Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(maskanyte @ 2010 09 16, 07:20)
Nezinau ar tau pades, bet man gine tokiu atveju buvo patarus lysti po siltu dusu, man padedavo. Pabandyk gal ir tau pades 4u.gif

Aciu uz patarima 4u.gif Vakar kaip tik vakare sakiau palysiu po dusiuku ir susitvarkysisu visas depiliacijas, saku mazu ka, ir nueme visus skausmukus. thumbup.gif Tai tikrai suveike. Bet va si ryta vel spazmavo g.gif bet dabar lyg ir gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 09 16, 09:03)
Aciu uz patarima  4u.gif Vakar kaip tik vakare sakiau palysiu po dusiuku ir susitvarkysisu visas depiliacijas, saku mazu ka, ir nueme visus skausmukus.  thumbup.gif Tai tikrai suveike. Bet va si ryta vel spazmavo  g.gif bet dabar lyg ir gerai.  biggrin.gif

Taip ir reikia pasitikrinti ar saremiukai tikri ar tie paruosiamieji. Arba silta vonia, dusas arba dar pasivaiksciojimas. Ir jei skausmai nepraeina tik stipreja tuo met jau tikrai reikia i ligonine, o jei saremiai paruosiamieji, tai tada skausmas turetu praeiti.
Atsakyti
Su tais paruosiamaisiais tai ka as zinau, vakar taip kelis kartus pilvuka sutrauke, kad blink.gif bet neskaudziai o tiesiog jis pasidare toks kietas, paskui vel atleido ir viskas, dar nakti kelis kart pasikartojo, ir siandien pora kart buvo, cia gal irgi paruosiamieji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 09 15, 22:02)
SVeikos. As siandien sunerimau, man nuo 4 iki pat 8vakaro taip skaniai spazmavo, tai net skaiciavau. Tai budavo kas 3min, kas 12 kas 5min, tokie nereguliarus, bet vis stiprejo, po to atslugo.  karsta.gif Nes mums dar ankstoka gimti.  unsure.gif O be to turiu daug reikalu iki spalio 1d. po to jau galiu ir gimdyt.  biggrin.gif Su pirma nieko panasaus nesu turejusi  schmoll.gif Ir MB pastebejo,kad pilvelis pasmuko zemiau. Nu bijau as to gimdymo kaip kokio velniuko. Kuo arciau ta diena, tuo man baisiau. O pas gine tik kita penktadieni. O dar plius natras gimdymas sako viskas greiciau, tai bijau namuose pagimdyt.  doh.gif

Gal del to ir skaudena, kad smunka zemyn viskas.Man panasiai praeita savaite buvo, tai kaip bebutu keista, MB irgi pastebejo, kad pasikeite pilvuko formos ax.gif Po to praejo ir stai dar savaicike nesioju sau.
Po pasivaiksciojimu arba per juos uzeina sukietejimai ir toks veriantis skausmas kur gimdos kaklelis toj vietoj, tai kazkaip net dziaugiuos, matyt atsidarineja.Ryt pas daktare, idomu ka pasakys, kaip ten musu reikalai blush2.gif Matyt kol visu reikalu mamytes nepasidaro, leliukai neskuba gimti lotuliukas.gif As vyrui sakiau, kol neparnes lovytes is rusio, tol negimdysiu...matyt mazylis irgi laukia, kol viskas bus 100% paruosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 16, 16:04)
Su tais paruosiamaisiais tai ka as zinau, vakar taip kelis kartus pilvuka sutrauke, kad blink.gif bet neskaudziai o tiesiog jis pasidare toks kietas, paskui vel atleido ir viskas, dar nakti kelis kart pasikartojo, ir siandien pora kart buvo, cia gal irgi paruosiamieji g.gif

Nezinau bet man irgi taip buna. Tik nepasakyciau kad skauda, tik kad tas pilvo tempimas nemaloniai maudziantis. O siandien tai man vis maudzia pivo ir nugaros apacia, lygiai taip pat kai anksciau skasmingos menesines budavo. Bet tai irgi ne saremiai g.gif . Net kartais nesuprantu kas cia vyksta, zinau kad neskauda taip, tai dar negimdau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 16, 16:33)
Gal del to ir skaudena, kad smunka zemyn viskas.Man panasiai praeita savaite buvo, tai kaip bebutu keista, MB irgi pastebejo, kad pasikeite pilvuko formos  ax.gif Po to praejo ir stai dar savaicike nesioju sau.
Po pasivaiksciojimu arba per juos uzeina sukietejimai ir toks veriantis skausmas kur gimdos kaklelis toj vietoj, tai kazkaip net dziaugiuos, matyt atsidarineja.Ryt pas daktare, idomu ka pasakys, kaip ten musu reikalai  blush2.gif Matyt kol visu reikalu mamytes nepasidaro, leliukai neskuba gimti  lotuliukas.gif As vyrui sakiau, kol neparnes lovytes is rusio, tol negimdysiu...matyt mazylis irgi laukia, kol viskas bus 100% paruosta  biggrin.gif

Mazyliai jaucia kada jau yra labai laukiami, jei dar neviskas paruosta, tai ir neskuba biggrin.gif . Lauksim ziniu rytoj 4u.gif Gal jau bus koks kaklelio prasidarymas ax.gif
Atsakyti
Gerai, kam ryt pas gine, o va man laukti iki 24d. sake tada jau ziures ir ims streptokoko tyrima. Na sakiau MB turiu tokia nuojauta, jei iki 20d. isnesiosiu tai ramiai ir spalio 14d. sulauksiu. Nezinau kodel bet va taip jauciu. doh.gif Ziuresim ar mano nuojauta pasitvirtins? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 09 16, 18:16)
Gerai, kam ryt pas gine, o va man laukti iki 24d. sake tada jau ziures ir ims streptokoko tyrima. Na sakiau MB turiu tokia nuojauta, jei iki 20d. isnesiosiu tai ramiai ir spalio 14d. sulauksiu. Nezinau kodel bet va taip jauciu. doh.gif Ziuresim ar mano nuojauta pasitvirtins? g.gif  bigsmile.gif

O kiek tau tada bus savaičių? Nes streptokoko tyrimas imamas apie 35-36 sav. Jei tau tiek, tai leliukui dar ankstoka smile.gif
Vis seku šią temą ir laukiu, kuri sekanti pasigirs nauju džiaugsmeliu smile.gif Kiek pamenu, tai po manęs niekas ir negimdė. O nugaros apačią man pradėjo mausti kelias dienas prieš gimdymą. Tai tikrai artėjančio požymis smile.gif
O mums labai gerai smile.gif Kipras labai geras kūdikėlis, leidžia naktim pamiegoti ir dienom pailsėti smile.gif Tik vakar sukią dienelę turėjau, nes mažiukui bambytė nukrito, tai jam tikriausiai skaudėjo. Bet šiandien vėl gerai, miega visą dieną, būna, kad išmiega ir po 5 val! Pieno daug, tuštinuosi irgi be problemų. O užvakar jau galvojau, kad jaučiuosi kaip negimdžius smile.gif Nieko neskauda, tik kad truputį pakraujuoju, ir tai beveik tik kai mažiukas valgo. Visom linkėčiau tokio gimdymo (nors būna ir lengvesnių), tokių leliukų ir tokio pasitikėjimo savimi (tikriausiai jis įgyjamas po pirmo vaikiuko) wink.gif
Vakar vyras jau užrašė į du darželius. Tai kuris mum nepriklauso pagal gyv.vietą, bet dukrytė kurį lanko, esam 32 sąraše, o tame, kur priklauso - 43 sad.gif Kaži kaip čia pasiseks papulti po 2 m.
Mamytės, patarimas - kol dar turit laiko, pasidairykit darželių ir kai tik turėsit gimimo liudijimą, siųskit vyrus užrašyti, nes ir taip jau mūsų brangenybės gimsta metų pabaigoj, tai automatiškai nebebūsit sąrašų viršuj.
Atsakyti
Mums jau bus 37 sav. ir 3d. kai darys ta tyrima. doh.gif Tai ziuresim. O del darzeliu tai situacija tokia, jei tavo vaikas lanko darzeli tai i ta pati darzeli tu gauni pirmenybe. Aisku patys pirmenybe gauna soc. remtini vaikai, o po to to darzelio vaikiku broliukai ar sesutes, o tik tada kiti. Bent mums taip direktore aiskino.Tai gal kaip nors pateksim ax.gif
Atsakyti
Na siandien ir as varau pas G, nes nebesuprantu kas darosi, vakar vakare kelis kart taip skaudziai ir tolygiai skaudeno nugara ir papilve, kad jau net laika tarpuose skaiciuot pradejau, taigi vakareli parasysiu, ka sake mano gin. ydomu kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 09 16, 20:04)
O kiek tau tada bus savaičių? Nes streptokoko tyrimas imamas apie 35-36 sav. Jei tau tiek, tai leliukui dar ankstoka smile.gif
Vis seku šią temą ir laukiu, kuri sekanti pasigirs nauju džiaugsmeliu smile.gif Kiek pamenu, tai po manęs niekas ir negimdė. O nugaros apačią man pradėjo mausti kelias dienas prieš gimdymą. Tai tikrai artėjančio požymis smile.gif
O mums labai gerai smile.gif Kipras labai geras kūdikėlis, leidžia naktim pamiegoti ir dienom pailsėti smile.gif Tik vakar sukią dienelę turėjau, nes mažiukui bambytė nukrito, tai jam tikriausiai skaudėjo. Bet šiandien vėl gerai, miega visą dieną, būna, kad išmiega ir po 5 val! Pieno daug, tuštinuosi irgi be problemų. O užvakar jau galvojau, kad jaučiuosi kaip negimdžius smile.gif Nieko neskauda, tik kad truputį pakraujuoju, ir tai beveik tik kai mažiukas valgo. Visom linkėčiau tokio gimdymo (nors būna ir lengvesnių), tokių leliukų ir tokio pasitikėjimo savimi (tikriausiai jis įgyjamas po pirmo vaikiuko) wink.gif
Vakar vyras jau užrašė į du darželius. Tai kuris mum nepriklauso pagal gyv.vietą, bet dukrytė kurį lanko, esam 32 sąraše, o tame, kur priklauso - 43 sad.gif Kaži kaip čia pasiseks papulti po 2 m.
Mamytės, patarimas - kol dar turit laiko, pasidairykit darželių ir kai tik turėsit gimimo liudijimą, siųskit vyrus užrašyti, nes ir taip jau mūsų brangenybės gimsta metų pabaigoj, tai automatiškai nebebūsit sąrašų viršuj.

Saunu kad jums viskas gerai thumbup.gif . Na po taves tikrai dar niekas negimde, visos gyvenam tik laukimo nuotaikomis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raketa @ 2010 09 17, 07:03)
Na siandien ir as varau pas G, nes nebesuprantu kas darosi, vakar vakare kelis kart taip skaudziai ir tolygiai skaudeno nugara ir papilve, kad jau net laika tarpuose skaiciuot pradejau, taigi vakareli parasysiu, ka sake mano gin. ydomu kaip cia bus g.gif

Lauksim naujienu 4u.gif Smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 09 01, 01:57)
Aš irgi dar vaikštau arbūzą prarijus smile.gif
Kažkur silwer dingus???
Nepadeda man nei gydytojų apžiūros, nei šampanas, nei ananasas, nei kamuolys, nei namų tvarkymasis, nei seksas, nei nuolatinis laipiojimas laiptais name aukštyn žemyn, nei užuolaidų kabinimas, nei didelių stiklų valymas, nei pora šiltų vonių (nors po jų naktys sarėmiavo)... Užsispyręs lelius smile.gif
O dar šiandien atšventėm vyro 30 m. jubiliejų - taip ramiai, bet kiek man ruošimosi buvo ir namų tvarkymo! Dar buvau likus be vandens, tai ir nervų pakainavo... Bet pasisėdėjimas praėjo linksmai su cepelinais smile.gif ir mišrainėm, ir kitom mano ruoštom vaišėm smile.gif
Beje, po vakarykščio vyro palepinimo lovoje (nors kaži ar čia būtų galima priskirti lepinimui), šiandien pasirodė nemažai išskyrų, tokių tąsių. Sakau, gal čia tas gleivių kamštis išėjo. Niu bet šiandien taip nusikaliau, kad ir pilvą jau buvo užėję mausti ir dabar vos kojas pavelku. Einu gult jau.
Labų wink.gif

Sveikutes . 4u.gif pagimdziau rugpjucio 28d . 03:25 Berniuka 3880g. 55cm. Grizom namo tiktai rugsejo 13d verysad.gif nes leliukas turejo igimta infekcija .
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2010 09 17, 14:25)
Sveikutes . 4u.gif  pagimdziau rugpjucio 28d . 03:25 Berniuka 3880g. 55cm. Grizom namo tiktai rugsejo 13d  verysad.gif  nes leliukas turejo igimta infekcija .

O varge verysad.gif . Na bet manau jau dabar viskas gerai, kad namuciuose jau? rolleyes.gif Ir kokia ten infekcija? Nuo ko jinai?
Atsakyti