Ir man karts nuo karto atsirasdavo votys. Gėriau mielių tabletes, Doksiciklino tabl. kursą odos daktarė paskyrė, bet vistiek jos atsirasdavo. Pasidariau pasėlį antibiotiko gramai, išaugo auksinis stafilokokas. Kam buvo jautrus, pavartojau gerą kursą antibiotikų, gal jau kokie 6 metai votys nebelenda. Tik reikia visiems turėti omeny, kad antibiotikai labai suėda gerąją žarnyno mikroflorą, todėl atsiranda virškinimo negalavimai, viduriavimas ir t.t. Pvz. man ir mano sesei po bet kokių antibiotikų, įsimeta grybas lyt. org., teko flukanozolį dėl to vartoti (Diflukano kapsulę), todėl dabar antibiotikus geriu tik kai labai striuka būna. O žarnyno mikroflorai atstatyti labai geras iš Bionalio Flora Care - 8 dienų programa, tik brangokas, ir gerti geriau reikėtų jau po antibiotikų kurso, nes antibiotikai nušluoja viską, nors farmacininkai pvz. Lineksą reklamuoja, kad jis išlieka veiksmingas geriant kartu su antib.
Jei iš pasėlių išauginamas auksinis stafilokokas, reikia su ta infekcija kovoti, neleisti jai išplisti, paprastai atitaikius antibiotikus, pasveikstama. Jei sveikata nesitaiso, būtina pasėlius kartoti ir toliau gydytis. Pavojingiausia turbūt, kai jis išauginamas iš kraujo, taip pat labai pavojingas naujagimiams, iš bet kur jį beišaugintų. Sveikit merginos