QUOTE(burbanti @ 2010 07 14, 12:19)
Va dabar jus man pasakykit :kuri didesne ku...va ?Ta ,kuri dulkinas su vyru kiekviena diena ar ta kuri dulkinas su juo karta i menesi,i kelis menesius ?
Ta, kuri ardo šeimą, ir ta, kuri turėdama savo šeimą, problemas su subine sprendžia. O dėl dulkinimosi esi teisi, dėl termino - normalūs žmonės mylisi, o niekšai ir k*** nesugeba mylėti, tai ir dulkinasi.
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 13, 11:51)
Na neveltui visos meilužės k***s. Tikrai. O autorei linkiu stiprybės. Skirtis teks. Bet aš tikiu, kad dar sutiksi tavęs vertą žmogų. Niekšo, kuriam k***a svarbiau nei šeima, svarbiau nei vaikai, tavęs nevertas. Nei vienos tavo ašarėlės. Laikykis. Nors ir nepažįstu tavęs, likiu visa ko geriausio. 

o tas vyras kas?

QUOTE(Moonte @ 2010 07 08, 00:21)
Merginos, na nenoriu as pilti alyvos i ugni, bet... Ar tikrai galvojate, kad vyrai ilgai gyvenantys atskirai, ne seimoje, neturi lovos drauges...
Nezinau, bet pries isleisdamos vyrus i uzsieni, manyciau, kiekviena turi susivokti, kad toks variantas yra net labai itiketinas, kad sventa vieta ilgai tuscia nebuna, ypac kai dabar seksas tai taspats, kas nusispjauti, neikas nenori saves varzyti.
Del jo vaidybos. O kas jums trukdo ne vaidinti, o jau pradeti gyventi be jo, myleti save. Tai jis kvailys, o ne jus, kad prarado tokia saunia moteriske, leidzia savo gyvenima tvarkyti meiluzei. Ir pagaliau, ne jo ir ne jos/meiluzes reikalas jums nurodineti, kaip gyventi, kur linksmintis ir t.t.. Jis gi jusu neklause, ar gali isitaisyti meiluze... Pries jam atvaziuojant issipustykite, lai jam zandikauliai atvimpa, bet jus esate kaip eksponatas muziejuje, ziureti galima, bet rankomis liesti nevalia. Iki skyrybu, geriau paluketi su draugo paieska, nes jums tai gali skausmingai atsiliepti skyriantis. O siaip, ne karo metas, vyru susirasit, tik nedarykite tu paciu klaidu.
Nezinau, bet pries isleisdamos vyrus i uzsieni, manyciau, kiekviena turi susivokti, kad toks variantas yra net labai itiketinas, kad sventa vieta ilgai tuscia nebuna, ypac kai dabar seksas tai taspats, kas nusispjauti, neikas nenori saves varzyti.
Del jo vaidybos. O kas jums trukdo ne vaidinti, o jau pradeti gyventi be jo, myleti save. Tai jis kvailys, o ne jus, kad prarado tokia saunia moteriske, leidzia savo gyvenima tvarkyti meiluzei. Ir pagaliau, ne jo ir ne jos/meiluzes reikalas jums nurodineti, kaip gyventi, kur linksmintis ir t.t.. Jis gi jusu neklause, ar gali isitaisyti meiluze... Pries jam atvaziuojant issipustykite, lai jam zandikauliai atvimpa, bet jus esate kaip eksponatas muziejuje, ziureti galima, bet rankomis liesti nevalia. Iki skyrybu, geriau paluketi su draugo paieska, nes jums tai gali skausmingai atsiliepti skyriantis. O siaip, ne karo metas, vyru susirasit, tik nedarykite tu paciu klaidu.
va koks puikus patarimas,puiku kad yra sauniu moteru,kurios duoda geru patarimu

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 14, 13:38)
Ta, kuri ardo šeimą, ir ta, kuri turėdama savo šeimą, problemas su subine sprendžia. O dėl dulkinimosi esi teisi, dėl termino - normalūs žmonės mylisi, o niekšai ir k*** nesugeba mylėti, tai ir dulkinasi.

QUOTE(burbanti @ 2010 07 14, 19:26)
O ne, pasileidėlė supratimo apie tai neturi. Ji nesugeba nieko jausti, mylėti, ir pasimylėjimas jai svetimas.
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 14, 19:31)
O ne, pasileidėlė supratimo apie tai neturi. Ji nesugeba nieko jausti, mylėti, ir pasimylėjimas jai svetimas.

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 07 14, 22:23)
Juokis, negaila.

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 15, 10:25)
as net nesigincysiu,kiekvienas pagal save sprendzia

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 07 15, 11:40)
Realiai tai esu girdėjusi keistus dalykus, kad eiti kairėn kai kuriem normalu. Kad paskui vėl būti po vienu stogu po to, kai pabuvojai skuduriukas, ir vis tiek toliau gyveni. Girdėjau apie tai, bet sveiku protu man tai nesuvokiama. Juk būtiniausiai vėl išduos.
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 15, 13:40)
Realiai tai esu girdėjusi keistus dalykus, kad eiti kairėn kai kuriem normalu. Kad paskui vėl būti po vienu stogu po to, kai pabuvojai skuduriukas, ir vis tiek toliau gyveni. Girdėjau apie tai, bet sveiku protu man tai nesuvokiama. Juk būtiniausiai vėl išduos.
na ko cia nesuprast,kiekvienas gyvena kaip jam patinka..

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 07 15, 21:54)
na ko cia nesuprast,kiekvienas gyvena kaip jam patinka..
Jus juk gyvenat kaip norite ir esat laiminga,tai va kiti gyvena irgi pagal save...
kiekvienam savo lovys 

Aš nesupratu to gyvenimo stiliaus, nesuvokiu, bet žinau, kad taip yra. Pvz. kaip galima atleisti išdavystę ir toliau gyventi, kai buvai pažeminta (-as) ir pan. Kaip galima manyti, kad ėjimas kairėn yra norma. Mano protas šito nesuvokia, iš karto tam ima priešinti. Bet, kaip rašote, yra, kam toks gyvenimo stilius laimė. Na, tegul taip ir būna. Juk kažkas ir sado_mazo mėgsta