Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

Jau grizau is gydytojos...Nu net nustebom, tiek saugojom, bijojom ir ruosemes anksciau laiko gimdyti, o mazulis net neketina tongue.gif Nors pilvukas vis dazniau skaudziai pakietineja, bet atrodo dar turim rezerva bent iki spalio ax.gif Nesitikejau, kad taip ilgai pavyks isnesioti... blush2.gif Vyras isvis issiziojo, jau taip kasdien tikejosi, kad JAU, tai sako dabar dar taip atrodo daug laukti liko doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na as jau gyvenu laukimo nuotaika. Buvau pas G tai echoskopu pasiziurejo ir sako, kad pagal echo tai jau kaip ir prasideda gimdymas, bet kai patikrino ant lektuvo sako, kad kaklelis visai neprasidares, kad nieko nesutrumpejes, taciau leliukas jau visai zemai ir net labai smarkiai isitaises, nu ten jau isistates doh.gif Taigi kadangi dabar antras vaikiukas, tai ji man pasake, jog savojo dziaugsmelio tikrai neislaikysiu dvi savaites schmoll.gif Na o kai pasakiau savo vyrui sia naujiena jis pasake, kad vajei kaip greit, bet ir kartu apsidziauge 4u.gif Na o as ir dabar rasau kai pilvuka ir nugaryte skaudena, net nezinau ar cia kazkas i ta puse, ar dar iki ryto istempsiu, o gal dar ir ilgiau rolleyes.gif
Atsakyti
Raketa lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 17, 17:38)
Jau grizau is gydytojos...Nu net nustebom, tiek saugojom, bijojom ir ruosemes anksciau laiko gimdyti, o mazulis net neketina  tongue.gif Nors pilvukas vis dazniau skaudziai pakietineja, bet atrodo dar turim rezerva bent iki spalio ax.gif Nesitikejau, kad taip ilgai pavyks isnesioti...  blush2.gif Vyras isvis issiziojo, jau taip kasdien tikejosi, kad JAU, tai sako dabar dar taip atrodo daug laukti liko  doh.gif

Tai labai gerai, kuo labiau vaikutis issivystes ir ilgiau pabuvojes pilvelyje tuo geriau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raketa @ 2010 09 17, 21:59)
Sveikutes 4u.gif na as jau gyvenu laukimo nuotaika. Buvau pas G tai echoskopu pasiziurejo ir sako, kad pagal echo tai jau kaip ir prasideda gimdymas, bet kai patikrino ant lektuvo sako, kad kaklelis visai neprasidares, kad nieko nesutrumpejes, taciau leliukas jau visai zemai ir net labai smarkiai isitaises, nu ten jau isistates doh.gif Taigi kadangi dabar antras vaikiukas, tai ji man pasake, jog savojo dziaugsmelio tikrai neislaikysiu dvi savaites schmoll.gif Na o kai pasakiau savo vyrui sia naujiena jis pasake, kad vajei kaip greit, bet ir kartu apsidziauge 4u.gif Na o as ir dabar rasau kai pilvuka ir nugaryte skaudena, net nezinau ar cia kazkas i ta puse, ar dar iki ryto istempsiu, o gal dar ir ilgiau rolleyes.gif

Na va kaip jums greitai cia viskas vyksta smile.gif
Atsakyti
Nu labas rytas mergytes, as vis dar su pilveliu, o naktele irgi ramiai praejo, taigi alermas kolkas atsaukiamas lotuliukas.gif O kokios jusu savijautos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raketa: 18 rugsėjo 2010 - 06:10
Labas rytas. Nu ir naktis verysad.gif Apie 11 val. uzluzau pabudau 12 doh.gif nemiga kankino iki pat 4 ryto, dar gerkle ziauriai skaudejo, kad geriau arbata po arbatos. Galu gale nuo taip 12.30 prasidejo gimdos susitraukimai, bet kas idomiausiai man neskauda, bet taip sukieteja ir taip kas 10 min. po to vis mazejo ir mazejo tarp ju laikas doh.gif Galiausiai kas 6 min. pradejo kartotis. Atsiguliau i lovyte 4 kazkas, tada ir nugaryte skaudet pradejo, bet miegelis savo padare. Tai pabudau po 7.15 ir vel kas kart sukieteja pilvelis, bet jau kartais ir suskausta. doh.gif Na ziuresim kaip cia bus. Dukryte sako broliukas ateis sekmadieni doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 09 18, 08:13)
Labas rytas. Nu ir naktis  verysad.gif Apie 11 val. uzluzau pabudau 12  doh.gif nemiga kankino iki pat 4 ryto, dar gerkle ziauriai skaudejo, kad geriau arbata po arbatos. Galu gale nuo taip 12.30 prasidejo gimdos susitraukimai, bet kas idomiausiai man neskauda, bet taip sukieteja ir taip kas 10 min. po to vis mazejo ir mazejo tarp ju laikas  doh.gif Galiausiai kas 6 min. pradejo kartotis. Atsiguliau i lovyte 4 kazkas, tada ir nugaryte skaudet pradejo, bet miegelis savo padare. Tai pabudau po 7.15 ir vel kas kart sukieteja pilvelis, bet jau kartais ir suskausta.  doh.gif Na ziuresim kaip cia bus. Dukryte sako broliukas ateis sekmadieni  doh.gif

Dukryte jaucia thumbup.gif Na lauksim ziniu is jusu.

Na o man tai niekas nevyksta, na tik pilvelis tai kieteja daznokai, o siaip tai ir miegu gerai ir viskas gerai. O jau taip laukiu kada cia viskas prades vykti ax.gif
Atsakyti
Gioia Ei mazute man atrodo, kad jau ir iki sekmadienio neistempsi mirksiukas.gif Lauksim ziniu bigsmile.gif

Omsone

Tavo leliukas kantrus, laukia termino 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raketa: 18 rugsėjo 2010 - 15:12
[quote=raketa,2010 09 18, 16:11]

Omsone

Tavo leliukas kantrus, laukia termino 4u.gif
jau tik keturios dieneles liko, jau taip mazai atrodo ax.gif . Bet man atrodo kad mazylis lauks musu gimtadieniu maratono, kad svesti po to kartu galetu biggrin.gif Tai ir gims kelios dienos po termino doh.gif
Atsakyti
Raketa, as laikausi, kojytes uzspaudusi. Nors tos ligos mane baugina, ar tikrai nepakenksiu. Jei viskas gerai tai penktadieni 24d. turiu vizita pas gine, man dar streptokoka turi imti. Bet po tokio antibiotiko kurso kazi ar ten ka beras doh.gif Nebent pienilge (neturejau bedu su siuo brudu visa nestuke.gif bet jauciu atibiotikai nuvarys mano organizma ir tas brudelis prisides doh.gif )

Islydejau tevelius, tai mama pritaise maisto thumbup.gif man palengvinio visa savaitgali, ir dar daugiau. ax.gif
Atsakyti
Mergaites nepergyvenkit, viskas bus OKuser posted image As irgi dar laikausi, visai gerai, paskaudena tik vakarais user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raketa: 18 rugsėjo 2010 - 21:14
Laikomes vis dar gathering.gif Nors man iki termino mazai liko, o jums daugiau. Bet is jusu savijautu dar ir aplenksit mane nono.gif
Atsakyti