Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

Dideliausi sveikinimai mitienei ir galvojanti wub.gif Sveikatytes jusu kleckiukams.

As va irgi jau prie galo, nors pirmaji suneli skatino po 2 svaiciu pernesiojimo, turiu kazkodel itarimu, kad sis i pasauli labiau skuba, nes jau ir galvyte i dubeni nusileido ir kas vakara tokie paruosiamieji uzeina, kad nezianu kur detis, bet va nereguliareja jie ir nors tu ka, jau pavargau nuo tokios laukimo busenos, su pirmu kazkaip nieko panasaus nebuvo blink.gif tai vis galvoju gal si karta anksciau pagimdysiu g.gif Jau ir noretusi wub.gif
Atsakyti
Aš su tais maudimais, spaudimais ir visokiais kitokiais jausmeliais jau mėnesį vaikštau. Bet kaip nestiprėja ir nereguliarėja taip ir vaikštau. Jau kaip pavargau. Ir prie to skausmelio jau pripratau
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2010 07 29, 18:01)
Sveikos,

Prasinešu, kad jau nebesu 2in1, liepos 20 diena išvažiavau gimdyti nuvykau be jokiu normaliu skausmu, taciau maude reguliariai, patikrinus atsidarymas buvo 5cm, po pusvalandzio jau visi 8cm, tad gimdžiau netrukus  bigsmile.gif  atvykom į gimdyklą 15,40 o 18,30 jau sunus buvo man ant krutines  wub.gif  viskas vyko greitai sklandžiai, o kas žinot tas aparatas, kur saremius ir vaiko tonusus matuoja tai man saremiai nesiekė daugiau 18  blink.gif  kai mano drauge atvyko su 3cm atsidarymu ir jai jau rode 80  unsure.gif  tai galima sakyti esu laiminga motera nes gimdymo skausmu kaip ir nepatyriau  ax.gif

Justukas gime 3490g ir 52cm  wub.gif  esam sveiki gražūs ir jau apsipratę namie, aisku sesei šioks toks šokas, žiauriai reikalauja dėmesio, na bet ką jau padarysi, tenka plėšytis  doh.gif

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Del to aparato,tai man paciai buvo labai keista...Visad stebejau,tai net issigandau,kai per stipru saremi pasieke 240,bet man cia jau atrode nerealu,o kai suleido Epiduro viskas susinormalizavo iki 20-30...Labai pasiseke,jei lengvas gimdymas buvo,dar karta didziausi sveikinimai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mitiene @ 2010 07 29, 16:00)
Nelaukit jokiu vandenu ar dar  kazko rolleyes.gif Nuvaziavom sestadieni,nes kamstis isejo,tai du daktarai ziurejo ir isleido namo,sake,kad dar tri dienas galiu but rami.Nuvaziavom i gamta su seima ir vos spejom,nes saremiai is kart prasidejo kas 5min,kas 4min ir kai nuvaziavom vel i gimdymo namus,tai atsidarymas buvo 6cm ir kol uzpilde dokumentus,kol persirengiau,kol daktaras atejo i operacine,tai vyras koridoriuje jau kviete pagalbos,nes apsivyniojas vaikutis kakliuka viksrele buvo ir dvi stangos-leliukas ir ant krutines mano mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif Saunu,kad viskas taip greitai ivyko mirksiukas.gif Bukit sveiki drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga741 @ 2010 07 28, 05:13)
Paneles patarkit smile.gif ar jus nebijote, kad vandenys nubegs kokioj viesioj vietoj biggrin.gif Mane tas klausimas kankina ziauriai. Pvz sedziu kokiam banke ir nubega, arba kokiam akropoly smile.gif Tik sedziu ir galvoju visokias nefainas situacijas...

Na man nubego namie,kol su draugemis pliurpiau doh.gif Nieko baisaus neivyko,bet viesoje vietoje butu buve sakes,nes vandenu turejau daug...Jie neisbego iskart,bet nebloga srove tekejo...Nors ligonine salia,bet pasiekti jos sausai nepavyko,3 dideli paketai(naudojami po gimdymo) buvo pilni,kelnes iki keliu slapios... blink.gif Daktaras sake gali buti iki 2,5 litro vandenu,tad geriau jau visa tai ivyktu namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2010 07 29, 20:01)
Sveikos,

Prasinešu, kad jau nebesu 2in1, liepos 20 diena išvažiavau gimdyti nuvykau be jokiu normaliu skausmu, taciau maude reguliariai, patikrinus atsidarymas buvo 5cm, po pusvalandzio jau visi 8cm, tad gimdžiau netrukus  bigsmile.gif  atvykom į gimdyklą 15,40 o 18,30 jau sunus buvo man ant krutines  wub.gif  viskas vyko greitai sklandžiai, o kas žinot tas aparatas, kur saremius ir vaiko tonusus matuoja tai man saremiai nesiekė daugiau 18  blink.gif  kai mano drauge atvyko su 3cm atsidarymu ir jai jau rode 80  unsure.gif  tai galima sakyti esu laiminga motera nes gimdymo skausmu kaip ir nepatyriau  ax.gif

Justukas gime 3490g ir 52cm  wub.gif  esam sveiki gražūs ir jau apsipratę namie, aisku sesei šioks toks šokas, žiauriai reikalauja dėmesio, na bet ką jau padarysi, tenka plėšytis  doh.gif

Sveikinu,
man jau terminas praejas ir jokiu pozymiu smile.gif
Atsakyti
Terminas praejes jau kaip 6 dienos o nieko nejauciu... Gimdoskaklelisvisai nepasiruoses ir mano lelyte visai neskuba pas mane... verysad.gif
Atsakyti
Na mano gimdymo terminas - rytoj biggrin.gif
Jauciuosi, kaip ir anksciau neblogai ax.gif
Tiesa ryte buvau truputi issigandusi, nes pamaniau, kad jau vandenys pradejo begt unsure.gif tokios skaidrios isskyros, o gausa kaip per menesines blink.gif viena karta sedant ant tuliko isbego, o po keliu valandu vaikstant blush2.gif isidejau iklota (toki mazyti, kasdienai) ir po to nieko, sausa tongue.gif Tai jau nusiraminau, kad ne vandenys ir laukiu toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va man su pirmu taip pat buvo, terminas atejo ir praejo, o pozymiu kazkokiu nebuvo, teko skatinti, uztat dabar viskas kitaip, kazkaip dar 2 savaites o jau visa savaite kaip kartojasi skausmingi saremiai, bet niekaip iki galo neuzsiveda visas procesas sad.gif jau sindi ir is ryto pabudau nes skaudejo nugara, jau manau viskas, sindi tai jau tikrai ... o va ir vel praejo ir laukiu toliau g.gif kazkaip idomiai, galvojau sita kleckiuka ir pernesiosiu kaip ir pirmaji, o panasu kad gal ir anksciau, o gal ir ne, nu esu is tikruju visai pasimetus su tais pojuciaus. Galvojau antras nestumas bus viskas aisku ir jau praeita, o nieko panasaus, tas laukimas pats baisiausias smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi visi terminai peržengti. Šiandien dar diena, kada turiu gimdyt pagal ekoskopą. Pojūčių daug, o reguliarumo ir užsivedusio proceso - pšššš... Tas laukimas kaip laukimas, bet labai pavargau. Vis dėl to pakankamai sunku nėštumo gale.
Šiandien mažoji paryčiais taip baladojosi: kokias dvi valandas ir be perstojo. O dabar vėl skauda nugarą, atrodo, kad tuoj tuoj kažkas sprogs. Plius lyg ir pilvas kietėja. Bet vėl - nieko reguliaraus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanty: 01 rugpjūčio 2010 - 10:43
QUOTE(Rima.k @ 2010 07 31, 19:30)
Na mano gimdymo terminas - rytoj  biggrin.gif
Jauciuosi, kaip ir anksciau neblogai  ax.gif 
Tiesa ryte buvau truputi issigandusi, nes pamaniau, kad jau vandenys pradejo begt  unsure.gif tokios skaidrios isskyros, o gausa kaip per menesines  blink.gif  viena karta sedant ant tuliko isbego, o po keliu valandu vaikstant  blush2.gif isidejau iklota (toki mazyti, kasdienai) ir po to nieko, sausa  tongue.gif  Tai jau nusiraminau, kad ne vandenys ir laukiu toliau  mirksiukas.gif

labukas , man tas pats, esu pasimetusi, mat po sauksta man teka kzk lyg vandenys jau savaite, terminas pirmadieni:(
Papildyta:
QUOTE(jolanty @ 2010 08 01, 11:43)
Pas mane irgi visi terminai peržengti. Šiandien dar diena, kada turiu gimdyt pagal ekoskopą. Pojūčių daug, o reguliarumo ir užsivedusio proceso - pšššš... Tas laukimas kaip laukimas, bet labai pavargau. Vis dėl to pakankamai sunku nėštumo gale.
Šiandien mažoji paryčiais taip baladojosi: kokias dvi valandas ir be perstojo. O dabar vėl skauda nugarą, atrodo, kad tuoj tuoj kažkas sprogs. Plius lyg ir pilvas kietėja. Bet vėl - nieko reguliaraus.

sveikute, man pilva irgi jau kietokas, ale nieko nevyksta, nesuprantu,......nei paruosiamu saremiu nera, nei maudimo.....negi dar dvi sav teks laukt:)
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į nesulaukiančiųjų pabaigos mamyčių plepesius smile.gif . Vis paskaitinėdavau jūsų pokalbius apie neskubančius vaikiukus, ale nemaniau, kad ir man teks tokia dalia. Terminas pagal echo buvo liepos 29, pagal mm - ryt, o kleckiuko kaip nėr, taip nėr. Jau išvargino tas laukimas siaubingai. Pirmąją gimdžiau iki termino, tai maniau, kad ir dabar lengvai apsisuksiu, o še tau verysad.gif . Tiesa, gimdos susitraukimus jaučiu jau savaitę, bet kad taip jie ir neįsibėgėja...
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 08 01, 16:02)
Jungiuosi ir aš į nesulaukiančiųjų pabaigos mamyčių plepesius  smile.gif . Vis paskaitinėdavau jūsų pokalbius apie neskubančius vaikiukus, ale nemaniau, kad ir man teks tokia dalia. Terminas pagal echo buvo liepos 29, pagal mm - ryt, o kleckiuko kaip nėr, taip nėr. Jau išvargino tas laukimas siaubingai. Pirmąją gimdžiau iki termino, tai maniau, kad ir dabar lengvai apsisuksiu, o še tau  verysad.gif . Tiesa, gimdos susitraukimus jaučiu jau savaitę, bet kad taip jie ir neįsibėgėja...

Sveikinam prisijungus prie 6io klubo smile.gif. Pas mane panaši situacija. Pagal mm buvo liepos 29d., echoskopas rodo šiandieną - rugpjūčio 1d. Taip pat stebiu daug požymių, bet mažiukė dar neskuba. Jei ne tas nuovargis, galėčiau ramiai laukti, nes dvi savaitės po termino yra normalu.
Atsakyti
O tai kaip būna po 40 sav? tiesiog vaikštai ar į ligoninę guldo? nuo ko čia priklauso g.gif mano visi terminai baigiasi šiandien, ryt einu pas gydytoją sad.gif
Atsakyti