoja, nes istino lupa... Gal kam panasiai buvo unsure.gif Gal galite pasakyti ar tai labai pavojinga ar isgydoma ir nuo ko atsiranda verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu,gal dar kas susidure,ka patars,o per ginekologinius tyrimus gali rasti ta staffa fear.gif
Atsakyti
mano sesute gime po cernobylio sprogimo, turejo ji auksini stafilokoka, vos liko gyva verysad.gif bet jau seniai isgijusi,niekas kol kas nepasireiskia...komplikaciju nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2007 07 12, 15:19)
mano sesute gime po cernobylio sprogimo, turejo ji auksini stafilokoka, vos liko gyva verysad.gif  bet jau seniai isgijusi,niekas kol kas nepasireiskia...komplikaciju nebuvo..

O kaip tai susije blink.gif cernobilis ir stafilakokas?
Atsakyti
Mergaites pasidalinkit,gal kas daugiau zino smile.gif
Atsakyti
sveikos, ziema, ir as turejau sia bcila pasigavus ir tikrai nepradekite galvoti is kur jinai gali atsirasti. gali ir netgi nezinosit nuo ko ir kaip, nes si bakterija persiduoda net nuo prisilietimo,jei tik jusu imunine sistema silpna.
as turejau auksini stafilakoka. iskilo didele pulinga votis ir labai skausminga. sugeriau du kursus stipriu antibiotiku. tfiu tfu tikiuosi jo nebera, nes kaip ir nera is ko nustatyti ar jis liko organizme ar ne, nes nera is ko paimti paselio...
tikiuosi dingo.
Atsakyti
Ir man karts nuo karto atsirasdavo votys. Gėriau mielių tabletes, Doksiciklino tabl. kursą odos daktarė paskyrė, bet vistiek jos atsirasdavo. Pasidariau pasėlį antibiotiko gramai, išaugo auksinis stafilokokas. Kam buvo jautrus, pavartojau gerą kursą antibiotikų, gal jau kokie 6 metai votys nebelenda. Tik reikia visiems turėti omeny, kad antibiotikai labai suėda gerąją žarnyno mikroflorą, todėl atsiranda virškinimo negalavimai, viduriavimas ir t.t. Pvz. man ir mano sesei po bet kokių antibiotikų, įsimeta grybas lyt. org., teko flukanozolį dėl to vartoti (Diflukano kapsulę), todėl dabar antibiotikus geriu tik kai labai striuka būna. O žarnyno mikroflorai atstatyti labai geras iš Bionalio Flora Care - 8 dienų programa, tik brangokas, ir gerti geriau reikėtų jau po antibiotikų kurso, nes antibiotikai nušluoja viską, nors farmacininkai pvz. Lineksą reklamuoja, kad jis išlieka veiksmingas geriant kartu su antib.
Jei iš pasėlių išauginamas auksinis stafilokokas, reikia su ta infekcija kovoti, neleisti jai išplisti, paprastai atitaikius antibiotikus, pasveikstama. Jei sveikata nesitaiso, būtina pasėlius kartoti ir toliau gydytis. Pavojingiausia turbūt, kai jis išauginamas iš kraujo, taip pat labai pavojingas naujagimiams, iš bet kur jį beišaugintų. Sveikit merginos smile.gif
Atsakyti